GOOD GIRLS GOES TO HEAVEN, BAD GIRLS GOES TO SMÖGEN!

Tjoo! kom hem från Smögen för ungefär 2 timmar sen. Jag har haft det så sjukt kul ;) Ni skulle ha vart med, men förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har haft fullt upp! Men det ska vi ta igen! :D Jag var ju där med min familj och träffade kusinerna, Andreas min kusin den näst yngsta är som min lillebror, vi bråkar (tjafsar) nästan jämt. Men vi blir alltid kompisar igen....Hahhaa! Men det är ett minne som jag alltid kommer att komma ihåg från västkusten, var att när vi gick och badade på kvällen, på klipporna så tog Andreas och jag ett dopp, såå då föreslog han att vi hoppas från klippan där. Så jag hoppade ner, men sen när jag var i vattnet såg jag att jag inte kunde komma upp? det var bara en brant klipp vägg. Jag fick lite panik, men Andreas försökte hjälpa mig ut vattnet medans jag rev mig hela tiden på Havstulppaner heter det. Det är vassa stenar på klippväggen, men det kände inte jag, för när man ligger i saltvatten, känner man inget. Sen när jag märkte att Andreas var alldeles för svag för att hjälpa mig, så skrek jag på hjälp, för Föreldrarna satt en bit upp på klippan. Och självklart skrek jag högt jag ville ju inte få mer panik, och sen drunkna?? Så min pappa kom springande, och fick till slut upp mig från vattnet. sen när jag kom upp så satt Therese mamma och Julia stirrande på mig?? Jag baa: Vaddå? Sen så ser ja att hela mina lår och min mage blöder, Jag kände inte det när jag var i saltvattnet när jag rev mig mot havstullpanerna. Jag blev helt chockad.  Efter några dagar gick det över. Sen när David (20 år)och Simon (18 år) fick se det mina andra två kusiner, trodde dom att jag hade blivit riven av en tiger. Hahaha! Aja, nog pratat om det. Lägger upp bilderna av smögen imorrn, är lite trött.
Pussokram W.


Jag just nu.


Shorts: GinaTricot
Tröja: H&M


ECLIPSE VAR GRYMT BRRRRRRRRRRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSSSÅ ni kan inte fatta hur mkt jag älskar Twilight, new moon och Eclipse!!! jag älskar dom! väntar bara på 4:an nu! Asså när jag pratar om Edward Cullen Jacob blir jag helt galen! ni som håller med mig skriv en kommentar! Jag skulle göra allt för at få vara Bella, hon är liksom bara sig själv, alltså hel cool. Jag önska att nån gång i mitt liv vill jag träffa Bella(Kristen) Edward(Robert) Och Jacob(Taylor). Alla är så himla bra. men nu ska jag iväg och bada!
PUSS


Måste.....HA!!!!!!!






Måste ha!!!!!!!


3 Juli

Förlåt för att jag inte har bloggat, idag. Men jag och Jojo gick och badade..Vi hade det jätte mysigt^^ puss gmn! men nu har jag kommit hem, elr för en halvtimme sen, men då städade jag för att jag ska få gäster idag, mina kusiner och min mormor ska fira mig idag, för det hann ´dom inte med förra veckan så det ska bli idag! Jippi! Men nu orkar jag inte blogga mer!
Ciao!

NY FAVVOLÅT!!!!!


Lyssna och Älska den!


FINELY!!!!!!!!!!

Äntligen har jag fått det jag mest önskar i hela världen! Var och shoppade med mormor och då gick vi in i ginatricot affären och då fick jag syn på detta! Som jag har önskat mig jätte LÄNGE!



Cool va!?


Hemma från Mormor!

Heej Gullungar, har saknat er! Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från massagen, men jag hann inte fota. Hoppas ni inte blev ledsna, men direkt efter massagen åkte jag och Julia till mormor! vi hade det super kul! :) Man har det alltid kul hos sin mormor...iallafall hos min mormor! men hinner inte blogga ska äta middag snart...!
KYSS från mig! <3

En, en gång ! KYSS!


RSS 2.0