Hem ljuva hem♥

Tjenare! har just kommit hem och är sååååååååååå himla fruuuuusen om miiiiina hääänder, så att det inte e klooookt!!!!!!! Hopppas dom tiiiinar snart :) men orsaken till attja e sååå himla fruusen om mina små händer är att ja och Hanna hade ett litet snöbolls krig med 9:orna idsg efter vi hade slutat :P så det är väl varför ja är sååå himla fruusen om dom :) men dagen har varit helt okej faktiskt (inte ofta ja tycker det) och oraken till det var väl at vi fick sphagetti och köttfärsås till lunchen! "gott va"! det e typ den ända maten som mattanterna KAN göra ;) aja nu ska ja äta något! Puss!
"ja just nu".....

1 Advent! XD

Yes waow, äntligen!!!!
NU e det 1 advent!! Min morgon var att ja vaknade spelade wii samtidgigt som ja åt godis från i lördags1 :) sen år ja ett ägg till frukost och en macka. Efter det borstade ja tänderna i kanske 5 min, hah :P efter det åkte ja och pappsen upp till farmor och soppsorterade (inte världens roligaste men det gick) :) Sen ingenting ;) men senare ikväll ska ja på julmarknad med familjen och med Philippa, Wilma och deras söta familj :)
Men vi ses senare da!
Ja just nu :) fortfarande lite trött :)

REBECCA O FIONA♥

"Coolaste tjejorna ever!!!!!!!!!"


P.s. Kolla dom på "svtplay.se" och om ni vill höra deras låtar gå in på spotify och sök på Rebecca och fiona, så får ni höra deras sköööna låtar!


24 NOVEMBER

Tjenixen! :) Gör inte så mycket, kollar på "Made" Det var en tjej som lärde sig åka skridskor, fst hon klarade det inte, för att hon ramlade hela tiden :P haha, aja :) Idag var det värsta piss-vädret! USCH!!! Och så blev man helt dygnsur idag för att 9:orna kastade snöbollar på oss, fast Hanna hon blev mulad (stackars dig)<333 så Hanna och ja har bestämt att vi ska mula alla 9:orna imorgon :) Så vi behöver ett lycka till (kommentera ett lycka till) pussen :)

Rihanna-Love the way you lie (part 2) ft. Eminem LYRICS

" GRYM LÅT"

F-f-f-f-fruusen!

Bruuuuuu, fryser inte ni?  Ja fryser jätte mycket! vte faktiskt inte varför ? :) men har JÄTTE tråkigt håller på med SO läxan ni vet? ;) aja pussen!'

HEMMA

TjenA!
Nu e ja äntligen hemma från ännu en "rolig" dag i skolan. Thaha ! ;D men det finns inge kul att berätta om skoldagen? så vi lägegr in en bild istället? :)
Vi syns senare!

MIDDAN

Idag blev det tacos till middag! ♥ "Mums" Det blev LITE sent uppdaterat men här kommer det :)
Men vi ses imorgon! pussen!
"Gick inte att rotera bilden (konstigt :S)" men vi ses som sagt  imorgon :)

VI saknar DEJ

I fredags så gick ja Felicia och Hanna ner till centrum, för att sitta och sorga David Persson. Det som har hänt är verkligen hemskt! Jag har själv inte fattat att han inte kommer tillbax? inte att han e borta heller?
Du ska veta att var du än befinner dig David, så kommer du alltid att vara här hos oss ♥ ja, vet det 
Alla vi saaaaaaknar dig

JAG♥IPHONE!

Jag ÄLSKAR verkligen iphone! ♥
Nu har ja säkert suttit och spelat "Rat on A scooter XL" i 45 min nu! det är så himlans roligt! XD, ni borde pröva det! ♥ men nus ska ja spela vidare! pussen!

STALLET NU

Hejsan alla grisfior! ;D
Ville bara säga att jah drar iväg till stallet alldelesstraxt :P pussen!

Skolan IDAG!!

Tjenixen!:D
Idag har jah varit i skolan. Det var väl helt okej :P Först på morgonen så jobbade v med SO, alltid lika kul "NOT"!!!
Hahah♥  SEn efetr rasten så Drack jag varm chocklad som ALLTID lika gott!♥ Efter det hade vi Engelska, v har jobbat med ett arbete i veckor nu, så idag fick vi spela upp pjäsen. Vi var landet Italien ♥ Och Emelie Hanna Maja var gäster i "Italien" och jah var den sexiga servetrisen! haha skoja! ♥ Aja i allafall  vi spelade upp den ;D Sen ÄCKLIG lunch som vi nästan alltid får :( lite tragiskt, man önskar ju att alla hade en privat kock som lagade allt spm man ville ha. GRATIS! aja dröm och glöm ;) sen idrott, och då fick vi reda på att våran BÄSTA idrotts-lärare ska sluta?? :( tragiskt igen! ♥ Men vi ses senare! pööss! ♥

JAG ÄLSKAR DIG WILMA NILSSON!!!!

Haha, ah ni läste rubriken ;D som sagt jah älkar dig Wilma Nilsson ♥
Aj igår var jah med Wilma och vi skrattade jätte mycket så nu ar jah faktiskt kramp i hela magen! haha :P och sen har jah har faktiskt kvar lite ludd i munen faktiskt eftersom Wilma stoppade i sin fot i min mun! haha ;) Har kul med alla våra stunder! Sen skickade vi massa med låtar så nu tack vare mig har nu Wilma 206 låtar! VARSEGOD!
PÖSS!

MIN NYA TAPET!

Ååååh, vad jag e glad! :) nu har jag fått en ny tapet som ni ser ;) Cool va? :P det tog ungefär 1. 30 min att göra det, fast det var ju inte jag som gjorde det, utan mina fantastiska föräldrar :) Seeya!
,Före,
.................

Efter :)




B Y E

Nu hoppar jah i säng! puss!

Från i förr-går :)

Från i förr-går köpte jah den hära tröjan från H&M. Kort till naveln och Skiiiit snygg! ;) puss

CHOKLAD-BOLLAR TILL.......... FRUKOST

"MUUUUMS"

08.41

Godmorgon sötnosar ♥ vad ska ni göra idag, idag ska jah till stallet med mammsen, hon ska rida :)) men ja tror INTE att hon ramlar av :P hade en fruktansvärd läskig mardröm....... men jah orkar inte berätta (för läskig) haha. men vi ses!
Saaaaaaaknar sommaren!

RSS 2.0