Ganska charmiga


Är man grym så är man

Ganska duktigt om jag får säga det själv..

 


Hej

Har haft några riktigt grymma dagar hemma hos fina Anna. Igår var inte riktigt vår turdag... Orkar inte gå in på detaljer men det var allt från att missa bussar till att krossa skålar. Oherre. Igår var vi i hennes stall och hon red en riktigt liten sötnos. Såg jättefint ut, duktiga Anna. Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem :( Skulle egentligen åkt till min mormor och morfar men fick just reda på att båda var lite risiga. Så jag åker hem en snabbis till Wilma, awesomeee!


09.33

Ligger i sängen och försöker ta mig upp, men det går inte så bra. Så jag tar och skriver ett inlägg istället.
Godmorgon godmorgon, just nu ska jag nog gå upp och göra lite god frukost tror jag, senare idag vet jag inte riktigt vad som händer?

Känner att jag inte orkar göra ett ända dugg idag, har ont i hela kroppen... Vet inte varför, men men..

Känner att det här inlägget blev "väldigt" intressant så jag slutar skriv här.
Puss


GE-MIG-GE-MIG

Ååhh, ja tror jag dör vad snygga! As läckra! Kollade igenom Ginatricots kläder på nätet och såg dom här ur snygga brallorna. Ska försöka köpa hem dom så fort som möjligt, Jippie!
Puss

Anna är duktig

Bra sätt att starta dagen på. Smidigt Anna (y)

 


Annaaa

Har varit hos Anna hela dagen och haft det gött. Satt heeeelt forever alone på tåget. Kändes bra. Verkligen. Kom hit, käkade lunch, och sen drog vi till Hollister. Åh herre, ville köpa ALLT. Blev bara deppig av att gå runt där och se alla ursnygga kläder. Fick med mig en sjukt snygg t-shirt hem och Anna världens sötaste klänning. Nu har vi vart ute och gått med Annas hund och at the moment håller vi på med våra mobiler. Hehe osociala brudar var det här ja.

 


At tunnelbanan

Hey! Imorse väcktes jag halv 8 av mathildas sms. Haha gulle, bara för att jag har lov (: gick direkt och gjorde ett ärende i centrum och sen gick jag hem och åt en lång frukost. Livet förstördes i ungefär 20 min, men tack vare mina bästusar Mathilda och Elina löste sig allt. Ni är bäst! Åh underbart väder ute! Löve it! Solbrillorna åkte på och önskar att man får lite färg om det inte är för mycket begärt? Nu sitter jag på tåget på väg hem till min bästa Anna! Stannar där till onsdag och vi kommer ha det bäst!! ska försöka att uppdatera er, men man vet aldrig ;)

 


En av sjukt många bilder från idag


Coolingar i bilen

Hej på er! Hur är det med er idag då? Med mig är det toppen, hallå det är ju lov! Haha.

Iallafall, sitter i bilen med Alice och väntar på Pappa och Julia som är och handlar. Idag händer det väl inte så mycket, blir väl Tv ikväll elr nått?
Puss!


rubrik

Hej hörrni!
Kom hem från en lång dag i stan. Har gjort en sån där fotografering igen. Blev faktiskt ganska bra bilder denna gång, bättre än förra gången. Så jag är nöjd (: Kanske kan lägga ut någon av bilderna, en ta inget för givet.
Just nu håller jag på att ladda över bilderna till datan vilket tar 1498235734 år. Äter godis och kollar på hästhoppning. Life's good (Y) Ska iväg på middag ikväll och imorn drar jag hem till Anna :) Grymt!


Dagen

Blev en liten tripp till Sickla idag. Fick med mig överdrivet mycket saker hem, lite besviken på mig själv :( Men aja, allt kommer deffinitivt komma till användning iaf. Grymt nöjd med allt jag köpte. Nu gäller det att spara pengar ett tag, och skaffa ett jobb. Satt och pratade om det idag och föräldrarna tycker det är dags att börja extrajobba om jag vill spara pengar till att hyra fjordis. Så why not lixom? ;) Så nu är det bara ut att leta jobb! (Y)

Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska äta middag med tha family, you knoow. Så vi höörs!

Bilder från dagens köp

Två nya älsklingar <3







Sovmorgon?

 

 


Dör va grym

Alltid lika härligt att vakna upp en lördagmorgon med ett skratt. Hittade den här awesome bilden på instagram och garvade som tusan. Torr humor, jagvet (:

Vad händer idag dag? Inget speciellt tror jag faktiskt. Ska nog bara ta det lugnt hemma och förbereda mig inför imorn då jag ska iväg på en såndär modellsak igen. Ångest över klädval, lockigt/plattar osv. Men det blir nog bra.

På måndag åker jag hem till finaste Anna. Sjukt äckligt grymt länge sen!! Sover över där till tisdag. Sen blir det ridning på torsdag, och efter det drar jag antagligen ner till Gnesta och sover hemma hos Mathilda med Elina. Sen på fredagen går ju dom i skolan så jag får se vad jag gör dom timmarna. Sen ska jag iaf möta upp dom i deras skola. Ska bli kul men riktigt pinsamt... Akwaaaard. Stannat iaf där till lördag. Grymt!

 


Dagens smycken

Ni får bilder på alla smycken jag köpte idag.
Imorn kan jag kanske slänga in en snabb bild på tröjan också, får se vilket humör jag är på :P Men det här är ju i alla fall någonting, right?
Vad händer nu då? Typ inget faktiskt. Har snackat i tele med mathilda, så himla länge sen vi sågs!!! :o Herrejösses, aa fast nä. Men saknar både henne och Elina redan, höhö. Man är som man är (: 

image descriptionimage descriptionimage description

Notera att ugglan på andra bilden är min nya vän. Heter Ugglis eller Ullis, har inte riktigt bestämt mig än. Jobbigt läge...

Fredag och Sportlov, kan det bli bättre?


Jag.Har.Lov!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, har ju varit med mina fina vänner Elina och Mathilda. Wow, har haft det galet grymt. Mycket prat och mycket skratt som alltid.
Universums finaste och bästa vänner!


Imorse gick jag upp tidigt medans Elina och Mathilda kunde sova vidare. Lyllo dom.. Men nästa vecka ska jag reta dom som tusan... hehehe! Drog till skolan, hade fyra lektioner varav prov på hemkunskapen. GJorde det på typ 1 1/2 timme. Vi fick te och mackor också, matälskare som jag är så gjorde det min dag ;) Sen på lunchrasten kom det upp två nyvakna tjejer till skolan en snabbis. Dom gick senare och fikade och till Elinas gamla skola. Sen när jag slutade gick jag och mötte upp dom och vi shoppade lite. HAHA, mathilda skrämde livet ur oss alla när hon välte ner en parfym på Kicks. Seriöst, very akward. Smidigt Mathida, verkligen.
Fick iaf med mig en grå tröja, och 5 smycken hem. Kanske kan lägga ut bilder senare.
Nu har mina favoritflickor åkt hem igen :( Sadface. Men vi ska ses igen nästa vecka då jag ska hem till Mathilda's place och reta henne och Elina för att dom går i skolan. Hej snäll tjej (: sen kaaanske, eventuellt, förhoppningsvis ska dom komma hit helgen efter det igen. Wehå! 

Nu har min moster och söta lilla kusin kommit hit. Dom stannar hela helgen, så vi kommer säkert hitta på massa roliga saker. Det är så sjuuuukt härligt med lov!! :D





Bara för att ni är världens finaste!

Trött tjej var det här ja

Godmorgon på er! Nu är jag helt färdig och ska snart börja röra mig mot skolan. Skulle kunna göra vad som helst för att stanna hemma med Elina och Mathilda. Hade jag inte haft hemkunskapsprov hade jag börjat fundera. Men jag slutar ändå rätt tidigt och jag hoppas hoppas hoppaaaaaas att dom stannar ännu en dag. Har väl inte så mycket mer att säga, mer än att jag är sjukt trött. Men nu är det bara idag kvar, sen har jag looooooov! Underbart, har typ roliga saker hela veckan, så det är nice. Juste gårdagen. Vi åkte ju till stallet. Red Cappuccino igen och det gick sjukt bra, supernöjd med honom. Dock gav jag dumt nog min iphone till tjejerna och dom låste den, i en timma. Roligt? Ganska..

Men ha en bra dag så hörs vi!

 


Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor

Hej på alla fina läsare!

Nu är det Mathilda här igen, ni vet hon som bloggade för nån månad sen kanske, om ni inte minns mig så kolla tillbaka i tidigare arkiv.

Idag skulle jag åka tåg. Men Innanjag satte mig på tåget så skulle jag köpa en tågremsa. Men kön var ända ut till dörren, och jag hade 10 minuter på mig.
Så jag tänkte " äsch, jag tar en sms biljett. "
Så skickade jag efter, och 2 sekunder senare kommer " du måste skicka dit personnummer till din operatör och blablabla.... "

HEJ PANIK!!

Men jag hittade två remsor i fickan. En med två stämplar kvar, och den andra hade tre stämplar kvar. Så kommer atomåldern och hon säger direkt " den här är inte gilltig "

Oh herre.. Så jag fick välja mellan att betala 1200 kr eller hoppa av i Södertälje hamn. Galet lätt val, så jag hoppade av i Södertälje hamn och så kom pappa och hämtade upp mig med lastbilen. Min bästa far <3

Aja, känner att ingen bryr sig..



Tack för att du alltid finns för mig och är så lätt att prata med. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig bästis <3

 


Systrarna snygg! Eller...

Eller vad tycker ni?

Coop

Hej coolingar! Sitter just nu utanför Coop och väntar på Mathilda. Tråkigt att vänta, men vad säger man nu igen; den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? Eller, va det så? Anyway, solen skiner ju så det är ju inte så kallt, löve it! Har köpt mig en liten drickyoghurt också, fett nyttig tjej! Fick sluta tidigare idag, typ 20 min. Vad har hänt lasse? Hähä, men jag klagar absolut inte :)) Sen möter vi upp Elina när hon slutar jobbet, går hem till mig ett tag och sen drar vi till stallet, jag ska rida. Ska bli jätteruuligt att Mathilda och Elina följer med! Men jag uppdaterar mer senare. Kram!

 


#love#you

Älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Du betyder allt.

 


Onej

Fick hem mina omdömen plus betygsprognos idag.. Alltid lika spännande. Var väl okej, borde vara nöjd. Men strävar självklart efter bättre. Åh, vet ni? Fick tillbaka so provet idag, det där med samhällsekonomi och demokrati och jag var 2 jäkla poäng från att få MVG. Sjukt segt. Men egentligen gör det inte så mycket. helt seriöst, nu ska jag faktiskt ta det lugnt, jag kommer komma in på den utbildningen jag vill, utan problem. Varför ska jag då kämpa med att få bättre betyg? Bara onödigt. Tänk va nice att bara chilla resten av terminen och inte göra ett piss. Nämen, ska faktiskt tagga ner lite, har jag bestämt mig för.

 


Skype

Hej coolingar!
Sitter och skypar med världens bästa Mathilda. Vi snackar ihop oss inför imorn.
Hon och finaste Elina kommer hit, åker till stallet och sen sover över till fredag. Feett grymt! Längtar som tusan! Mina fina tjejer!

Skolan var chill, känner att jag skriver det precis varje dag :P
Ska käka och plugga. Har fått rätt mycket plugg och prov nu som ska vara klara efter lovet så lika bra att börja beta av dom nu så man inte får 1376134587 saker att göra på lovet. Right?

Ska hälsa från Mathilda att mat är gott. (?) Random jagvet...
Åjuste, vi har skaffat ny bil... Inte för att jag är bortskämd osv men jag hatar den, helt seriöst. Den är stor som en jäkla buss. Tänk sen när jag ska börja övningsköra (vilket är sjuuukt snart) och då ska man köra runt med den där stora pansarvagnen. Okej, känner att ni bryr er, så nu släpper jag det ;)


Trött

 

 


NEXT: SYDPOOLEN

Tjena! blir inget långt inlägg nu för ska gå om 10 min till stationen och träffa klassen. VI SKA TILL SYDPOOLEN! WIIHOOO! Men sitter här och försöker skriva ett inlägg och samtidigt lyssnar jag på The Voice, mys. Men slänger in en bild till er nu!
Pussssssss

Orkar inte gå till skolan imorn

Funderar på att "råka" glömma ställa larmet och försova mig imorn, hähähä ;)

 


Okej, nu kör vi igen

Hej kompisar! Tänkte köra igång med bloggandet igen, blev världshistoriens längsta bloggpaus ;)

Idag har jag varit i skolan, as usal. Lika sämst som vanligt. Har haft teknik då vi typ bygger någon teknisk pryl, don't know. Sen hade vi idrott, vilket var hemskt. Hade gymnasik. Fattar ni? Gymnastik... Moa + gymnasik = Ånej. Kullebyttor, stå på händer, frivolter osv är inte riiiiiktigt min grej om vi säger så... och jag tänkte hålla mig i bakgrunden, men va händer då? JO, ledaren ber mig att komma och visa hela klassen hur man gör en volt från en plint. Oherre. Jag: Äh, nej jag tror jag skippar det asså. Hon: Nej, men kom nu, du klarar det bra. Slutar med att jag skämmer ut mig fullständigt inför klassen och ligger där halvt död på golvet. Vette fan hur det såg ut men vackert var det då inte.

Resten av dagen flöt väl på som det brukar, slutade 15.15. Lunchrasten gick åt att käka semla nere i centrum. och vet ni vad? Det var kö in till bageriet. och alla människor sa lixom: 50 stora semlor tack. Okej? Jamen det är normalt...

Nu har jag ätit ännu fler semlor med syrran och mormor. Så nu är jag mätt i magen, men det ska man ju vara på fettisdagen, right? :))


Skitdag

Sur tjej här var det ja.
Vet inte varför egentligen, bara småsaker. Ganska onödiga saker att gå och vara sur över. Men är iaf det.
Dagen var väl rätt chill, men ändå fett jobbig. Har skitit fullständigt i att konsentrera mig på lektionerna. För att muntra upp mig ska jag åka till stallet och sköta om Svarten, är obeskrivligt tacksam över att han finns. Han och Müsen, de är dom som gör att jag orkar fortsätta.

Vad ska jag göra ikväll då? Hm, tänkte tvinga mig ut och springa, orkar inte vara hemma. Går väl och lägger mig rätt så tidigt också, orkar inte vara uppe. Antingen kommer jag inte blogga på ett tag och uppdateringen kommer bli dålig från min sida eller så kommer jag blogga mycket för att tänka på annat. Får se hur det blir.


Du är den finaste som finns

Tjeena!
Blev ju som sagt en tripp till stallet, dock inte så länge. Hann träffa och flumma runt med fina Elina ett tag, hehe som alltid så skrattar vi alltid tills vi...hm, jag vet inte vad ;) Red Müsen nere i ridhuset. Han var på tårna eftersom snön från taket ramlade ner haha gulle. Blev ett intensivt dressyrpass och han gick jättefint, så gårdagens underbara form var inte en engångshändelse :) gick sjukt bra. Fick beröm från Daniela också, hihi :D Avslutade med att hoppa lite, han rusade mot hindret i början men sen gick det mkt bättre. Ska börja hoppa honom lite högre nästa gång tror jag, eller rättare sagt - ska jag.

Nu packar jag för fulla muggar, ska åka hem :(

 


Hey

 

 


Lördag

Hej! Sorry för dålig uppdatering, har fullt upp här i gnesta. Har ju varit i stallet hela dagen lååång. Red ut en sväng med Müsis, många galoppsträckor över fälten blev det faktiskt, satte ju i broddar så nu behöver han inte halka runt ;) Han gick så sjuuuukt fint! Helt chockad! Han har aldrig gått så fint son han gjorde idag, och jag brukar verkligen kämpa i ridhuset för att han ska gå snyggt men aldrig lyckats särskilt bra. Men idag gick det såå bra, och vi red lixom UT? :o älsklingsponny <3

Sen åkte jag hem och käkade middag. Var i Gnesta med mina fina vänner Elina & Mathilda också. Imorn ska vi förhoppningsvis hinna umgås mer :)

 


In the caaar

Here we go to Gnesta! Taggad som tusan! Ska få träffa bebismüsen! Hoppas att jag kan rida honom både imorn och på söndag. Saknar honom sjukt mycket!! Men jag ska försöka att ha bra uppdatering under helgen i alla fall, annars har ni ju Wilma ;)


Helg

Äntligen helg!! Känslan när man kommer hem från skolan på fredagen - den slår allt. Livet känns alltid lika awesome på fredagarna.

Fick sluta 20 minuter tidigare, ingen aning om varför, vår lärare sa bara "Nej men hörrni, ska vi säga att vi slutar för idag då? Ni jobbade ju på så bra igår.." Och vi tackade ju självklart inte nej till det. Tack Lasseeeeeee! (((:
Dagen gick förvånadsvärt snabbt, spanska lektionen gick åt till att plugga inför mateprovet, vilket vi hade sen, gjorde det på en halvtimme och svavade på typ 17/20 frågor. Nu gäller det bara att man får rätt på dom flesta. Fast nu har jag intalat mig själv om att jag ska vara skitnöjd med ett G på detta prov eftersom det är sjuuuukt svårt det vi har jobbat med.

Juste, min morgon var ju lite intressant. Det var fel på larmet så jag vaknade 7.15. Behövde tvätta håret och skulle gå hemifrån en halvtimma senare. Fick hjälp av snälla syster som blåste håret samtidigt som jag sminkade mig och åt frukost. Blev att slänga på sig mjukiskläder och springa iväg till skolan.
Fattar inte hur jag lyckades komma i tid...



HA EN GRYM HELG!

Cappuccino

Ridpassetgick jättebra. Fick en häst jag aldrig ridit förut. Och jag är lixom minst, yngst osv i min grupp så jag får alltid den minsta ponnyn medans alla andra får stora hästar. Så blev lite chockad när jag inte fick den minsta för en gångs skull ;) Vi jobbade mycket med sidvertsrörelser och snygga hörnpasseringar.  Anyway, så det var lite svårt att ställa honom helt perfekt. Med med skänkelvikningarna gick det iaf helt sjukt grymt, supernöjd. Han gick verkligen jättefint då! Så det känns riktigt bra :) 

Nu har jag käkat middag och pluggat för fullt. Så nu orkar jag inte med mer plugg och förbereda mig inför morgondagen. Så nu ska jag bara take it easy the rest of the day.


Har tyvärr ingen bild på Cappu, med om vi ska hålla oss inom ramen för hästar när det väl är det detta inlägg gick åt till så blir det en liten bild på mig och prinsen från i höstas.

Plugg. plugg. plugg. plugg

Torsdag idag dårå, vilket betyder ridning. Sjukt taggad! Har bestämmt mig för att det ska gå grymt bra vilken häst jag än får och vad vi än gör. SKa verkligen utnyttja lektionstiden.

Nu har jag precis ätit en toast och är redo för plugg. Fast nä, egentligen inte, men jag måste. Har skjutit upp allt tills idag, kanske inte så smart om man tänker efter nu. Jaja, det är väl bara att köra igång då. Uppsats om skräpmat och tillsatser, och allt ifrån kvadratrötter och cylindrar - here we go!

Har en timme på mig från och med nu. Och sen kommer jag väl sitta uppe och plugga halva natten. Tumme upp (Y)


Hmm

Hade precis somnat. Vaknar. Märker att jag är hungrig. Går upp. Rostar en macka. Äter. Går och lägger mig igen. Kan inte somna. Är fortfarande hungrig. Jobbigt läge. Hämtar iPhonen. Kollar igenom bilder. Ser massa bilder på mat och godsaker. Vill ha mat. Jobbigt läge...


Hiss & Diss

HISS
• Att gymnasiestressen är över


• Mjukisbyxor, ren lycka!


DISS

• Att det aldrig blir varmare... Vill ha sommar nu! Orkar inte med kylan och att behöva ta på sig 750 lager med kläder innan man går utanför dörren så man inte fryser sönder. Visst, jag älskar snön och vintern, men nu får det faktiskt räcka.




• Att handla jeans. Så sjukt svårt att hitta rätt osv. Jag hatar ärligt talat att köpa jeans, fast älskar att ha dom. Men jag tycker bara att det är så himla svårt.

• Vänner som säger att dom alltid finns här för en men när det väl krisar sig så skiter dom fullständigt i en




Rubrik

Ännu en dag avklarad! Härligt härligt :) Lugn dag i skolan, hade dock mitt hatämne - slöjd. Gick väl lika dåligt som vanligt antar jag, men jag gjorde inte illa mig iaf :))
Var hos kuratorn också, skönt att snacka av sig lite. Och så blev det pannkakor till lunch, och då blir hela dagen bra :P

Nu ska jag plugga lite engelska och sen ska jag möta upp min fina vän runt 4. Grymt!


At slöjdlektionen

¡Hola amigos!
Hade riktigt jobbigt att ta mig till skolan imorse, trött som tusan! Första lektionen är iaf avklarad - spanska med vikarie, kunde lika gärna varit hemma.. Nu är det 90 minuters slöjd som väntar, sen so, mentor, lunch, engelska och till sist läsning. Rätt chill dag. Efter skolan ska jag träffa min fina Johanna, sjukt länge sen! Blir lika awesome som alltid!


En kille kan inte få dig att vilja bryta ihop och ge upp allt i livet. Önskar jag kunde förstå det någon gång.

På bussen på väg hem från Romme nu. Awesome dag! Har skrattat så sjukt mycket :') ramlade i ett hopp en gång, min kompis krossade mitt ben i liften men annars var allt toppen :)

Forever alone på alla hjärtans dag, wii, känns bra. Helt seriöst, ska ge upp med killar. Okej, jag säger alltid så efter gräl men ändå. Vill inte må dåligt på grund att dom inte tänker efter. Just saying..


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

Hej alla kärleksfulla läsare! Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra. Förutom att det är Alla hjärtans dag och jag är helt jävla forever alone.. Men man får ju vara glad ändå, eller hur?


Hej typ halvt levande tjej

Godmorgon! Sitter i bussen just nu, vilket jag har gjort i typ en timme snart. Är sjuuukt trött, så sover typ halvt. Tur att min fina vän tog med en kudde, hähä och det fick hon inte behålla :p är framme och typ 2 1/2 timme, kul, hur ska man sysselsätta dig så länge i en buss?!


Tv

Sitteri soffan och äter toast och kollar på tv, dock är det verkligen i.n.g.e.n.t.i.n.g så jag håller väl bara på att zappa hela tiden ;) snart ska jag väl gå och lägga mig, ska ju upp runt kvart över 5. Åh herre, hur ska det gå?! Kommer ju knappt upp ur sängen kl 7... Wish me luck, det kan behövas ;)


svalkar vinden

Äntligen är denna måndag över. Har verkligen inte sett fram emot den, men nu är den iaf avklarad och det känns riktigt gött. Nationella i svenska hade vi och det känns som om det gick riktigt bra. So provet gick galant, blir besviken om jag inte får VG, om ens MVG, hoppas verkligen på det, annars blir jag fan sur. Nej Moa, du ska inte ha så höga krav på dig själv. Det är nog mitt största problem - jag har för höga krav på mig själv. Jag förväntar mig höga betyg och så blir jag sjukt beskiven om jag inte får det jag hoppas på. Vet att jag egentligen borde vara nöjd med mina resultat, men tyvärr, det är jag inte. Jag tycker att det är pinsamt att berätta för någon vad mina poäng är.

Anyway. Snart ska jag åka till stallet en snabbis. Sen måste jag packa inför morgondagen. Vill sova också, har så djävulskt ont i magen och sen var man ju uppe tidigt imorse också.  Nej nu ska jag inte klaga mer, livet äger! :)


Dagens

Saknar dig min bästa


Så sjukt charmig bild...

Ska sova snart, äckligt ont i magen, grymt trött och ska försöka ta mig upp till skolan imorn, skit också. Men först kanske jag ska käka något och kolla vad som är på tv. Måste kolla igenom so anteckningarna en sista gång också. Okej det verkar som om det kommer ta ett tag tills man kan sova..

Har sökt till gymnasiet nu också, blev Tumba som 1a val. Känns förvånadsvärt bra faktiskt. Är riktigt lättad över att jag har valt. Verkar vara en riktigt bra utbildning, relativt lätt att ta sig dit och sen har jag nära till alla mina nära och kära - Tumba, Gnesta och Rönninge.

Imorn är det en ny dag, ny vecka och jag tänker börja om från noll igen. Kommer nog ändå bli en bra vecka - Romme, stallet, rida, och sen Gnesta och träffa världens finaste Müsis.

 


Vi hörs imorn! Godnatt!

-

Är trött på att låtsas som om ingenting är fel, att allt är som det ska, när det i verkligheten är tvärtom. Är trött på att kämpa för saker som ändå inte tycks bli bättre. Vet inte vem jag ska skylla på, antagligen mig själv. För jag kan ju inte skylla på mina vänner, det är ju mitt eget fel att jag inte berättar för dom vad som är fel. Men det känns ändå som om man inte har något stöd någonstans. Vill bara lämna det här. Men det skulle bara göra allt värre, men tanken är lockande. Hatar mig själv för att jag är såhär deppig och nere hela tiden, det gör jag verkligen. Men om ni bara visste så skulle ni fårstå att det fan inte är lätt. Orkar inte försöka att vara glad när jag vet att jag håller på att gå sönder inombords.
Du är min livskraft, jag skulle helt allvarligt inte klara mig utan dig.

Det är söndag - man får vara onyttig

Efter en onyttig lunch kände jag lite spontant att det var dags att städa rummet. Så nu är det finfint och luktar rengöringsmedel i heeela rummet. Soft! Allt för att slippa plugga. Fast nu måste jag nog.. Hmm, måste hitta på något som är viktigare...

 


I went to sleep, thinking about you and I woke up just the same.


sorry

Förlåt för rent ut sagt kass uppdatering. Hann inte med igår, var ju i Gnesta och firade världens finaste kusin som fyllde år. Hoppas din dag var bra gumman! Vad gjorde vi då? Typ öppnade presenter i 78 evigheter, småbarn har ju en tendens att sitta och öppna ett paket i typ en kvart, och sen tar man nästa. Fikade och käkade middag och spelade wii. Riktigt härlig dag. Åkte dock hem med "den riktiga" familjen istället för att stanna kvar hos min "andra familj". Mathilda den lilla korvungen kude inte ses idag, vilket iofs inte gjorde så mycket eftersom jag måste plugga. Har prov i ekonomi imorn, men det ska nog gå bra, har koll på det mesta tycker jag.

Idag händer det väl inte så mycket mer än att plugga och förbereda mig för att åka till Romme på tisdag, underbart!!
Sen ikväll ska vi på middag hos några kompisaaar.


Gårdagens

Lördag morgon i bilen

Godmorgon kompisar!
Nu sitter jag i bilen och käkar frukost, blev lite stressigt imorse, så hann inte äta. Som sagt så åker jag ju till min kusin idag och ska fira henne. Ska bli mysigt, älskar att vara där. Trivs så äckligt bra i Gnesta, vill bo där (: Måste tyvärr hinna plugga lite idag också, gick bra med det ett litet tag igår men efter att jag somnade på golvet så orkade jag inte mer sen. Asså vad är det för fel på mig egentligen? Verkar som om jag har en tendens att somna på golv. Har hänt två gånger de senaste månaderna. Fast iofs så var jag ju magsjuk när jag somnade inne i badrummet och så är man ju lite borta ;)

Men ni får ha en bra dag så hörs vi!


Snabbt inlägg

Hej snyggingar! Hur är det med er då? Med mig är det toppen, hallå? Det är FREDAG!! Då mår väl alla bra? Det är nog den bästa känslan man kan få när det är fredag och man är i skolan, det är dom sista 5 minuterna av lektionen tills man får sluta. Yes! Äntligen! Wooho! It's FRIDAY!! Haha.. Nej men min dag har gått riktigt fort, hade 3 lektioner, slutade kl 12, hämtade Alice, åkte sen till Skärholmen med Hanna, köpte bikinin ja ville ha från Cubus och sen åkte jag hem, åt nyss middag. JUST NU ligger jag i soffan med Alice och kollar på tv, mys. Imorn är det stallet, yey. Bilder på mig och Hanna från bussen. Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765540.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765540.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765540.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765540.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765542.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765542.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765542.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765542.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765600.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765605.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188765618.jpg" class="image">


trött tjej var det här ja

Har pluggat SO i typ 3454525 evigheter 2 timmar. Så himla tråkigt kapitel vi ska ha prov på - Samhällsekonomi och Demokrati.
BORING! KAN INTE BRY MIG MINDRE! SJUKT OINTRESSANT! OSVOSV...

Hehe, fick för mig att jag inte skulle plugga vid skrivbordet utan på golvet. Så jag fyllde upp golvet med kuddar och ja ni kan ju kanske lista ut hur det gick...? Slutade med att jag somnade. Hähähähä....

image description
Mitt i allt pluggande kommer jag på att jag ska ha valt gymnasium på tisdag.... Hmm, har jag koll på vart jag vill gå? Nej....

Freeeeeeedag

Äntligen helg! Efterlängtad som bara den, riktigt härligt. Dock blir det ingen lugn och chill helg utan det blir mest plugg. Saadface :(( Men ska försöka göra allt idag så slipper jag tänka på det över hela helgen. Kommer säkert sluta med att jag sitter och gör alla läxorna på söndag kväll... Skulle inte förvåna mig ett dugg.

Slutade precis, har bara haft 4 lektioner, riktigt nice. Dock hade jag typ läxförhör på alla lektioner, eller inlämning av arbeten, men eftersom jag "glömmde" min matteläxa hemma (höhö, eller inte gjort den) så måste jag göra den nu istället. Suck, jag som trodde att jag skulle slippa den helt.. Anywaaay, imorn åker jag ju som sagt till lilla gnesta. Ska fira lillkusinen och förhoppningsvis träffa Mathilda så en snabb fika eller något liknande.

Notera tidernas mest välskrivna anteckningar.

 


mathildaelina

Här kommer era bilder små hjärtisar, hoppas ni gillar dom! Love yoou!




Svartvitt VS Färg

Har redigerat lite bilder och vad säger ni, är det snyggast med färg eller svartvitt?
















© på alla bilder!!

Tips



Har ni läst Hungerspelen?
Skriver av Susan Collins. Det är en grym bok!! Rekommenderar den verkligen! Brukar inte vara så fäst vi den här typen av böcker, men asså det är helt sjukt! B'sta boken jag någonsin läst, trots att jag är så blodkänslig ;) Hela min klass älskar boken, och vi ska gå och se filmen när den kommer. Äckligt bra bok!!

Lite kortfattad handling:
Varje år väljer huvudstaden Panem ut en ung flicka och pojke för att tävla från varje distrikt. Samanlagt blir det 12 killar och 12 tjejer som ska tävla mot varandra. Tävlingen går ut på att döda varandra och den som överlever får komma hem igen.

Se trailern här:
http://www.sf.se/filmer/The-Hunger-Games/

smile

Feett överglad tjej här asså! :D Nationella gick bättre än jag trodde. Skrev om en debattartikel om att ungdomar är för lata för att skaffa jobb. Blev typ 5 1/2 A4 så något bra hoppas jag kom med ;)

Nog med plugg
Nu hade jag tänkt redigera lite bilder och lägg ut ett album på facebook. Får se hur det blir med det. Sen drar jag iväg till stallet och sen blir det plugg, dock får jag se om jag orkar göra läxorna. Känner verkligen att jag inte orkar när man lixom har suttit och skrivit en uppsats en hel förmiddag. Problemet är att alla läxorna är till imorn. Men jag kommer säkert på någon bra ursäkt :P




Tagga uppsats!

Godmorgon folket! Just nu är jag på väg till Statoil för att köpa min förbannade drickyoghurt som aldrig blev köpt igår.. Fick gå mycket tidigare, kunde inte använda mig av den sovmorgonen jag fick. Suck. Nu blir det alltså uppsats i 2,40 min. Jeey..........men slutar iaf typ halv 1 så jag ska inte klaga. Ha en awesome dag!


.

While you're ignoring her, another guy is giving her attention.

While you're giving her problems, another guy is listening.

While you're to buzy for her, another guy is making time for her.

While you're making her cry, another guy is trying to make her smile again.

When you're not sure if you still want her, another guy has already figured it out.

Försenad uppdatering

Var inte meningen att uppdateringen skulle bli så sen.. Tänkte ju uppdatera den i måndags men det hann jag inte med, så då uppdaterar jag den nu istället.

Moa och jag var ju i skärholmen och hittade massa snygga kläder! Man ville ju helst köpa med sig hela Skärholmen hem med sig, men det hade man ju inte råd med, haha. Jag fick bara med mig snygga saker från Bikbok. Fast bara sommarkläder, hihi.

Ett par shorts, en lite röd-rosa sommarblus och en Hood-tröja.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188427815.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428268.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428268.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428274.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428274.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428284.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1294559/images/2012/pic_188428284.jpg" class="image">


-

Händer i veckan då?
Nationella imorn, ska sitta 2 timmar och 40 min och skriva en uppsats. Men så länge man har godis så ska jag inte klaga :)
Imorn blir det ridning också, awesome.

I helgen drar jag till Gnesta. Awesome! Får se hur länge, om det blir bara någon dag eller hela helgen. Ska fira finaste lillkusinen som fyllde år nu i veckan och förhoppningsvis hinna träffa min fina Mathilda en snabbis också :)

image description

I don't know why I'm still waiting for you


Det går bra nu!

Livet känns konstigt nog grymt just nu! Självklart så är det ju vissa saker man stör sig och deppar för, meeeeen försöker glömma det så gott det går och tänka på annat. Har ju världens grymmaste vänner, skolan går bra, ridningen går bra, har Svarten och har Müsen (: Det går bra nu!

Hade hemska lektioner, hatar ju slöjd till exempel. Eller jag kanske inte riktigt hatar det, men är bara sämst på det. Åh jag vill verkligen ha träslöjd, fast då kommer jag typ såga av fingrarna eller något, helt allvarligt - skulle seriöst vara så typiskt mig...
Vad har mer hänt? Jo vi har typ snackat mer om Romme, som vi ska åka till på tisdag. Fatta va awesome, kommer bli så sjukt roligt, om jag klarar av bussresan dvs. Dock åker vi ju på alla hjärtans dag, och är borta hela dagen:( Aja, det finns värre saker.

Fick tillbaka olika prov också. Fick bra på de flesta, så är nööjd.

Hihi, glaaad tjej!

You can count on me, like 1,2,3

Heej kompiisar!
Fett överglad tjej här asså :D Nationella gick bra, känns det som iaf. Var inte så jättesvårt, vissa frågor var ju självklart lite knepiga men de flesta var lätta. Så det känns bra, frossa i sig godis och cola kl 9 (Y) Fast, jag var faktiskt duktig och hade med mig en drickyoghurt också :P Resten av dagen flöt på snabbt och jag slutade för 20 minuter sen. Snart ska jag dra iväg mot stallet, taggad till tusen! Var länge sen nu asså...Men först ska jag väl ta en liten runda i köket och se vad jag hittar - as usal :))

Sen måste jag plugga. Very roligt. Har 210 engelska glosor till imorn vilket jag kom på idag.... Jeey. Fast nä, nu ska jag tänka positivt :D 


Saknar det redan.

Wish me luck

Precis nu kör vi igång med nationella i svenska.
Så just nu sitter jag antagligen nervös vid en bänk full med godis, choklad och cola.
Awesome!


Coop

Kom nyss hem från Coop. Köpte godsaker för imorn, hähähäää (: Känns bra asså, trodde inte det, men det gör det faktiskt. Det är bara att köra på, vad kan gå fel lixom? (Okej, mycket. Men skit i det!!) Det kommer säkert gå jättebraa! Får se hur morgondagen ser ut, men tror att jag slutar 15.15. Efter det kanske jag åker till stallet, får se.


Saknar, saknar, SAKNAR!!

Han gjorde allt för att få dig, men inget för att behålla dig.

image description

Leker söt osv.



Här kommer bilderna på gårdagens köp, riktigt nöjd :) Glad tjej!

Och förlåt för kassa bilder, men jag orkade inte. Och det här är ändå bättre än inget ;)

Fryser

Vill ni veta hur mycket jag fryser?! HElt sjukt! Har varit inne i stan med klassen och kollat på riksdagen i typ 3 timmar, roooooooligt. Och shit va det blåste där. Kände inte mina kinder. Hemskt. Så nu har jag kommit hem och sitter och tinar och börjar väl få tillbaka känseln i kroppen (y)

Imorn är det nationella. Sjukt nervös samtidigt som jag är sjukt taggad! Here we go! Nämen det ska säkert gå bra, jag har alltid gillat och haft lätt för svenska. Ett plus är ju att man får ta med sig godis och läsk osv (: Men jag orkar verkligen inte gå till affären i den här kylan.. Jobbigt läge asså... Får be mamma :')

Vad ska jag göra nu då? Typ inget faktiskt. Passa på att chilla när man väl inte har så mycket plugg. *mirakel typ*. Juste, jag ska fota mina kläder jag köpte igår också, så ni får seeee!

Sen vill jag vara säga tack till ni gulliga som läser bloggen. Statistiken höjs och både jag & Wilma blir jätteglada :D


Skulle vara helt okej att vara här nu...

Monday morning

Heey! Äntligen måndag dårå gott folk! Suck. Har haft biologi prov, gick nog helt okej, hoppas på iaf VG. ska på studiebesök nånstans inne i stan i em också. Slutar typ 5. Tack för det kära lärare!! Sen åt man ingen frukost imorse, så är vrålhungrig atm. LOVE LIFE! eller...


Dagen

Har haft en riktigt bra dag med världens bästa! Vi började med att ta bussen till Skärholmen, där vi käkade en STOR lunch och sen gick runt i olika affärer. Vi båda fick med oss rätt mycket hem - ni får bilder imorn. Åh älskar allt jag köpte, överglad typ? Sen åkte vi hem till Wilma och bilresan tog lång tid eftersom jag blev åksjuk och vi blev tvungna att stanna två gånger, hemskt, hatar att jag är så bilsjuk. Iaf, wilmu och jag hoppade av och gick sista biten hem till henne i kylan. Väl hemma hos dom mådde jag mycket bättre och Wilmas underbara familj bjöd på mat som var god som tusan! Sen blev det ponnyakuten, äppelpaj och till slut hemgång. Underbar kväll! Underbar dag! Tack världens världens världen bästa vän!


Planer

Godmorgon sunshines!
Har som vanligt ångest över att det är söndag - snart börjar en ny skolvecka, denna bjuder på 1 prov, 2 nationella och 1 läxförhör. Nice alltså!

Idag ska jag och Wilmaaaaa åka en sväng till Skärholmen, sen åker min familj hem till henne. Myys! Blir awesome!


Jag saknar dig mindre och mindre för varje dag

 

 


50 graders skillnad

Orkar inte med kylan längre... Vill till ett varmt ställe, typ Thailand!

 


Sooooooooo true


Heaven

Så äckligt snygga kläder från Hollister. Ge mig nu, typ!


I bilen

Ska göra en fotosak inne i stan i några timmar. Visst, det blir säkert kul, men mådde illa inatt av någon konstig anledning så har inte sovit något så jag är sjukt trött. Sen blir det att plugga biologi, kan inte skjuta upp det längre.


.

Varför känns det som om alla vänner sviker när man redan har det tillräckligt jobbigt? Ni borde finnas vid min sida, i alla lägen, precis som ni sa. Eller säger ni det bara för att det ska låta bra?


HAHA VARFÖR SÅ SKÖN


HELG

Tjena vänner!
Det är helg! Azum. Helt seriöst: känslan när man kommer hem från skolan på fredag eftermiddag, den slår allt!

Skolan var okej. Har haft spanska, matte, hemkunskap och so. Chill lektioner och dagen gick riktigt fort. Snart ska jag antagligen sticka iväg mot centrum och fixa en grej på banken. Sen ska vi på middag hos våra kompisar, men tyvärr måste jag även plugga lite under dagen - rätt hemskt att skolan dels tar upp ens liv plus ens fritid...
Imorn blir det att gå upp tidigt och åka iväg till stallet, ingen sovmorgon här inte.... Sen ska jag iväg till en fotosak inne i Stockholm, vet inte riktigt vad det är egentligen :p


Español

Hey!

Hur är läget denna torsdagskväll?

Dagens händelser har varit stallet, då vi hade teori och snackade om vad vi ville utvecklas med inom ridningen. Sen åkte jag direkt till Cyber gymnasiet inne i Stockholm för öppet hus, och skolan verkade ganska bra faktiskt. Nice skoldagar - börjar 8.30 och slutar 14.30. Får see hur det blir, men valet ska ju vara klart nästa tisdag (?) Sen blev det middag på donken, mihhihi (: Sen kom man hem, tänkte att man kunde chilla och ta det luugnt hela kvällen, men neeeej.. då kommer man på att man har spanska glosor till imorn, och har man pluggat? Nope! Hähä, typiskt mig. Men med hjälp att mina kärakära kalender så glömmer jag aldrig något :D

 

 

image description

Ett litet iPhoneskal jag beställt som kom hem idag. Tyckte att det var lite roligt :)


Here we go!

Min andra hjärna

Det här är helt seriöst min andra hjärna. Skulle aldrig klara mig utan min kära kalender i iPhonen. Skriver verkligen upp allt! Seriöst, glömmer bort det på 5 min annars, blir så lätt så när man har 173839472623 andra saker att tänka på :))


About Müsis

Tänkte skriva ett inlägg som handlar om Müsen. Många har frågat mig på fejjan och undrar över om jag hyr honom. Så läs nu: Nej jag hyr inte Müsen, tyvärr. Såhäär ligger det till förstår ni: Min moster har sin häst på samma gård, och eftersom jag älskar att vara hos dom, min kusin är som min syster, jag har två av mina absolut bästa vänner där också, och eftersom min moster behöver oftast lite hjälp att sköta stallet så åker jag dit så ofta jag kan. Brukar kanske bli var tredje helg, ibland oftare ibland mindre.

Så i somras, så började jag rida på Müsen. Han är verkligen inte poppis bland alla lägerbarn och blir inte uthyrd heller. Innan red jag Grimar, Vilje och Gilbert mycket, men eftersom många gillar dom så kunde jag inte alltid rida dom. Jag har aldrig varit riktigt fäst vid Müsen, konstigt nog. Eller nja det kanske inte är så konstigt egentligen, han drar ju inte till sig människor lixom, men sina öron slickade bakåt och när han bockar och sparkas osv. Men jag älskar honom, verkligen. Han är anledningen till varför jag är lycklig. Visst, jag säger verkligen inte att han är min, för det är han inte. Jag bara rider och sköter om honom så mycket han kan eftersom nästan ingen annan gör det. Vet inte riktigt varför jag började rida honom ens.. Jo föresten, det var ju när jag och Wilma var på Taffnäs i somras och han behövde gå så jag tänkte why not lixom? Och efter det har jag bara ridit honom mer och mer. Nu har jag till och med tävlat en clear round, 70 cm med honom. Även om han stannade innan hindret och jag flög av så gjorde det inget. Han är fortfarande helt perfekt för mig. Och ärligt talat känns det faktiskt som om han gillar mig, för han biter mig inte (okej, jo det gjorde han i helgen, men inte så hårt ^^) eller sparkas och han bockar inte överdrivet mycket. Han älskar att hoppa så jag försöker göra det när jag är där. Visst, han är seg och jobbar inte gärna i onödan eller mer än han måste. Han brukar bocka, han kan rusa iväg helt random, sparka ner spiltväggar eller smita i hagen och han får inte bo inne i stallet på nätterna som de andra fjordingarna gör utan  han bor i ett hönshus utomhus. Men ju mer tiden går så börjar han sköta sig mer och mer - vilket är en otroligt häftig känsla. 

Jag hoppas vekligen att jag kan ta hem honom några månader så snart som möjligt. Det är verkligen det jag kämpar för! Och snart så kommer den drömmen gå i uppfyllelse på något sätt.



image description


Stalker

Tjena coolingar!
Nu har ännu en dag gått, redan torsdag. Lyckades försova mig imose, hähä. Blev till att slänga, och då menar jag verkligen slänga i mig frukosten.. Fattar egentligen inte hur jag hann göra i ordning mig på 10 min. Nice ju!
Skoldagen var helt ok, as usal. Bild, matte, svenska, spanska och so var dagens ämnen. Vår so lärare skulle till vårdcentralen sista halvtimmen, och då satt vi kvar i klassrummet och jobbade, precis som han ville... Aa fast nee, där ljög jag. Vi stack så fort han gick ut från klassrummet. Hihi busiga assåå! (:

Nu ska jag käka lite och lite senare så drar jag mig iväg mot stallet för att ha teori, antagligen. Men vill hinna sköta Svarten lite också. Sen måste jag plugga biologi. Suuck. Var glada så länge ni inte går i 9an säger jag bara.


I just can't get enough







första februari

Tjeeena vänner!!

Fattar inte, ännu en dag avklarad? Hur gick det till?

Nu har jag kommit hem från skolan och käkat lite. Dagen gick förvånadsvärt snabbt. Har haft spanska, slöjd (hatämne numero uno, men idag gick det bra av någon anledning?), so, mentor, engelska och läsning. Chill asså. Ska väl inte göra så mycket idag, mest plugga. Sen ikväll kommer några kompisar hit på middag. Nicenice :)
Vi höööööres


Sjuk

Hej på er, är hemma och tar det lungt för är typ förkyld har hosta och känner mig jätte hängig. Inge bra..
Men började känna såhär i måndags men gick till skolan ändå och igår var det ännu värre men ja fick till skolan iallafall, men NU fick jag va hemma.

Men som tur är så är jag inte hemma ensam utan har även Alice hemma hos mig. Hon är också lite sjuk, hon har fått en stukning i benet så hon kan knappast gå på det benet, stackarn. Så vi är hemma och har det mysigt, Alice ligger och sover i mitt knä, gulle. Kollar på Film, Dagboken sååå bra!
Puss


RSS 2.0