CLOTHES

Hej snyggingar!
Hur är det med er idag? Med mig är det toppen bra! Förutom skolan och alla tråkiga lektioner och så.. Men nu har jag matte om 10 min och sen efter det har vi Idrott, vi ska dansa bugg, woohoo. Not.

Igår var jag iaf inne i stan med mina tjejor, myys. Fick med mig lite grejor också.
Puss


Bebis

Hej! Idag mådde jag bra igen och gick till skolan, dagen gick förvånansvärt snabbt trots alla boring lektioner. Sen gick jag hem, käkade upp mig eftersom jag typ inte åt något till lunch - var soppa om man nu kan kalla vatten, mjöl och buljong det... Usch. Sen tog jag bussen till stallet, hjälpte till lite, sen red jag och jag fick för tredje gången i rad lilla sötnosisen River. Plutten. Blev ett vanligt dressyrpass, och det gick sjukt bra! Jag börjar få honom mer och mer framåt för varje gång och han börjar jobba med bakbenen mer och mer. Fin poni! Avslutade med att galoppera några varv på utebanan i ökad galopp, och DÅ blev han pigg... Har sån otrolig värk i benen efter allt skänklande och antar att det blir värre imorn.. Jaja, bara att tugga i sig.

Känner att jag borde börja uppdatera lite mer, men jag orkar inte :p haha, många vill också att jag skaffar egen blogg men jag vet inte. Vi får seee!

Nä, nu ska jag ta mig en liten tripp ut till köket och se vad jag hittar :)


Bättre

Hej! Börjar må mycket bättre nu, ska tillbaka till skolan imorn, plugg i två dagar och sen fyller jag år! Livet äger!! Idag blev jag tvungen att åka till tandis. Gick inte att boka av det så jag fick åka dit en snabbis. Allt såg finfint ut så jag blev snabbt klar! Skönt det :)


trött

Godmorgon för min del. Stannade hemma idag igen. Vaknade för ett litet tag sen, har försökt att få i mig lite frukost också samtidigt som jag kollade på tv. Usch, hatar allt just nu. Vill bara bli frisk, fast jag tror att jag blir det snart för jag mår bättre än igår iaf, febern är nog borta men nu har jag börjat få ont i ena örat. KLAGDH sr<h l ihj <wprosjfg. SUCK. Nä, nu ska jag försöka plugga lite, msået göra mitt sista arbetsprov och sen sova mer. Måste bli frisk till imorn, eller rättare sagt - jag ska bli frisk till imorn. Oj, känner mig ganska duktig som orkade skriva det här inlägget, galet cool asså. Nä nu ska jag sova, natti natti. (:


Usch

Hej hörrni. Har legat och segat hela dagen. Nördat båda säsongerna av Solsidan och bara tagit det lugnt och ätit glass :) Usch, tror jag har feber också, hatar det... Vet inte om jag ska till skolan imorn, vill gå för jag har ju idrott :p hähä, ganska normal. Nej men jag får se hur jag gööör.
Nä nu ska jag somna om, vi hörs!


S M O O T H I E

Har fixat en liten Smoothie till mig själv, mums. Det är bara hallon i, min favorit. Tyckte att jag förtjänat en god hallon Smoothie till mig själv efter denna jobbiga dag, massa tråkiga lektioner, höll seriöst på att somna på historia lektionen, usch. Sen fick jag gå ända ner och hämta Alice och hem sen igen i detta förj*vliga vädret, dubbel usch!

Ikväll blir det iallafall dans, kuuul!
Aja, nu ska ja börja plugga till Religion provet som vi ska ha på torsdag... Bläää!
Puss


Mår inte bra

Hej. Vaknade och kände på en gång att jag inte mådde helt 100. Gick till skolan ändå, tänkte att det var inbillning för att det var måndag morgon, men så var det tydligen inte för när jag gick hem på min håltimme så somnade jag en snabbis och vaknade upp och mådde piss. Kändes som om jag skulle spy osvosv så jag bestämde mig att stanna hemma. Så nu är jag ute i mitt lilla hus och ska försöka sova lite för nu kom huvudvärken också så jag orkar inte vara vaken. Vi hööörs!


Trött tjej

Åååh vad jag är trött! Snälla, snälla snälla kan jag inte få gå hem. Strunta i skolan och alla lektioner, strunta i allt bara.
Nej, men annars är allt bra. Idag händer inte så mycket, ska hem och plugga till Religion provet vi ska ha på torsdag, yeey, verkligen. Usch!
Puss


Rosetter

Godkväller hörrni! Min dag har varit grym. Var på hööks med Anna, hon köpte ett schabrak och benlindor, skitsnyggt! Själv köpte jag endast ett par manrosetter, fast egentligen inte ens det utan jag bytte mina förra rosa mot blåa. Sen drog vi iväg och fikade sönder på Ikea, haha standard. Iaf dagen var grym! Nu ska jag kolla lite på tv och sen sussa, skitskolan imorn ju, måste vara pigg.


Söndag

Godmorgon! okej kanske inte riktigt. Hej! :)
Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma så ska vi sticka iväg till Hööks och Ikea och ha det riktigt gött. Vad underhåller jag mig med under tiden då? Hmm, jo spelar piano, kollar igenom gamla bilder på datan och försöker skriva en någolunda vettig önskelista. Åh, jag tycker det är så himla svårt att komma på vad jag önskar mig. Eller jo, en sak - Müsen, men det är väl rätt självklart. Kan ju inte säga när min syster frågar vad jag önskar mig "jomen en häst, fixar du det till mig?" Nej, listan kommer antagligen bli full av saker från Hollister, hähä (: Det blir bara svårare och svårare att hitta på saker, mycket enklare när man var mindre. Jobbigt läge.


Förväntar mig att du ligger inslagen i ett paket hemma hos mig på min födelsedag, ahahaha :)

Ha en bra dag gott folk!

Lördagsmys

Tänkte kolla på en gammal goding - solsidan, käka chips och godis och bara njuta av att det är lördag :)


pictures of you, pictures of me

Varning för många bilder.



Beslutsångest

Har världens bestulsångest om vilken av dessa som jag ska ha som profilbild på facebook. Åh, jobbigt läge. Riktigt jobbigt. Uppskattar hjälp.

________________________________________________________________________________________________

För i övrigt: Jag och Mathilda har varit i stan idag igen, äntligen hittade vi hennes skinnjacka, har letat ihjäl oss. Jag köpte faktiskt ingenting, hej stolt. Eller jo, lunch på donken då Mathilda för i övrigt spillde ut colan på sig själv. Ja, hon är duktig. Nu har hon åkt hem och det är äckligt tomt. Alltid lika jobbigt.

Imorn kommer min fina vän Anna hit och vi ska iväg till Hööks och sen fika sönder på Ikea. Åh standard. Älskar det. Det blir grymt!

Känns inte så bra när jag kollar ut. I flera dagar nu har det ju varit sol och varmt, riktigt vårväder och så nu lixom... Roligt, hoppas iaf att det blir fint till min födelsedaaaaag! :D

 


Hollister

Dagen har varit sjukt grym hitills. Skolan var seg, hade som tur var musik idag vilket gjorde min dag. Älskar! Fick spela både gitarr och trummor, skitroligt :) Efter skolan gick jag och mötte upp finaste flickorna mathilda och elina. Vi gick hem, käkade och snackade lite. Sen tog vi tåget in till Sthlm för lite shopping och skratt. Sjukt mycket skratt som vanligt, haha åh. Mathilda och jag fick båda med oss lite saker från Hollister, älskar allt där innee. Blir galen. Kom hem för ett litet tag sen, gick till coop och köpte massa gosaker och thaimat. Haha Mathilda skämde ut sig som vanligt, först inne på coop då hon verkligen skriker rakt ut "Moa, hur packar man?". Sen så säger en gammal gubbe hej till någon bakom oss och Mathilda svarar glatt HEJ! haha smaaart tjej där.




MATTE SUGER

Hej Snyggingar! Har precis slutat matte lektionen, sköönt! Usch vad jag hatar matte, det värsta som finns. Mår Inge bra idag, har as ont i magen och känner mig jätte seg. Men får pigga upp mig tills ikväll för då blir det födelsedags fest hos kusin vitamin! Kuuul
Puss


Ööh

Börjar fundera på hur jag mår. Börjar jag bli sjuk? Kommer på mig själv att läsa en bok, helt frivilligt... Känner inte igen mig själv längre. Men anyway, jag rekommenderar verkligen boken; The lucky one, skriven av Nicholas Sparks. Bra handling och enkel engelska.


Äckligt nöjd

Sjukt äckligt galet grymt nöjd med dagens ridpass. Fick som jag hoppades, River. Gulleee, han var såå sjukt duktig idag. Fick jättefin form på honom och fick fram honom mycket bättre än förra veckan. Gick galet fint i skänkelvikningarna och i volterna. Så sjukt fin poni. Jag tycker verkligen om honom! Pluttis.

Juste, intervjun gick på typ 10 min, han tyckte att bilderna såg riktigt bra ut och jag hade dom poäng som krävdes men jag antagligen inte skulle komma in om jag inte önskade Kulturama som första handsval. Synd, tänkte jag då.
Efter det blev det ett stopp på donken. Löve.

Imoooorn kommer mina fina vänner Elina och Mathilda hit dåråå. Helt okej typ. Nej jag skoja, det blir helt awesome!! Har längtat galet mycket. Det blir gryyymt!

Och vet ni vad jag gjort?
Ställt mig på kö på ett stall här i närheten. Kanske kanske kanskeee att min dröm att ta hem Müsis går i uppfyllelse snart...... :))
image description

Gal1 taggad

Hej! Sitter på tåget nu på väg mot stan för att göra min intervju. Sjukt nervös men samtidigt riktigt taggad. Har frågat typ alla i klassen och många lärare om vilka bilder jag ska ta med mig, så nu har jag 3 st noga utvalda och framröstade bilder i kuvertet. Haha, fast jag vill ju inte ens komma in där x) jaja, får se det som övning ;) nice att få gå tidigare från skolan också, slipper både spanskan och so:n (y) ikväll blir det stallet och rida, hoppas verkligen att jag får River! Ha en härlig dag!


Photos

Lekte lite med kameran nu när jag hade så mycket tid idag. Blev ganska nöjd faktiskt.





Som alltid, © på mina bilder.

Livet leker

Hemma riktigt tidigt, ibland är våra lärare grymma. Fick sluta direkt efter proven. Det gick väl som det gick, hade inte förväntat mig att det skulle gå bra eftersom jag inte pluggat något. Men när jag fick första häftet med teorifrågor så kände jag "Nej, det är seriöst kört". Svarade på nästan allt, men det var ingen fråga alls som jag kände mig 100 på. Och det är faktiskt inte mitt fel utan jag tänker skylla på min biologilärare som alla andra i klassen gör. Ingen gillar honom och han lär oss ingenting. Nice. FIck en paus, sen gick jag in och skrev planeringen till experimentet nästa vecka. Fattade dock inget, var något om någon lösning man skulle blanda med jod och få fram vid vilken temp dom separeras ingen. (?) Bra förklaring jagvet, men jag har själv ingen koll. Anyway, den skrev jag på 10 min och drog och käkade lunch och nu är jag hemma. Nice dag! (:

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Käka godis, förbereda mig inför morgondagens intevju och fixa ordning lite ute i garaget så det blir lite hemtrevligt. Hehe :P


Usch

Usch vad jag hatar den här dagen. Mår piss, tråkiga lektioner och har nyss käkat äcklig skolmat... usch.

Aja, idag händer det inte så mycket. Förutom att jag har dans ikväll men vet inte om jag ska gå eftersom jag mår ap dåligt. Funderar på om jag ska gå hem, mår hemskt seriöst.

Puss från en illamående tjej


Nu kör vi

Godmorgon! På väg stressandes till skolan i sista minuten. Har ju nationella nu. Förberedd? Inte ett piss. Känns bra! Aja, det löser sig (:


I'm a good enough person to forgive you but not stupid enough to trust you again.

image description

Godiis

Var riktigt irriterad på allt och alla idag så tog med mig datan och middag ut till garaget. Har suttit där hela eftermiddagen. Mys! Bestämde mig för att ta en tripp till Coop för att handla gosaker inför imorn och Mathilda blev mitt offer som fick prata med mig i telefon. Hihi. Nu ska jag hem, ta en varm dusch och kolla på tv. Life is good (y)


Hate

Det här är verkligen en av dom saker som jag verkligen hatar; när halsbanden trasslar ihop sig. Får seriöst damp och är nära på att bara slita och dra allt jag orkar för att jag inte orkar trassla ut dom igen. Känner att ni bryr er.


My day

Hej på er!
Hur är det med er idag? Jag mår toppen, det är sånt härligt vårväder och solen skiner och det är varmt, finns inget att klaga på, haha.

Idag har det inte hänt nått speciellt riktigt, haft tråkiga lektioner, ätit äcklig skolmat osv.

Sen gick jag direkt efter skolan och hämtade sötnosen Alice, gick hem och gjorde en god smoothie, mums. och nu sitter jag bara framför tv:n och chillaxar..
Puss!


Tisdag

Oherre vad dagarna går fort... Redan tisdag och det är mars. Kommer vara sommar på bara några sekunder. Härligt! Sommaren kommer verkligen äga, trots att jag inte ska på ridläger, men kommer ju vara Taffsnäs ändå lixom.

Skolan flöt på som vanligt, rätt så tråkiga lektioner men med iPhonen blir allt mycket bättre, särskilt när man smsar konstant med Elina ;) Var och tränade på friskis också. Blev ett riktigt hårt pass med skivstång, kommer nog kännas imorn. Men det kändes bra faktiskt. Så det är naajs! (:

Nu har jag käkat och ska väl typ.... nej jag vet faktiskt inte. Hade tänkt plugga lite biologi inför nationella imorn, men klantig som man är så glömmde jag boken i skolan. Hej smart.


Älskar minen på sista bilden ^^ HAHAHAHA, jag orkar inteeee.

Ängel

Jag saknar dig, otroligt mycket, mer än vad jag trodde jag skulle göra. Du har lärt mig så mycket och du var helt underbar. Livet är inte rättvist och jag kan fortfarande minnas stunden då jag fick reda på vad som hänt. Först trodde jag det var ett skämt, men sen blev det klart för dig och tårarna började strömma nedför kinderna. Minns verkligen allt.
Jag saknar och älskar dig och kommer föralltid minnas dig.

Tiger
12/3-2011
<3

 


^^

Sitter och försöker muntra upp lilla Mathilda. Hon är lite irriterad och hatar livet atm. Kämpa på bruden, du är bäst ju.
Dagen var rätt så seg, men har iaf hunnit med mycket. Känns bra! Dock borde jag ta mig an biologiboken, har ju nationella på onsdag. Oh no... Nej, men det ska säkert gå bra. Hehe okej, det är inte alls säkert. :p
Imorn är det chilldag i skolan, dock är de min senaste dag - 15.15. Jag vet att jag har ett helt sjukt awesome schema. (: Ska även iväg till Friskis och sen blir det stressplugg + tagga inför intervju. Ska även försöka hitta mig ett sommarjobb, får se hur det går.


Monday morning



Godmorgon!
Måndag, ny vecka, alltid lika segt. Men nu är det bara att kämpa på, får tänka på alla roliga saker som kommer hända framöver. Fyller ju faktiskt år snart! :) Oyäs.

Har haft ett no pass nu på morgonen, nu håltimme så stack hem. Om en timme börjar jag igen med svenska. Sen har jag engelska, so och svenska igen. Måndag brukar gå rätt så fort, inga jobbiga lektioner. Sen åker jag nog till stallet en snabbis och efter det måste jag börja fundera över mitt andra arbetsprov som ska vara klart på torsdag. När jag äntligen var färdig med mitt första så tänkte jag lixom: Gud va bra, nu kan jag ta det lugnt några dagar. Men näääää, så blev det inte. :(


Något lång tripp

Mathilda och jag bestämde oss för att åka in till Gnesta. Problemet var att busstiderna hade ändrats så vi hade behövt vänta i typ 40 min. Så vad gör vi? Haha jo vi bestämde oss för att gå till Gnesta. Ja ni hörde rätt, GÅ. Är 9 km och det tog ungefär 1 timme. Haha vi är sjuka på riktigt asså x) men roligt var det iaf!

Vi gick runt i Gnesta ett tag, köpte godis och sen gick vi och käkade pizza. Gött. Nu sitter jag på tåget på väg hem, segt. Saknar både Mathilda och Gnesta redan, känns rätt onormalt faktiskt...


hej trött

Godmorgon (?) alla läsare! Vaknade för typ 2 timmar sen kanske. Ha bara tagit det lugnt hela morgonen och ätit frukost/lunch i typ en timme. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt åka och shoppa någonstans men eftersom vi är så slöa kommer det inte bli av :p Vi kanske drar in till Gnesta ett tag innan jag åker hem eller något. Mathilda har smittat mig, nu är jag också förkyld. Tack för den... :(<333<333<33333<33<<3

Imorn är det måndag, kul. Aa fast nä. Men egentligen, nu är det inte särskilt långt kvar till sommarlovet. Tagga. Satsa. Here we go.

Ha en bra daag! :)


Iggetfzcbiilvcf

Nu har vi precis ätit middag och nu ska vi tjocka i oss godis och bara chillaaaa. Fasiken va nicee!

Bara jag och Mathilda som reagerat på att fejjan bombarderats av statusar om melodifestivalen? VI FATTAR ATT LOREEN VANN. okej?


Tjaa

Hej cåmpisar och förlåt för sån dålig uppdatering. Var ju i stallet heeela dagen lång. Myys. Blev att jobba ihjäl sig hela förmiddagen, och på eftermiddagen red jag Müsis. Blev lite hoppning nere i ridhuset, hoppade typ 70. Det kändes bra mot slutet, i början vet jag inte riktigt vad han höll på med. Han var typ på tårna eftersom han såg dom nya speglarna i ridhuset och trodde att sin egen spegelbild skulle anfalla vilken sekund som helst. Hehe sööt. Aa juste, han smet i hagen när jag skulle hämta honom. 5 gånger. Tack för den lixom. Hej jag har saknat dig poni.

Efter stallet drog jag direkt hem till Mathilda. Nu sitter vi här och bara chillar galet och flummar runt som vanligt. Ska snart käka middag också.


hej här har man roligt med Mathildas dator. Farligt läge att lämna den till mig. Hehehe



Kvällsinlägg

Godnatt på er fina läsare


Friiiiday

Så otroligt nice med helg! Hej hyper! Så sjukt glad. Fick ju en efterlängtad sovmorgon imorse, hade tre lektioner och so provet gick förvånansvärt bra! Livet äger just nu!

Nu sitter jag på tåget på väg ner till Gnesta. Det var ännu en människa som började prata med mig. Andra gången på typ 1 vecka nu. Han babblade på om massa saker, har ingen aning om vad han sa, typ något om tyskland och finland. Haha random :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, imorn är det stalltjänst hela dagen och hade tänkt rida älsklingsponnyn. Saknar honom såååå. Sen kanske jag ska hem till Mathilda. Kan en helg bli bättre eller? (;


Hur fasiken ska jag överleva?


Orkar inte

Förlåt men jag kan verkligen inte bry mig mindre…


Weho

kom nyss hem från ett lyckat ridpass på ridskolan. Hade en liten söt grå b-ponny som heter River. Han var hyfsat pigg men han krävde mycket drivning. Då vi jobbade sidverts så gick det superbra i ena varvet, helt perfekt, men sämre i andra då han bara försökte dra sig undan. Men jag hoppas att jag får honom nästa vecka också, nu vet jag ju lite hur han fungerar och så :)

Nu ska jag käka pizza till middag och sen blir det att plugga religion. Roligt. Nä.
Känner att det här inlägget blev väldigt ointressant så nu slutar jag skriva.
Heidå

Lille pluttis

GLAD TJEJ

GLAD TJEJ HÄR! Fick tillbaka spanska provet idag och fick så mycket bättre än vad ja trodde, kände att det gick inte alls bra men fick ju nästan full pott. 82/83, haha, pluggis. Lycklig!
Puss


Uttråkad tjej

Hej på er alla snygga, ligger i sängen och lyssnar på musik, drogar låten "Drive by" såååå bra! Aja, iallafall är jätte uttråkad just nu och känner att detta inlägg blir väldigt intressant nu..

Puss


det går bra nu

Ännu en dag och ett prov avklarat! Pluggade ingen spanska på rasten heller, så gick in och skrev provet heelt oförberedd. Gick ändå helt okej tror jag, det ända som var lite trixigt var väl läsförståelsen, men jag svarade iaf på så mkt jag kunde :P Nu ska jag plugga lite religion och sen dra mig iväg mot stallet för att rida. Ska bli grymt roligt, har ju inte ridit på två hela veckor :( och imorn har vi ingen spanska på morgonen så jag får sovmorgon till 9! Asså vet ni hur glad jag är eller? Har inte haft en ända sovmorgon sedan slutet av 8an. Oherre, kommer säkert sluta med att jag försover mig iaf, haha. Har iaf bara 3 lektioner imorn och efter plugget blir det att åka till Gnesta. Dock måste jag plugga No över helgen, har ju nationella på onsdag och smart som våran biologilärare är så har han lagt ett prov dagen innan också. Smart tänkt där (Y) 

Men nu ska jag inte klaga, livet flyter på förvånadsvärt bra just nu :D

Känns inge bra

Jag orkar verkligen inte gå till skolan imorn asså! Försöker komma på någon bra anledning till att stanna hemma men då kan jag ju inte rida på kvällen :/ jobbigt läge... Vet ni vad jag har lyckats med? Jo jag har ju spanska prov imorn vilket jag hade tänkt plugga till ikväll. Men vad händer då? Jo jag glömmer boken i skolan. Föelxidvfkekbdocö. Roligt! Kommer gå åt skogen imorn. Fasiken också :(( nej, nu ska jag köra lite draw something och fortsätta messa med sötis Elina, vilket vi gjort hela dagen. Det ä nice!


Lättad tjej!

 


Hej trött.. Kände bara för att köra på lockigt hår idag.

 

Äntligen är en till dag avklarad! Shit, redan onsdag. Tiden går fort. Aa fast nä, har fortfarande mycket plugg. Idag hade jag min engelska redovisning. Gick helt okej, så djävulskt skönt att jag har gjort det iaf. Så nu kan jag reta alla som inte hann :p Ja, jag är snäll, vadårå?

Nu blir det att dra det gamla vanliga; ska käka och sen plugga även fast jag vet att jag kommer sitta klistrad framför datan ett tag och sen få panik ikväll och svära över att jag inte kommer hinna med allt plugg. Hähä, någon som känner igen sig att skjuta upp allt till sista sekund? Brukar bli så att jag sitter och pluggar på rasten innan ett prov (:

Men ni får ha det så bra så hörs vi lite senare!


Svinkallt

Godmorgon! Första gången jag kommer iväg till skolan i bra tid utan att stressa ihjäl mig. Lite coolt ifall ni undrar. Idag då? Engelska redovisning. Inte taggad alls. I eftermiddag blir det att plugga so och spanska och sen göra klart det första arbetsprovet, annars får jag inte åka till Gnesta. bara att köra dårå. Ha en bra dag!

 


Snygg "partyhatt" Mathilda, verkligen...

Hej. Fett drygt det var med den där punkten där, varför gjorde jag det? Aja. Nu är jag trött, var ute och sprang en kort runda på 30 min. Kändes bra, skönt att komma ut och få luft efter en dag i skolan. Sen käkade jag middag, hehe halva plåten med kyckling gick åt för att mätta mig. Vågar inte ens tänka på hur många jag åt. Seriöst, om all mat jag åt skulle synas på mig så skulle jag utan tvekan vara ett fetto för länge sen…
Idag har jag även skrivit det mesta på mitt intagningsprov och valt ut några bilder jag ska skicka. Det går bra nu!!

 


Hey

Oj vad tiden rinner iväg. Tänkte skriva ett inlägg när jag kom hem, men fick annat att göra. Men anyway, nu sitter jag iaf här och skriver (y) Skolan var väl.... nu måste jag tänka lite här.... Jo men den var väl helt ok. Var så äckligt trött bara. Satt och halvsov på biologin, tekniken, matten och läxläsningen. Höhö den ända lektionen jag var vaken på var idrotten. Så himla roligt det är alltså, blir helt hyper typ! Idag körde vi massa blandade övningar bla spökboll som jag älskar och hmm jaa, jag kanske tog spelet lite för seriöst och gick in lite för hårt för jag råkade sula en boll hårt rakt i facet på min kompis :( Hehe, förlåt... Men han verkade inte tycka att det gjorde särkilt ont, får jag hoppas iaf. :p

Nu har jag käkat, oherre vad jag har ätit idag alltså, börjar bli lite orolig för jag blir hungrig igen efter 2 minuter. Känns bra.. Har även börjat planera mina arbetsprover och har börjat skriva lite på mitt brev. Hade tänkt dra mig ut och springa en runda och sen belöna mig själv med att köpa godis senare. Haha bra blandning va? ;)


Händelserik måndag?

Hej hörrni!
Blev en snabbis till stallet och skurade hela Svartens box, så nu är den fin som tusan ska ni veta (: Efter det blev det tidig middag hemma som bestod av pastasallad, dock räckte det inte för lilla hungriga mig så blev även två toaster och kycklingnudlar. Var mätt i ungefär 10 min, sen fick jag mätta magen med glass. Life is goood (y)

vad mer har hänt? Hm, jag försökte plugga. Slog upp boken och pennan i högsta hugg, läste första frågan. Slog ihop boken och kände mig färdig. Dagens pluggande tog alltså ungefär 2,5 sekunder. Känner mig fett stolt :)) drog även ut och sprang i 30 min, riktigt skönt. Fan vad mycket jag har hunnit med idag ;o

 


Ge mig typ...



Sitter här framför datan och kollar kläder från Hollister. Blir seriöst helt galen. Vill ha allt! Kul att man typ inte har pengar atm. Jobbigt läge osv.
Men Mathildaaaa vi åkeeeer neesta gång du kommeeer! Ok?

Filåt

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering.
Var ju i Gnesta i helgen och hade det allmänt awesome, men jag uppdaterade ju faktiskt lite så ni har nog koll på vad jag gjorde ändå :)

Första dagen i skolan idag dårå, kul? Det klart!! Hoppas ni förstog ironin där. Dock började dagen dåligt då vår lärare inte kom och jag hade stressat och rushat till skolan. Dålig stil.. Känns bra, så jag fick gå hem eftersom jag hade hål ända fram tills 10.30. Så nu sitter jag här framför datan och käkar lite. Ganska nice.
I eftermiddag åker jag nog till stallet en snabbis. Har inte varit där på huuuuur länge som helst pga min hand. Annars händer väl inte särskilt mycket, förutom att jag ska "plugga". Blir aldrig av, verkligen aldrig. Men jag tänker faktiskt skita i alla läxor och bara plugga lite inför vissa prov (hehe typ natten innan) och satsa allt på mina tre arbetsprover jag måste skicka in nästa vecka. Oherre, ska på intervjuer också. Hej pinsamt!


Nytt i Garderoben

Hej snyggingar! Igår var jag inne i stan med världens bästa Hanna, vi gick och såg den nya filmen Journey på Sergel, super mysigt. Sen gick vi en sväng in på Hollister och som alla vet så hittar man alltid nått där inne, och igår hitta ja denna underbara sommar klänningen!
Puss


Lång dag

Hej och förlåt för dålig uppdatering osv. Har varit i tjejernas skola idag. Riktigt roligt. Mötte först upp Elina, gick runt, var i cafeterian, väntade på Mathilda, gick till matsalen och gick runt ännu mer. Gick seriöst runt 57 varv i den där skolan. Nej men det var roligt. Sen åkte vi hem till Mathilda och bara var allmänt sociala mot varandra med våra mobiler. Höhö. Nu har jag och Mathilda precis kommit hem från en middag, äckligt trötta båda två (: men det ä nice. Nu ska vi spela på mobilerna i 43 år innan vi ska sova - hehe standard (y)


Snabbt kvällsinlägg

Hej på er! Idag efter lunch gick jag till Gnesta och mötte upp fina Mathilda. Satt i solen och väntade på bussen med några killar från hennes klass. Idag har vi egentligen inte gjort särskilt mycket förutom att Mathilda har ridit lektion med Beppsi Boy, så duktiga!! Annars har vi typ bara käkat, nördat telefon och snackat galet. Alltid lika härligt :) imorn ska hon till skolan och jag åker hem till kusinen i några timmar. Sen går jag upp till deras skola, möter upp sötis Elina och så väntar vi på att Mathilda ska sluta. Tydligen är det också väldigt viktigt att jag ska träffa alla där så tar väl en stund tills man kommer hem. Hehe.

Men vi höra imorn! :) nu ska vi sova eftersom Mathilda måste gå upp tidigt imorn. Höhö själv är man ledig. Så jäkla nice!!

 


I Gnesta

Åkte till Gnesta igår kväll. Så nu sitter jag här och passar lilla kusinen. Gav henne en data så nu underhåller hon sig själv ett tag :) idag ska jag hem till Mathilda och bara ha det allmänt grymt! Måste plugga lite tills dess. Men om jag känner mig själv så kommer det inte bli av. Usch har redan ångest över att skolan börjar snart. Orkar inte. #hata#very#mucho

 


RSS 2.0