MIN HUMOR! HAHAHAHAHAHA XD

Aaaaaaaaaaaaaaaah! ja dööööööööör! Fan han är stört sköön ju! haha, jag som alltid nästan går runt och sjunger den här i skolan och sen börjar den här killen med det, så att det blir roligare! haha puss!
P.s. har nog sett videon 20 gånger nu!!!!

JAG GILLAR!

Kyss!

1.05

Asså jag är skiiit trött, men pallar inte göra någonting, inte ens gå till sängen... Det är konstigt! ;)) Jag har ingen aning om när jag ska gå och lägga mig? för kl. är ju liksom snart 10 över 1 på natten :P puss ses imorgon! ;))

Morgon!

Åh, vad glad jag e att det e lördag! ;)) Jag älskar Lördagar! Lördag, lördag, lördag! Hihi ;) Jag vaknade vid nio, tidigt va? aja, men det är mycket roligare ATT SKRIVA TILL ER, ÄN ATT LIGGA I SÄNGEN OCH INTE GÖRA NÅGONTING!

Jag i min "fina fläta"

Vinter??? ;O Neeeeej!!!

Herregud! har ni sett att det e vinter? Såklart ni har var dum jag e? ;O Men nej, jag vill verkligen inte att det ska vara snö! Vill ni att det ska vara snö? Eller snart e det ju jul, så det kanske e dags??? Aja ingen aning? :P puss! <3

Stallet idag

Hejsan godingar! idagär jag jätte glad! snart ska jag och möta Lollo vid C sen ska vi till stallet, vi ska rida! Och vet ni vad det bäst är....... det är att vi ska hoppa idag! <3 A men nu ska jag fixa mig inför stallet! See ya!

NU!

Just nu sitter jag här med jojo, och vi fotar och gör läxor;) Skolan har varit bra:) vi har inte gjort så mkt men. Vi fick soppa, den var faktiskt as god! om jag och jojo ska vara ärliga;) men det var typ kyckling och nuddlar i soppan:P typ lite thailändskt. men nu ska vi fortsätta med läxorna! byes!<3<3

Zzzzzz.....

Tjatja! hur mår ni? Själv mår jag bra. Men tänkte krypa under täcket, men först ville jag säga godnatt till er ;) God Natt! :P

Glada???

Yes,yes,yes!! nu kan jag blogga mer för nu har jag en ny dator! jag e så himmla glad! För nu direkt när jag kommer hem från skolan kan jag skriva och lägga upp bilder direkt till er! ;) ÅÅÅh, vad jag är glad! ses senare! puss!
Bjuuuuuder!

Dagen ;)

Hejsan hoppasan! idag så har jag vart i skolan, det var väl helt OK. Fast det mesta var tråkigt ;) när skolan väl var slut, så gick jag och Felicia hem till mig och bakade världens "godaste" kaka. Eller den var väl inte äcklig men den var så "bakig" eller vad man ska säga. Det kändes som om vi var värsta sommobrottarna när vi hade ätit 2 bitar! haha<3 Sen skrattade vi så att det kändes som om att våra magar skulle sprängas! Vi hade det jätte SKOJ ;)) Sen efter ett tag så kom Wilma Nilsson hit! vi kollade på min nya datpr "Apple" asså kan ni fatta att jag har fått en apple! jag fick den igår :P Aja jag ÄLSKAR den! ;) vi tog masssor med roliga bilder och var inne på FB! men nu ska jag lägg MIG, känner mig as trött ;) puss Wilma!!!!!
En ROLIG bild på Wilma!:P hoppas det var okej att jag la upp den? ;)

Tråkigt:(

Just nu gör jag ingenting, inne på FB kollar på MTV. Det var en tjej som hade över 350 väsker, på Cribs! HERREGUD! Typ bara gutchi;)) Aja men jag tycker ni ska komentera mycket, och jag lovar verkligen att försöka men det är det att jag inte hinner. Men isåfall får jag sluta elr radera bloggen? vem vet? :) Aja puss!

Jag just nu :P


Skolan!

Hejsan svejsan snabbt inlägg nu, men jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge och ska verkligen försöka, med att skriva!:)) Men nu ska jag gå och typ slå på nått känner jag för! Hahaha♥

RSS 2.0