(Y)



300 tuggummin, borde nog räcka ett tag (: Sooft!

-

Saknar tiden då det var du och jag. När du var min allra bästa vän, när vi gjorde allt tillsammans, pratade om allt mellan himmel och jord. Innan det blev som det blev. Jag känner min helt hjälplös och vet inte vad jag ska göra. Saknar dig som tusan men jag vet egentligen inte riktigt. Funderar hela tiden på vad jag gjorde för fel. Önskar jag kunde spola tillbaka tiden, saknar dig verkligen, men känner mig så osäker.

AwEsOmE rUbRiK

Sådär ja! Då var ännu en dag i skolan avklara, härligt härligt. Tisdagar brukar inte vara så värst jobbiga, dock hade jag ju kemiprovet och dissektion på NO passen. Men skippade att skära i det där hemska ögat. Vet, jag är feg. Men seriöst. Klarar verkligen inte av det där, ussssssch. Sådär lagom slemmig och svår att skära i. Fick sitta forever alone och plugga annat.

Idag ska vi typ iväg och kolla på ny bil.. Wie, can't wait, eller hur var det nu? Måste väl plugga igen lite av all matte också. Känner mig lite efter, haha fast i och för sig, vem är förvånad? :P

Nej, nu är jag hungrig... Uppdaterar mer sen. Och btw: Wilma det var länge sen du slängde in ett inlägg. Jag tror nog att våra kära läsare vill höra lite mer från dig och lite mindre från mig. Miss you!

image description

Glad tjej

Glad tjej nu asså. Har gjort kemi provet!! Svarade på allt, men vet inte om jag har rätt, men det får vi se :) har haft idrott nu, lika roligt som vanligt. Fast jag bröt typ min fot, hade trampett och sen blev det knasigt så jag landade fel :(( saadface.. Nuu ska jag ha biologi och vi ska dissekera koöga. Fett myys. aa fast ne, får se om jag är med. Skära i ögon är inte riktigt min grej, om vi säger så. Usch va äckligt, helt seriöst!!


Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Trodde att du var annorlunda. Men det visade sig att du var precis som alla andra.

jag.är.snäll.som.har.uppdaterat.så.mycket.

Visst är jag snäll? Jag visste att jag behövde plugga hela dagen så jag gjorde massa tidsinställda inlägg. Har pluggat kemi konstant i 5 jäkla timmar :o Hur fan orkar jag? Och ändå fattar jag bara typ hälften av det... :( Love life!!

Ville också säga tack till min fina Elina, som alltid stöttar mig. Du betyder sjukt mycket gummsan. Jag älskar dig!



Okej, antar att det är bara att fortsätta plugga då. Får se om jag uppdaterar mer idag, om jag överlever.

New



Har ju köpt ett träns och ett schabrak till Müsis, så tog med det i helgen. Passade perfekt och han var jeeteefin i det :)) Nöjd som tusan!

Allt för att slippa plugga


Vill ha! Måste ha! Ska ha!

Skärp dig nu Moa, seriöst. PLUGGA!!!

Dags att plugga då...

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och ska snart börja plugga inför det där jäkla kemiprovet jag ska ha imorn.. Het seriöst, skolan tar upp för mycket av våra liv redan och sen ska man spendera sin fritid också! Sjukt.

Har haft en riktigt kort dag i skolan. Biologi, svenska, engelska och läsning var dagens lektioner plus den jobbiga håltimmen som gick åt att spela på mobilen och lyssna när klasskompisarna pluggade till provet. Häähä, duktig som jag är så pluggade jag faktiskt också, fast bara lite :P

Ha de gött kära läsare!

image description

Tankar

Tänker sluta tänka och hoppas på saker som jag vet ändå inte kommer lösa sig. Eftersom det inte kommer lösas så kan man ju lika gärna vara glad och tänka positivt istället för tvärtom, mår bara dåligt av det. Tänker släppa det helt och hållet, orkar inte med att må såhär och gå runt och hoppas att det blir bra hela dagarna. Men samtidigt vill jag verkligen inte släppa det.

Vet inte riktigt vad jag ville få ut i det här inlägget, kände bara att jag ville skria av mig. Jag tror att Mathilda iaf fattar vad det är jag skriver om.


I skolan

Sitter i skolan och har som vanligt håltimme till 10.30, som alla måndagar. Segt som tusan. Men men, slutar iaf tidigare än vanligt eftersom so lektionen av någon anledning går bort. Tjock nice! Dagen hemma kommer enbart gå åt att plugga kemi. Mindre roligt. Skippar stallet också, hinner inte.


Hemma igen

Ja som ni ser så är jag hemma igen. Känns riktigt segt. Trivs verkligen i Gnesta. Hela helgen har varit helt galet grym och har bjudit på mycket skratt och mycket snack, deeptalk ni vet, med min fina Mathilda. Som alltid med henne så skrattar man tills man tappar andan.

Hah juste Mathilda skulle koka ägg...
Jag: äh Mathilda jag tror det kokar över
Mathilda: aa
Jag: ska du inte ta bort kastrullen från plattan?
Mathilda: nä jag orkar inte..

Haha och igår när vi drack te mitt i natten så skrattar Mathilda och försöker dricka samtidigt. Och jag tror ni kan fatta vad som händer... Hon börjar spotta ut det igen och det kommer över hela bordet. Fräsh tjej? Oja...

Men helgen var verkligen helt grym, går inte att beskriva.


På Taffsnäs med bästaste

Är på Taffsnäs och har det allmänt grymt med min fina Mathilda. Har ridit hjärtispånin, han var pigg och bockade flera gånger och hoppade helt okej, var lite bråkig i galoppen och ville mest rusa iväg - förvånad tjej? Ikväll drar man hem igen, seegt.


You are the one that I think about all dayayay


Hos bästaste

Idag gick jag upp kl 6 (?) och åkte till Taffsnäs och hade stalltjänst. Mockade, släppte ut hästar, osvosv. Roligt men jobbigt. Red även gullepånin en kort men intensiv stund i ridhuset. Hade sporrarna på och övade mycket ställning och skänkelvikninar. Duttii påni!! Han kändes väldigt framåt, hähä kan ju iofs bero på sporrarna. Men det kändes bra och imorn hade jag tänkt hoppa lite med honom. Åjuste, jag tog ju med det nya tränset och schabrak till honom och han blev såååååå fin!

Nu är jag hemma hos världens bästa! Ska vara här till imorn och bara ha det allmänt awesome! Wiie! :) men jag uppdaterar mer seeeeen.


Helg <3

Hej på er! Förlåt för jag inte uppdaterat på hela dagen, glömde helt bort när jag var hemma. Chill dag i skolan, som alla fredagar. Hade hemkunskap som vanligt drog över tiden med 30 min. Hade praktiska prov och jag skulle laga fram wienerschnitzel, med ansjovis och kapris täcke och tomatsallad, potatismos och brunsås på en timme. Jobbigt, men antar att jag får skylla mig själv eftersom jag vill ha MVG.

Efter skolan tog jag tåget till Gnesta. Ska vara hos min kusin idag och imorn drar jag till stallet och träffar älsklingsmüsis <3 plutten! Ska mocka typ hela dagen och jobba i stallet och tänkte hinna rida gullepånin lite. Sen drar jag hem till bästa mathildaaa! Sover där till söndag.

Rolig fredagkväll man har - pluggar kemi. Love life!!


Fredag

Tjotjing! Idag är det äntligen fredag! Dagen vi alla väntat på.. (eeh)
Hur är det med er alla bloggläsare? Med mig är det kanoners! Sitter och har det chill här med Hanna, mys. Fast vi håller mest bara på med mobilen och så. Hittills har dagen gått fort och allt har vart bra.

Idag ska jag till stallet och Rida Ajano med bästa kusin. Mys.
Puss


Truth

• Jag är nog så blodkänslig som man bara kan bli. Och bara för det ska jag lyckas göra illa mig hela tiden. och då menar jag verkligen hela tiden...
• Hästar får mig att må bra
• Jag är nära på att svimma varje gång jag tar en spruta, vilket jag gjort mycket på senaste tiden
• Jag bröt nyckelbenet när jag föddes som har läkt på något konstigt sätt så har ofta ont.
• Jag är beroende av facebook
• Trodde aldrig att 9an skulle vara så jobbig som jag nu märkt
• Mina vänner är underbara
• Jag har väldigt lätt för att skaffa nya vänner
• Mitt favoritämne i skolan är musik
• Jag snoozar minst 30 min varje morgon
• Jag har lätt att lita på människor, vilket inte alltid är bra
• Jag är alltid hungrig
• Och så den skummaste av dom alla: jag hatar ordet "städet", ni vet, delen som sitter i örat. Usch, hatar det ordet, ryser. Hähä, vet, random...

image description

Ridpasset

Det blev vanlig ridning idag, fick som jag hoppdes - Goliat. En übersöt brun liten c?-ponny. Gick ganska bra faktiskt. Övade mycket ställning och hörnpasseringar. Vi jobbade ställning mot yttersidan på långsidorna och sen innan hörnet skulle man ställa om med hjälp av inre skänkeln och inte med hjälp av tyglarna. Gick bra, han försökte förlytta sig mot mitten hela tiden, så jag fick verkligen jobba med förhållningen. Mot slutet började han slappna av lite och han började få en fin form, vilket kändes bra eftersom han vanligtvis rids med thiedemantygel, och annars går han med huvudet 3 meter uppåt. Tyvärr var det mot slutet jag började få ner honom, så det kändes lite segt. hade velat jobba med honom lite till. Men men hoppas att jag får honom nästa vecka igen, nu börjar jag ju veta hur han fungerar.


Sötesvarten får stå för bilden

Gratis min fina vän

Vet ni vilken dag det är idag? :)
Mer än torsdag? Jo, det är den 26 januari, vilket betyder att min fina vän Mathilda fyller 15 år idag :D Så jag tänkte ängna mig en liten stund att skriva ett litet inlägg till henne, dagen i ära, innan jag börjar pluggandet :P
Och för i övrigt, besök hennes blogg här: photobymathilda.blogg.se

Mathildaaaaaaaa.
Vart ska jag börja?
Vi träffades den 28 maj förra året på Taffsnäs. Jag visste vem du var innan, men blev aldrig att vi började prata. Jag undrar hur det kom sig att vi blev så nära vänner över bara några timmar. Bara efter några timmar berättade jag saker för dig som jag inte ens berättat för andra, det kändes som om jag kände dig så väl. Haha, åå, den där natten på Taffsnäs, när vi skrämde upp varandra mitt i natten och sov i två timmar, vilka minnen! Tänk på allt vi har gjort tillsammans! Alla gånger du fått mig att skratta, de går inte att räkna. Mest minnen har vi ju från Taffsnäs - när du, jag & Elina sov uppe i stugan i sommras, när vi red nere i paddocken och Elina gick omkull med Lorenz, när vi skulle lämna fjordingen i hagen vid sjön kl 11 i mörkret. "Jag ser huggtänder" HAHA, standard repliken :)

Och kommer du ihåg i sommras när jag var hemma hos dig. När vi badade i poolen, fotade varandra och åt melon. Och när du och Elina var hemma hos mig för några helger sen. När jag & Elina trodde att du hade svimmat när du sov. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde den helgen. Helt underbart!

Du är den första jag ringer om det hänt något. Du är den första jag pratar med när något tynger mig. Jag kan aldrig tacka dig nog för att du alltid har funnits där för mig. Alltid stöttat mig och sagt "Det löser sig" och allt annat jag behöver höra för att må bra. Du är helt klart utan tvivel en av världens underbaraste människor och min bästavän. Du är en del av mig och du betyder så grymt mycket. Skulle aldrig klara mig utan dig, helt seriöst. Jag vet att många ofta säger "jag älskar dig mest av allt", "du betyder världen för mig", "du är mitt liv" osv, men jag menar verkligen varenda ord jag har skrivit, jag lovar! Ord som kommer direkt från hjärtat som jag verkligen menar.

Du ser på mig så fort jag mår dåligt och jag ser på dig så fort du mår dåligt. Och vi finns alltid där och stöttar varandra, oavsett läge. Haha, och vad vore livet utan våran humor? :D Haha, skrattar så fort jag bara tänker på våra roliga meningar som "sparka i trädet", när du inte trodde att man kunde bo i ett hus i STHLM, mina "varför" frågor, och allt det andra saker vi sagt. Det är ren lycka - du är ren lycka. Alla gånger vi skypat, hur många timmar kan det vara? Alla våra telefonsamtal, du dominerar helt klart på min samtalslista x)

Varje gång med dig skrattar jag så jag inte får någon luft, skrattar aldrig så mycket som jag gör med dig. Du är en glödjespridare och det tror jag att alla som känner dig vet.

Oj, nu blev det mycket här och det känns som om jag bara börjat skriva. Men tror inte att ett inlägg på en blogg räcker till för att jag ska kunna beskriva hur mycket du betyder. Så det kanske räcker med att jag säger: Du är världens underbaraste, min egen lilla solstråle som jag är oändligt tacksam över att jag alltid har, du är min bästavän som betyder offantligt mycket för mig.
Jag kan aldrig tacka nog att jag har dig och jag skulle aldrig klara mig utan dig.
Vet egentligen inte vad jag ska säga...
Jag älskar dig bästis!


Stoooort grattis på din födelsedag!

image description







Säg till om ni ser något stavfel eller någon mening som ser konstig ut, för jag orkar verkligen inte kolla igenom inlägget :P


Snart helg

Kom nyss hem från en helt okej dag i skolan. Började 8, som vanligt, nära att jag stannade hemma - mådde inte speciellt bra. Men, jag gick iaf till skolan, eller nja, gick gjorde jag ju inte, pappa körde mig :D Har haft bild, matte, svenska, spanska och so. Oförberett prov på matten, gick galant, så det ä nice! :)

Idag ska jag åka till stallet och förhoppningsvis rida, om vi inte har teori. Taggad inför ridning iaf så jag hoppas det blir så. Sen ska jag typ bara plugga. Har ju kemi prov på tisdag och om jag ska vara ärlig kan vjag verkligen inte ett skit. Tyckte att jag fattade det mesta igår, att jag iaf började förstå. Men neeeeeeeej. :(( Så varje litet ledigt tillfälle nu kommer gå åt till att läsa den där hemska kemiboken. Kommer få råplugga på tåget till Gnesta, I guess. Härligt! Aa fast nä.


HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHA

bästo

Postat av: Anna P
Moa du är så sjukt fin! <3
2012-01-26 @ 09:10:15 URL:
http://paallin.blogg.se/

Svar:
Inte i närheten av dig min fina väään! Älskar dig <3

Ego...

Jaaaa, Hanna och jag hade lite tråkigt på rasten... Haha


Snabbis

Hej på er! Har rast nu en kortis så tänkte slänga in ett litet kort inlägg. Ska snart sluta skolan, fast jag kommer få tidigare eftersom jag ska till Tandläkarn, usch! Vill inte. Men skönt att sluta tidigare iallafall.
Puss!


Eh..? Onsdag

Slänger ut en snabb bild på hur man såg ut idag.


Smoothie

Tänkte tipsa er om ett helt awesome recept.
Eller ja, recept och recept, det kanske jag inte ska kalla det, själv har jag ingen aning om hur mycket det ska vara av varje ingrediens, gör bara så det känns bra. Hehe. Det är hur gott som helst och sjukt enkelt att göra. Min och Annas kärlek, haha! Vi gör alltid det när hon är här :)

• Frysta bär - i det här fallet hallon.
• Yoghurt
• Mjölk
• Havrekli
• Vetegroddar
• Havregryn

= lycka!



Sur tjej

Tjena snyggingar.
Hur har eran dag varit? Min har vart helt okej. Lite seg men annars bra. Efter skolan gick jag och Julia och hämtade Alice, lika glad som vanligt. Så nu sitter jag bara och kolla på Tv och tar det lungt, soft. Har massa läxor att göra, suck. Orkar verkligen inte. Önska att man bara kunde strunta i allt, verkligen ALLT. Usch

Puss

Sur tjej på bilden ...


Hjälp mig

 

Vet inte om jag ska köpa en sånhär luva till Müsen... Visst, jag har ingen aning om när jag kommer använda den på honom, men den kostar lixom 30 kr så varför inte lixom? Haha, fast han kommer säkert inte vilja ha på sig den men det är ett annat problem det. Så, vad tycker ni? Ska jag köpa en eller inte och vilken färg isåfall?

Blir jätteglad om ni kommenterar!

 

Visst vill du ha en liten luva gullepåni? :)


I miss the old you. The new one stinks.

Känner inte igen dig länge, vet knappt vem du är. Du var den som gjorde allt för mig, kämpade för att jag skulle må bra. Gjorde så att jag alltid gick runt med ett leende på läpparna. Hur kan man bara förändras som du gjorde. Fattar inte vad jag gjorde för fel och hur du kunde göra som du gjorde. Helt sjukt. Kunde aldrig tro att du skulle göra såhär, i så fall skulle jag inte gjort allt det jag gjorde för dig. För jag gjorde verkligen allt för dig.

Jag saknar den du var, inte den du blev.

bara en aning skoltrött

Tjeenare!
Nu har jag precis kommit hem från skolan, chill dag, typ. Började 8 med spanska, kunde lika gärna skippat den lektionen för vi hade vikare och gjorde typ inget. Sen var det slöjd vilket gick förvånadsvärt bra. Gjorde inte illa mig en enda gång. Wow! Sen hade jag so och mentor och lunch vilket var spagetti och köttfärsås. Brukar gilla det, men det smakade som lammkött så jag då kunde jag inte äta upp.
Avslutade dagen med ett engelska prov vilket gick helt okej.

Ikväll åker jag till det sista öppna huset, wiie! och sen är det väl bara att börja plugga då. Ska även börja packa till helgen. AwEsOmE! (:


Hähähä, typiskt mig... :)


Svar till hjärtis

Postat av: Elina

Åå vad fin du är Moa! <3

2012-01-25 @ 07:38:55
URL: http://elinarowland.blogg.se/

Svar: Snacka för dig själv världens finaste! Saknar diiig och älskar diiig <3


Trötter

Gymnasiet blev en besvikelse. Tyvärr. Det kändes bara inge bra och det känns som om det satsade mindre på fotoutrustning osv än de andra skolorna jag varit på. Jaja, det är ju därför man åker runt på öppna hus. Imorn är det sista som gäller, tagga! (:

Är hur trött som helst, börjar känna mig sjuk :(( Suck! Längar till sommaren, kom jag på lite random. Tänk vad skönt att vara klar med gymnasievalet, nationella, slippa denna kyla, ljust ute till lite längre än kl 4, osvosvosv. Och slippa frysa!!

Vill ni veta hur mycket jag har i skolan just nu? Nej, antagligen inte, men jag berättar iaf. Prov i kemi nästa vecka, prov i biologi nästa vecka och den 6, prov hemkunskap på fredag och även nästa fredag, prov i samhällsekonomi den 8, nationella i svenska drar igång redan den 7 och sen kommer ju alla andra nationella ända fram till maj. De muntliga kan ju dra igång när som helst. Spanska förhör på fredag. Ååh, snälla hjälp mig, tack på förhand!! Kan man egentligen inte bara strunta fullständigt i allt det här, improvisera på alla prov och bara vara trevlig mot lärarna? Maybe värt ett försök? (:  


Standard


snabbt inlägg

Kom nyss (eller ja, nyss och nyss) för typ en halvtimme sen, från skolan. Helt okej dag, jobbiga lektioner men hade som tur var idrott vilket jag älskar. Hähä, satsar typ varje lektion och är en aning målinriktad. hihi, men iaf, tumme upp för idrott (:

nu har jag käkat lite mat och ska snart åka till ytterligare ett gymnasium för öppet hus. Bara två kvar nu, sen måste jag börja fundera på vilket som varit bäst.

Kommer hem ikväll, så uppdateringen tills dess blir nog antagligen inte så bra, men jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem.


Random bild på universums helt klart absolut finaste fläta ^^

Kaninräddare

Tjaa!
Idag har det hänt mycket.
Har haft rätt sega lektioner, slutade ändå ganska tidigt. Stack hem, käkade, drog iväg till stallet. Och precis när vi går ut ur bilen så stannar en gubbe brevid oss och säger "vet ni om det finns kaniner på ridskolan? för det är tre stycken ute i snön borta vid parkeringen". Stallet ligger lixom ute i skogen och där där vi hittade dom så fanns inga hus alls, så dom hade blivit avdupmade ute i kylan. Fattar inte hur folk tänker, seriöst?! Börjar fundera på om det var han som släppte dom där... iaf. Jag och mamma tog bilen dit och som han hade sagt - där i snön skuttade det runt tre små galet söta kaniner, inte vilda, för jag kunde gå fram och klappa dom. Mamma ringde till polisen som sa att vi skulle fånga dom och ta med dom till stationen. Så det gjorde vi, hähä det var lätt att fånga 2 av dom, men den sista... Vi omringade den och slängde oss efter den, men till slut fick vi tag på den. Sen stack vi till polisstationen med sötnosarna och en polis tog hand om dom. Känns lite sorgligt, även om det inte var mina. Hade gärna velat behålla dom.

Men helt allvarligt. Exakt vad tänker folk med? Seriöst? Det var ju lixom minusgrader ute och man dumpar av några kaniner ute i snön i skogen. Helt sjukt. Vad är det för fel på människor?

Veckan

VECKAN PLANER

Måndag: Ridskolan
Tisdag: Öppet hus, gymnasium
Onsdag: Öppet hus, gymnasium
Torsdag: Ridskolan och rida
Fredag: Åker till kusinen
Lördag: Stallet i Gnesta, antagligen hinner rida Müsis, förhoppnigsvis hem till Mathilda och sover över där. AzUm!
Söndag: Vara med Mathildaaaa. Åker antagligen till stallet igen och förhoppningsvis rider Müsis.

Fullt upp hela veckan som ni ser, måste även pluggaaaaa :((



Håltimme

Godmorgon coolingar!
Hur har eran morgon varit? Min har som alltid varit seg, vaknade inte förens larmet gått i typ 30 min, med trots det så hade jag det inte så stressigt imorse, hähä mirakel? :P Har haft no i en timme och nu hade jag håltimme så jag stack hem. Sitter här framför datan med en chai latte, awesome :) Tanken på att stanna hemma resten av dagen är riktigt frestande, men duktig flicka som jag är så går jag självklart till skolan ;)

Har väl inte så mycket mer att säga... Jo, förutom att jag är hungrig (Hähä, vilken nyhet) så jag ska dra mig ut mot köket och se vad jag hittar :P





PEACE






Varning för tråkigt bildlöst inlägg

Godkvälleeeer :) har hela dagen tänkt på att jag ska somna hyfsat tidigt, så ska väl lägga ifrån mig min kära mobil iphone snart. Men det jobbiga är att man tänker "jag ska bara kolla facebook lite snabbt", men så slutar det med att man fastnat i typ en halvtimma. Typiskt mig att göra så på morgonen, det första jag gör. Vaknar typ 6.20 men runt 7.00 så märker man att det har gått 40 min och att man inte gjort något annat än varit inne på fejjan, hähä :)

Imorn börjar skolhelvetet igen. Skit också. Nej, nu ska vi inte vara sånna. Det är bara att hålla ut och satsa allt. Börjar 8 (suck) och slutar 14.20 så det är ändå en rätt nice dag, tur det!

Men godnatt hörrni!


Tips till högre betyg

Okej hörrni. Nu tänkte jag snacka lite om allvarliga saker här i livet - betygen. Aa fast nee, så viktigt är det ju inte men ändå, jag tänkte bara ge er lite snabba tips på hur betygen kan höjas, inte bara saker jag kommit på själv utan även tips från den där awesome boken jag tidigare tipsat om: En lat jävels väg till MVG i alla ämnen.

- Det är väldigt viktigt att du bara är trevlig. Sure, du kan vara hur jäkla stökig och skrikig som du vill ute i korridoren men så fort du är i närheten av lärare så är det bäst att verka lugn.

- Kolla läraren i ögonen när du svarar på fråga eller när du frågar osv.

- Räck upp handen ofta. Självklart får du pluspoäng av läraren om du svarar rätt på en fråga men om du inte orkar lyssna och svara på frågan så räcker det med att du räcker upp handen och säger typ "Jo asså...nej jag glömde" eller något sånt för då ser din lärare att det verkar som om du hänger med på genomgången (även om du antagligen inte gör det)

- Koppla ihop det som sägs på genomgången med dina egna erfarenheter och berätta det.

- Chansa alltid. Det gör inget om du svarar fel, bara det verkar som om du är med och fattar vad som sägs.

- Våga briljera muntligt!
• tala högt & tydligt
• Artikulera
• Variera tempot
• Använd kroppsspråket
• Ha inlevelse & betona viktiga delar
• Skit i papper & stödord, säg det som kommer från hjärtat
• Prata lagom länge, det ska vara intressant och inte långtråkigt för dom som lyssnar.

- Hjälp kompisarna om de inte fattar.

- Berätta för lärarna vilket betyg du satsar på och vad du ska göra för att uppnå de krav som ställs.

Till sist: Köp boken!



blomma

lekte lite med kameran igår, såhär blev resultaten




© på båda!!



Första bilden är redigerad i Photoshop, ganska nöjd med den.
Den andra är inte alls redigerad, kände bara att den var bra som den var.

Vill ha



Längtar verkligen tills det blir varmare ute. Så man kan gå runt i sommarkläder. Jag är verkligen svag för långklänningar och converse. Så sjukt snygg med det och en massa smycken till. Även grymt snyggt med ett par jeansshorts och en blus eller liknande och självklart - converse. Det passar verkligen till allt. Skulle inte klara mig utan alla mina converse, snacka om att det är dom som dominerar bland mina skor :)

Glömt att berätta

Har glömt att berätta att jag äntligen har köpt denna klänning som jag tidigare visat här på bloggen. Jag älskar den, tänkt va fin den kommer vara att ha på sig i sommar, med ett par converse och smycken när man är lite brun. Åh, längtar till sommaren!

 


Gulleponi, jag saknar dig

Hej kompisaaar! :)
hur har eran lördag varit? Min har varit chill, verkligen hur lugnt som helst, nice :) var ju på ytterligare ett öppet hus, den här gången på Kulturama. Verkar vara ett riktigt bra gymnasium, gillar det, kändes bara bra där. Så det kommer antagligen finnas högt upp på listan när jag söker :) Resten av dagen har jag verkligen inte gjort någonting, hähä ;) Men det är så helger ska vara :D

 


Varmt bad

Ligger just nu i badet, mys. Sen så ska jag nog be pappa köra mig så att jag kan köpa godis, hehe viktigt.
Puss


Trött tjej

Hej snyggingar! Kom precis hem från stallet, puuh. Är helt slut, först ett hårt ridpass på SRK, hade zigge och det gick faktiskt riktigt bra. Övade lite bommar och lite låga hinder. Sen direkt efter det åkte jag till Viksberg för att rida Ajano, men det blev inte så, jag red Kickan istället, så Amanda fick rida Ajano. Vart en uteritt på henne. Pigg och glad som vanligt. Men nu ska jag nog ta ett varmt bad.
Puss


Sega lördagar i mitt ♥

Haha jaa, rubriken säger väl allt, antar jag ;) Dagen var varit riktigt chill hitills, nice. Gick upp runt halv 10 och åt en stor och lång frukost framför tvn :) Har fortsatt fixa de sista sakerna i rummet, har blivit jättefint, får lägga ut bilder lite senare :) Idag ska ju då till ett gymnasium inne i stan, får se hur det är. Sen kanske Wilma kommer hit, hoppas verkligen att hon hinner och orkar för vi har inte träffats på länge.


Ha en awesome dag gott folk!

Be strong

Godkväll kära läsare! Innan jag tänkte somna så vill jag bara skriva ett inlägg till en vän som betyder mycket för mig som inte mår särskilt bra just nu. Så för att få henne att må lite bättre så ville jag bara skriva av mig lite till henne.

Mathilda
Du är så stark, du klarar av vad som helst. Du är helt sjukt underbar med världens härligaste personlighet, så låt inte folk få dig osäker med deras kommentarer. Du är värd så mycket mer än så. De är bara osäkra själva som använder dig som redskap till att själva må och känna sig bättre. Det som dom säger är inte sant och låt dom inte känna att dom vunnit, då känner dom sig starka när dom egentligen söker.... Nej nu kommer jag inte på ordet......suck, det här som skulle bli ett bra och fint inlägg....det jag försökte säga var att de bara är osäkra på sig själva, de är därför dom gör som dom gör. Jag finns alltid här för dig, ett telefonsamtal bort, dygnet runt, dag som natt. Jag vill bara att du ska må bra. Jag älskar dig och finns alltid här för dig <3

 


Senaste köpen

Här kommer ett litet inlägg om mina nya köp på senaste tiden, lite random, men får passa på när jag känner att jag vill blogga :)


Finfina smycken från JC och Gina, älskar alla!



Snyggt linne från en affär nära landet


Dagens köp på JC från dagens minishopping


Också från idag


Min nya älskade kameraväska. Min bebis, som kommer följa med överallt :)

Hiss

Tänkte slänga in ett snabbt hiss inlägg, var länge sen.

Hiss

Vill börja med att hissa Rihanna. Åh, jag tycker hon är helt sjukt galet grym! så grymt vacker, sjunger äckligt bra osvosv... hehe jaa, jag kände bara för att hissa den awesome tjejen :P



Rean på Hööks

Just nu är det stoooor rea på hööks, och det är ju inte skitsaker som säljs, utan snygga awesome prylar till både häst och ryttare till galet låga priser. Jag var där i onsdags och jag fick med mig ett snyggt schabrak, ett träns och ett par tyglar och jag betalade 215 kr. Asså fattar ni?! Helt sjukt, trodde att hon hade räknat fel eller något, för det låter ju inte rimligt.. Men jag ska inte klaga :)




Vänner som finns för en i svåra lägen
Behöver väl inte säga så mycket om det, alla fattar ju ändå och vet hur mycket det betyder att ha vänner vid sin sida när man har det svårt och är allmänt trött på livet. De finns alltid där och stöttar en. Tänker inte nämna några namn - men jag hoppas och tror att jag vet vilka ni är. Kan inte tacka nog för att ni alltid finns här för mig och alltid får upp mig på fötter igen och lär mig acceptera det som hänt. För det kan man inte ändra på och allt som händer har en mening. Jag älskar er och jag hoppas att ni vet att jag alltid finns för er också!


Ge mig

Snyggaste jackan jag sett på länge!!


Äsch, nu får det vara slut på deppandet

Har haft sega och dystra dagar och bara funderat över allt, över livet. Och jag har bestämmt mig för att bara vara positiv och inte tänka bakåt, på det som har hänt och som sårat mig, utan bara tänka framåt och acceptera det som händer. För tänkt när man är typ 40 bast, då vill man ju inte tänka på sin ungdom och bara minnas massa problem, nej nu räcker det. Människor som sårar har ingen plats i mitt liv, hur mycket de än har betytt. Nu ska jag verkligen satsa på skolan, familjen, vännerna, ridningen, Svarten och Müsen. De som betyder mycket för mig.

Nu sitter jag framför datan med en Chai Latte, löve. Har börjat flytta in i mitt rum, äntligen lämnar jag mitt kära vardagsrum. Kommer inte sakna det :P Imorn åker jag till ännu ett öppet hus, shit, ska ju ha valt gymnasium snart!! :o Mycket mer än så har jag inte planerat.

Känns rätt hemskt att jag tog bloggpaus precis då som statistiken började höjas... :( Men jag hoppas verkligen att ni börjar följa bloggen igen. då skulle jag bli glaaaad :)


Alice

Hej på er.
Det var rätt länge sen jag skrev ett inlägg, så jag tar och skriver ett nu.
Hej, Har precis slutat plugga, usch hatar plugg. Men det är det sista för veckan! yey. Har Engelska glosor och biologi test imorn, än en gång ... usch. Dagen har gått snabbt och vart helt okej, förutom lektionerna då haha.
Alice vakna nyss och vi ska nog ta en promenad nu.
Puss

Tar en kort paus

Mycket jobbiga saker som händer just nu. Sämst. Fan också. Sjukt deppig och nere just nu, det är ju verkligen inte likt mig att vara så, hatar att vara så. Men nu är det som det är, tyvärr.. Så jag tar paus några dagar, få se hur länge.

Kram <3


Jag överlevde provet :D

Haha, ja som ni ser i rubriken så gick provet galant. Sjukt nice, nu är det inte mycket kvar. Eller okej, där ljög jag riktigt mycket. Många prov återstår bara innan de nationella kommer :( Men men, det är bara att köra på lixom, vad kan gå fel, egentligen? Om man tänker efter. Alla nior gör ju lixom proven och det är ingen från min skola som har behövt gå om osv, alla har klarat det, så varför skulle inte jag? :P

Vad gör jag nu då? Verkligen inget, kom nyss hem från skolan, käkar lite mat - hehe standard :) Men, jag hade väl inte tänkt göra så mycket, egentligen måste jag åka till stallet och sköta Svarten, men tyvärr så orkar jag inte. Förlåt älsklingssvarten <3



Rummet nu. Längtar tills det blir klart, jobbigt att bo i vardagsrummet/köket, hehe.

Håltimme

Godmorgon! Måndag idag dårå - back to hell... Började 8 med biologi i en timme och nu har jag håltimme tills kl 10.30. Sämst. Tänk om man kunnat skippa no lektionen och få sovmorgon till 10.30 på en måndag. Rena drömmen! Har svenska prov idag, önska mig lycka till, det kan verkligen behövas, för jag fattar verkligen ingenting. :P får se vad som händer idag, hade tänkt åka till gnesta men det verkar inte som det blir så, så jag kanske sticker till stallet istället eller något. Slutar iaf tidigt - 14.35, så det är nice :)


Godis

Kände bara för lite godis så tog en tripp till coop (: Vill vara nyttigt egentligen men lite godis kan väl inte skada när man har pluggar så pass mycket på en söndag.


I'm gonna miss it


Mysigt

Har pluggat i 3 timmar typ, stolt. Har jätte mycket läxor, men allt börjar bli klart. Skönt. Ska snart äta lunch och sen vet jag inte vad som händer
Sötnosen ligger på mig och sover, haha gullunge.
Puss


Snälla, håll bara käften

Det finns en sak här i livet som jag verkligen stör mig på, det värsta jag vet. Jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar när någon klagar på att jag är smal! Verkligen, det värsta jag vet. Okej, visst, jag är smal, men jag vet om det, ni behöver inte försäkra mig gång på gång om att jag är det, för tro mig, jag vet. Ni fattar verkligen inte hur jobbigt det är, för grejen är att jag kan inte göra något åt det. Mamma var smal, pappa var smal, syrran är smal, mormor var smal, min morbror var smal - typ alla i min släkt var och är fortfarande smala. Så eftersom det ligger i generna så kan jag inte ändra på det. Ni anar inte hur mycket jag äter, mina kompisar säger det " Asså Moa, du äter typ hela tiden", "Ofta du är hungrig nu igen". Jag kan lixom gå upp typ kl 12 på natten och käka. Men det fastnar inte på mig, känns det som, vilket jag tycker är sjukt jobbigt. Eftersom jag äter och försöker så mycket så är det verkligen inte roligt att höra folk säga "Asså du är verkligen äckligt smal", "Moa, ät mer", "Asså du har väl anorexia eller något, för det är inte normalt att vara sådär smal". Känner bara att jag vill slå till och säga att ni ska hålla käften. JAG VET ATT JAG ÄR SMAL, ni behöver inte påminna mig gång på gång. Det är lixom samma sak som om man skulle gå runt och säga att någon är tjock. Men visst, jag kan säga tillbaka: Tack för att du påminde mig om att jag är smal, själv är du fet som en jäkla ko...

Förlåt för mitt lilla utbrott (:

Älskar låten

http://www.youtube.com/watch?v=j2WWrupMBAE

livet är inte på topp

Godmorgon!
skönt med helg? Visst, det är klart att det äger att vara hemma men har så mycket plugg att det inte känns som om jag är ledig. Och sen bor jag ute i vardagsrummet också, eftersom vi renoverar mitt rum. och sen händer det mycket privata saker, saker som gör mig väldigt ledsen och får mig att ångra mig så sjukt mycket. Men det ska gå och lösa, det måste gå, för jag kommer hata mig själv om jag inte löser det här så snart som möjligt. Jag kan bara säga en sak: jag vill flytta till gnesta.

Ha en bra dag gott folk

Deppig

I wonder if we'll ever talk again like we used to. I wish I would known in the beginning how perfect you was, and still am.


Fredag

Godmorgon sunshines! Äntligen fredag! Sjukt härligt men blir inte en särskilt lugn helg, ska renovera rummet och plugga, roligt... Nu är jag på väg till skolan, i sista minut som vanligt, men det ät typiskt mig :)


Snö?

Buenas tarde amigos! :)
Hur har eran regniga/snöiga torsdag varit? Själv har jag tyckt att den var seg. Bara tråkiga och långa lektioner hela dagen, men jag ska inte klaga, slutade 14 :) Snart ska jag väl dra till stallet och hoppa, roligt :) Sen måste jag plugga ikväll... Typ alla läxor osv kom idag, eller snarare: jag kom på alla läxor idag som vi vetat om länge.. Har matte läxa med 3 sidors uppgifter som ska lämnas in imorn, svenska prov på måndag - shit! Kan verkligen ingenting om det vi håller på med, typ predikat, subjekt, direkt objekt och indirekt objekt och preditativ. Någon smartie som kan hjälpa mig? :o Sen har vi nån engelska uppsats som ska in om en vecka tror jag, engelskt skriftligt förhör på typ 200 glosor.. hata. Någon som skulle vilja byta med mig? Helst någon som går i typ 5an...


bild från google

Ha en fortsatt bra torsdag gott folk!

Det man inte ser, hör man..


Tips på appar för iPhone

Slänger ut ett lite random inlägg om tips på appar för iPhone :)


Super jump


OvenBreak


Bump


Emoji




Filter Mania





Tempel run




PS express




Tap the frog




Awesome dag

Hej!
Visst är jag hemma tidigt? Så sjukt nice. Skulle egentligen slutat om 10 min men vår lärare är så grym så hon sa att vi kunde skippa sista lektionen då vi ändå bara skulle läsa. Tumme upp för det!

Haha, duktig som jag är så slängde jag in ett snabbt och väldigt kortfattat inlägg imorse, som ni kanske sett. Haha jag hade satt larm kl 6.20, vaknade när jag hörde larmet men orkade inte reagera och gå upp och stänga av det så jag somnade om med en gång (haha weird för larmet är högt och sjukt jobbigt). Så vaknade igen efter typ 1 timme. Så jag fick stressa som tusan, käka frukost samtidigt som jag fixade mig osv, haha. Blev klar typ 10 min innan vi började så jag fick springa som en galning, men skillz som man har han man ju ändå ;)
Dagen i skolan var riktigt chill. Spanska - lätt som en plätt. So - chill. Engelska - chill. Och sen har ju även haft mitt hatämne - slöjden. Men idag gick det faktiskt förvånadsvärt bra :o Helt chockad!  Kom iaf framåt i planeringen istället för bakåt, vilket jag annars alltid gör. Helt seriöst, jag får sprätta mer än vad jag syr.. :s Och sen lyckas jag alltid på något sätt göra illa mig... Vill egentligen ha trä om jag tänker efter, känns mer som mig lixom, fast nä, jag tar bara sönder sågarna hela tiden... 


Stor, fet © på bilden!

Är sen

Åh hur lyckas bli sen redan andra dagen i skolan? Hyfsat enkelt för min del iaf.. Snälla säg att jag hinner...


Humor som bara jag & bästaste förstår

Moa:Jag har syslöjd i morgon!!!
Mathilda: Själv har man valt träslöjd..
Moa: Asså, jag kan inte ha träslöjd. Jag tar sönder sågarna :(
Mathilda: HAHAHAAHAHA
Moa: Sen i syslöjden så är det massa nålar också..
Mathilda: Moa, vad hade du förväntat dig ?
Moa: Har ni fyverkerier där ni bor ??
Mathilda: ..
Moa: Hahaha, men jag tänkte.... Men alla bor ju ute på landet
Mathilda: ..

 

Moa; Det var jätte längesen som du bloggade.
Mathilda: Nej ? Det var typ 3 minuter sen.
Moa: Varför ?
Mathilda: Är du ute i ditt garage
Moa: Nej, jag är inne i mitt hus
Mathilda: Va? Bor ni i ett hus?
Moa: ... Nej, du förstår Mathilda; jag och min familj bor ute i ett garage..
Mathilda: Men..men..kan man verkligen bo i hus i Stockholm?

HAHAHAHAHAHAHAHA! Tjejen har världens grymmaste humor. Loove you honeeey!


Första dagen i skiten

Hej!
Hur har eran dag varit?
Själv kom jag precis hem från skolan, mer än en timme tidigare än vad vi egentligen ska sluta, men vi hade ingen Elevens val :) Sooft! Imorse missade jag ju två lektioner då jag var på sjukhuset och snackade och tog massa prover, igen. Alltid lika härligt... önskar bara att läkarna får reda på vad det är så snart som möjligt.
Så idag har jag bara haft NO och matte, riktigt nice :) Idag har jag bestämt mig för att göra något bra, inte bara sitta framför datan och lata mig. Antingen fortsätter jag rensa garderoberna eller så drar jag ut och springer en runda. Får se helt enkelt :) 



Ja, såhär såg man ut idag dårå.


Ha en bra daaaag!

Min bebis

Gud vad Alice har blivit stor! När vi hämta henne var hon en pluttis så att hon nästan kunde få plats i mina händer, SÅ LITEN! Hon var typ 15 cm upp till ryggen från golvet, kan ni tänka er.
Hon var så söt. Man ville typ äta upp henne för att hon var så söt, haha (låter knäppt men så var det typ). Nu är hon ju också jätte söt, men hon har vuxit så himla mycket! Nu är hon ju typ 30 cm från golvet, vilken skillnad.

 


Jag är kär

 

 


Segt...

Hej på er snyggingar.
Hur mår ni idag? Själv mår jag sådär... Har världens värk i magen och har haft det hela dagen. Men jag hoppas att det går över. Har precis slutat skolan och väntar på Julia att hon ska sluta, hon slutar 14.50, segt... Men men, jag får väl kolla Instagram, FB eller nått. När Julia slutat ska vi gå och hämta Alice och handla mat typ, vi ska laga Tacos till middag ikväll, mums! Undra om det är nått bra på Tv ikväll, annars får jag väl sätta på en film eller nått annat kul? Men nu har jag inget mer att skriva om så, puss!


Vill inte

Måste gå upp nu. Vill verkligen inte, skulle kunna....nej jag vet inte. Åh jag vill sova, inte gå till skitskolan.


T R U E L ♥ V E


image description

image description

image description


Svar på kommentar

Postat av: Anna

Finaste Moa du är världens bästa pianolärare :* älskar dig puss!

2012-01-08 @ 19:37:43
URL: http://paallin.blogg.se/

Svar: Haha, tack och du är världens bästa pianoelev :* Puss, älskar dig med!

Btw: Checka in hennes blogg. Hehe, dock har hon tagit paus, men håll koll när hon börjar igen. Hon är grym och skriver om sin vardag och om ridning. Hon har ju även gjort vår finfina design.
Anna du är awesome!

Sista dagen på lovet

Ja, som ni ser på rubriken, så är det ju sista dagen innan skolan börjar. Sjukt deppigt... Vill inte börja skolan igen...Asså helt seriöst, är grymt skoltrött. Fast i och för sig, vem är inte trött på skolan lixom? Åh, asså jag är så himla deppiiiiiiiig :( Sämsta terminen framför mig också, ska snart ha valt gymnasium och vet jag vad? Svar nej. Och sen har jag ju alla nationella också, första kommer typ om en månad I think. Can't wait, eller hur var det..?

Okej, nu slutar vi deppa. Dagen har ju trots allt varit grym, bästa Anna var ju här, saknad människa alltså. Sen har jag också varit duktig och rensat min garderob och varit allmänt gullig mot min syster och gett henne massor av kläder. :) Snäll storasyster hon har!



HAHAHA! Wilma och jag var i Nacka centrum i veckan och hon ser den här och säger: "Kolla, det är ju en toffifee" :D

2 dagar kvar

Men nej! Vill inte att jullovet ska vara slut. Vill inte gå tillbaka till skolan. Vill inte få läxor. Kan inte någon bara förlänga jullovet till sommarlovet? Det har gått så himla fort och om redan 2 dagar är skola igen. Orkar verkligen inte..
Vill bara kunna spola tillbaka till första dan av jullovet och ha det en gång till, få ta det lungt, göra vad man vill helt enkelt. Ska verkligen njuta av dom här 2 sista dagarna, känns hemskt.

Men Wilma, tänk positivt, snart är det sommarlov, så då har du nått att längta och se fram emot till, haha. Aja, godnatt.
Puss


Sigge


Min finaste Anna ♥



Hej kära läsare!

Sötnosen på bilden är hemma hos mig just nu och vi har det bara allmänt awesome, som alltid med henne. Åh jag har saknat henne så mycket, vi har inte träffats på hur länge som helst och vi har haft jätte mycket att snacka om. Skönt att få prata ut med henne. Just nu har jag musiklektion med henne, haha, hon ville lära sig spela piano (: Så nu sitter hon här och har precis lärt sig ackord och kan spela "When I look at you" från The last song, duktig tjeej alltså! ;)

Hon stannar här tills imorn så uppdateringen kanske inte blir jättebra, men kan alltid försöka. Hoppas att ni alla har det bra och att erat lov varit najs, segt att det är slut bara... :(

Mathilda hääär

Tjenare alla läsare! Sitter här med Moa nu och vi håller på med varandras mobiler, hehe.
Hm, snart ska vi ut och rida. Fast jag har ingen aning om vem..
Kanske ska berätta lite om mig själv också. Jag heter Mathilda och jag är 14 år fyller 15 den 26 januari. Jag har en egen häst som är schäck och han är 165 i mankhöjd och 10 år. Han är världens bästa, och han betyder enormt mycket för mig. Vi tävlar LD och ska snart starta LC också. Det högsta vi hoppat är 120!
Som person är jag VÄLDIGT lätt road, galen, skrattar åt mig själv.. Fast det är ändå posetivt för jag är ganska framåt och har lätt att träffa nya människor.

Vill sluta denna text med att säga tack till min underbara vän som skrev ett så fint inlägg. Hon är världens bästaste, och jag älskar dig. Mitt hjärtaaa <3

Puss & kram skumbanan HAHAHA


Just nu


Dom bästaste som finns

Vad skulle jag göra utan er två? Vågar inte ens fundera över det.. Ni får mig alltid att le och vara glad, jag skrattar aldrig så mycket som när jag är med er två. Tänk på alla minnen, alla gånger vi skrattat, alla gånger vi hjälpt och stöttat varandra. Kan inte tacka nog för att ni finns och får mig att må så sjukt bra. Tack för att ni alltid finns här för mig, i alla lägen och stöttar som sanna vänner ska göra. Ni sprider alltid glädje runt omkring er. Ni är mina små solstrålar som gör livet värt att leva. Jag älskar er och det kan jag säga tusen gånger om, för det är sanna ord som kommer direkt från hjärtat.


Usch

Men ååh vilken otur att man ska sån j*vla magknip på en fredag! Orkar inte.. Ligger iallafall i sängen med Alice och försöker sova bort det onda, men det går inte så bra.
Uppdaterade ju aldrig igår vad jag gjorde, men jag var hos några gäster och hade det trevligt. Vi åt middag och pratade väldigt mycket. Efter det när det var dags att gå hem så satte jag och Julia på oss mys kläder och satt oss och kollade på den sista filmen av Harry Potter, haha. Sen gick vi och la oss och då var kl typ 01.30 och då var vi trötta.. Haha.
Men hoppas verkligen att den här magknipen går över för jag och pappa ska åka till hööks senare och kolla på nya skor.
Puss


Forever alone på tåget

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering, skulle ju bloggat igår men jag hann inte. Har haft det lika bra som vanligt hemma hos Wilma, helt awesome, som alltid! Nu sitter jag på tåget på väg hem, Wilma stannade tyvärr hemma eftersom hon skulle få gäster :/ har exakt 67 min på mig att packa, ska hem till min kusin idag och stanna där några dagar, och jag åker dit direkt efter ridningen så det blir lite stressigt :p

Segt att lovet snart är slut :( usch, hemskt. Har sämsta terminen framför mig... Wiie, längtar... (hoppas ni förstår ironin)

Ha en bra dag!


På tåget

Hej coolingar! Nu är jag och Wilma på tåget på väg hem till henne. Vi sover där inatt och åker hem imorn eftersom jag ska rida imorn och Wilma följer määääd :) dagen har varit great och vi bloggar när vi kommer hem till henne för att blogg-appen för iphone är knasig...

 


Nyklippt

Nu mera ser man ut såhär. Mittbena, kommer ta 37 evigheter att vänja mig. Men men, blev nöjd iaf! :)

och tack min gulliga Wilma för att du orkade sitta och vänta i typ 2 1/2 timme, du ä bäst! <3

 


Hos frisören


08.11

Godmorgon. Usch vilket äckligt väder det är! Moa och jag sitter i bilen och äter frukost. Vi är påväg in till stan för hon ska klippa sig. Sen ska vi kanske åka till Skärholmen lite senare och kolla runt lite.
Efter det vet vi inte vad vi ska göra, ta det lungt..
Puss

 


-

Godmorgon (?)

Idag är det äntligen tisdag och snaart kommer Wilma hit! Wiee! Hon stannar till på torsdag så vi får se vad vi hittar på dom här dagarna :) Ska väl börja gå mot stationen snart och möta upp gulleungen. Men eftersom jag är så sjukt snäll så bloggar jag lite först ;)

Är det bara jag som tycker att det är helt galet att det är den 3 januari? Det var ju lixom sommar nyss...? Wtf? Snart fyller man år och sen är det sommar igen och så har man slutat i grundskolan och blablabla. Helt sjukt! Nu låter jag säkert gammal och så men det är läskigt vad tiden går fort...Vill inte bli äldre, vill inte börja på gymnasiet och lämna min klass som jag har kännt sen dagis, vissa iaf. Nej Moa, nu ska du tänka positivt. :)

Ha en awesome dag!

källa: weheartit

Bildbrist... får väl orka mig ut och fota lite, just for you :) Med nya systemkameran :D



Vill ha


Varför kunde jag inte hittat dom här sakerna för typ 2 veckor sen, då kanske jag hade fått något av dom i julklapp. Inte smart Moa...























Måndag

Godmorgon kära läsare! Sovit gott?
Jag gick upp för 2 timmar sen, käka frukost och sen fick jag för mig att jag skulle städa rummet...? ;) Don't ask me why. Men jag bara kände för det så nu skiner det och det finns inte en dammtuss, så jag är nöjd :)

Idag händer det inte så mycket, ska nog bara ta det lugnt. Vilket betyder att jag hinner blogga (y)


weheartit


Kan inte sova

God kvääääll alla läsare!
Jag kan inte sova... Sjukt jobbigt, men jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag sov halva dagen...

Anyway, idag var vi över hos vännerna vi firade med igår och fikade lite, mys. Var även ute och gick en så kallad "mysig" promenad i regnet. Roligt!!

Men ja, imorn händer inget speciellt. Men på tisdag så kommer äntligen Wilma hit! Wiee! Hon kommer stanna här ända tills på torsdag, så vi får se vad vi hittar på :)

Godnatt på er!

 


Svar på gullig kommentar

Postat av: Johanna S

Aaaaw, jag fick vara med på en bild, vad glad jag blir fett coolt! Du är underbar Moa, jag älskar dej <3

 

Svar: Haha jamen det är klart att du skulle vara med ;) Du är awesome Johanna älskar dig med, du betyder mycket! <3


2012

Hej!
Idag är jag riktigt trööööött, blev sent igår. Jag och min familj var ju som sagt hemma hos ett par vänner tillsammans med typ 3 andra familjer så jag tror vi var 10 vuxna och 10 barn/ungdommar. Roligt! :) Idag ska jag ite göra så mycket, bara vara hemma och vila upp mig. Har rensat i hela rummet och städat upp, nu börjar jag om på nytt lixom ;) Härligt! Min Wilmu kanske kommer idag, annars kommer hon imorn och sover över i två nätter (: Åh, va grymt länge sen jag träffade henne, saknar henne något sjukt! Men ja, det är väl dagens planer = typ ingenting :) Men det är najs, att inte behöva känna att man måste göra något alls. 


RSS 2.0