Anna

Tänkte bara berätta lite mer om igår då jag var hos Anna :) Vi åkte in en snabbis till Täby och gick på Hollister och Gina. Var ute på jeansjakt till Anna, men vi hittade inga :( Var inne och gjorde ett snabbesök på donken också :3 Sen åkte vi hem, satt typ och snackade i 45 evigheter, lärde henne lite låtar på piano och gitarr, jeteduktig! Åt en dundergod middag och avslutade en toppendag med att kolla på film. Sen flummade vi runt innan vi väl somnade - standard ;)


Måndag30april

Hej! Sitter på tåget på väg hem från finaste Anna, har haft det lika grymt som alltid med henne. Får se vad dagens planer blir, har inte riktigt bestämt mig än men något roligt blir det säkert. Åh jag älskar vädret ute btw, så jäkla skönt med lite värme för en gångs skull!! :)


On the tunnelbana

Hej på er! Sitter på tåget på väg till min fina vän Anna! Kommer bli grymt! Är alldeles strax framme så det här kommer inte bli något långt inlägg. Wilma var ju hos mig, åkte hem imorse. Sen dess har jag väl inte gjort något speciellt, väntat på att Anna gav klartecken till att jag kunde gå mot tåget. Åh så tråkigt att åka tåg helt själv. Har verkligen inget att göra förutom att lyssna på musik och kolla in i en väg. Sitter här och filosoferar över livet. Eh nej, nu drev jag. Nej men jag kollar väl om det finns några snygga killar. Eh nej, nu drev jag igen, åh jag är så rolig!! :D nej, men jag har faktiskt riktigt tråkigt, som ni kanske märker?
Men nu är jag faktiskt framme. Ni får ha en bra dag :)


Igång igen

Hej hörrni!

Det var mycket länge sen någon av oss orkade slänga in ett inlägg. Meeeeen, nu har vi kommit överens om att vi båda ska skärpa till oss och komma igång med bloggandet igen.

 

image description


image description


Never been worse

Ledsen att behöva säga det, nu när jag precis kommit igång med bloggandet igen, att jag bokstavligen mår SÄMST och uppdateringen för min del kommer antagligen inte ligga på topp. Förlåt. Åh hatar livet, mår verkligen helt obeskrivligt dåligt, orkar inte tänka, orkar inte göra ett enda dugg. Fyfan.. Mår fördjävligt dåligt nu asså, så ni får bara respektera det.
Vi hörs när vi hörs.


@ Mattelektionen

Godmorgon alla! Sovit gott? Det har jag. Dock somnade jag sent så jag var galet trött imorse. Okej nog om onödig fakta. Just nu sitter jag på mattelektionen och har precis skrivit färdigt ett oförberett prov på skala och likformiga figurer. Gick bra, kunde det mesta så det känns riktigt bra atm. :) har bara musik och historia kvar, sen är det helg! Kan det bli bättre. Lite senare idag åker jag till lilla Gnesta och träffar mathilda för imorn bitti ska hon tävla och jag ska med och heja :)

Ha en bra dag! :)


Torsdagnittondeapril

Hej!
Dagen har gått väldigt fort och jag har flummat runt som tusan, som vanligt. Hähä. Började ju dagen med nationella, det gick helt obeskrivligt bra. Inte alls så svårt som jag hade föreställt mig utan lekande lätt. Hoppas iaf på minst VG. Sen var det ju då lunch. Vilket var blodpudding. Fyfan, det är inte ätbart någonstans. Det är som att tugga på ett jäkla bildäck. Inte ok. Nej, fick faktisk hoppa över lunchen, och försörja mig med knäckebröd och sallad. sen hade vi lång rast till nästa lektion. Och jag hade ju som sagt käkat godis och druckigt cola under provet och att skippa lunchen kanske inte var min allra bästa idé. Hehe, så ja, jag typ flummade runt som en sockerspeedad galning. Fast det är ju iofs ganska normalt. Men ändå.



Fick sluta typ 20 min tidigare. Så det blev att rusha hem till mitt kära kök och frossa mat framför tvn. Nice som tusan. Sen åkte jag iväg till stallet, jobbade en snabbis och red till sist. Fick rida en brun D-ponny. Hon är verkligen jättefin och jag gillar henne och så, men dock är hon väldigt, men betoning på nästan omöjlig att få i snygg form. Huvudet är lixom uppe i luften och det finns ingen chans att hon skulle kunna gå i form. Menmen, framåtbjudningen och ställningen var iaf bra ,så jag är nöjd :)



Nationella

Godmorgon!
Snart ska jag börja gå till skolan. Orkar verkligen inte gå idag, usch, så jag tog på mig mjukiskläder och taggar så gott det går för tillfället. Jahapp, nationella i engelska fram till lunch då, sen har jag bara spanska och historia och sen slutar jag och åker iväg till stallet och rider. Fullt upp hela dagen!


Here we go again

Hej hörrni! Efter mycket tjat från vänner *host Mathilda* så tänkte jag börja blogga lite smått igen, för se hur det går.. Shit va länge sen det var nu... Extremt mycket har hänt. Har fyllt år, 16 bast, börjar bli stor flicka nu. Blev överraskad av världens bästa vänner som firade mig. Underbart! Har hänt mer då? Skolan, den flyter väl på som vanligt, segt. Har avklarat ännu några nationella, bara några kvar, gäller att tänka positivt nu ;) Har varit mycket i Gnesta, träffat bästaste vännerna, 10 helger i rad nu typ. Gått och blivit stört kär har jag blivit också. Har ridit mycket dressyr på River och även hälsat på min Müsis också. Förra veckan var det ju lov. Var på landet med älskade familjen och bara hade det gött, spenderade många dagar med Mathilda och Elina, var i Södertälje, varit moraliskt stöd till Mathilda som äntligen vågade ta sin navelpiercing, vill också, men jag kan fet glömma det, får inte för päronen :((

Idag har jag varit i skolan, as usal. Fick dock sluta 1 timme och 15 min tidigare. Min lärare är sjukt awesome! gick hem, åkte en snabbis till Skärholmen. Fick ÄNTLIGEN med mig mina älskade byxor från Gina. Har velat ha dom riktigt länge. Skitsnygga. Fick även med mig klänningar, en spetströja, en kofta, en cheeseburgare och en glass. Grymt ;) När jag kom hem tog jag och syster en tripp med cyklarna till Ica för att köpa lite saker. Ni vet, jag ska ha nationella imorn så då är det klart jag vill ha med mig lite onyttigheter att äta. 60 min hörförståelse och 80 min läs. Roligt -.-

Men nu ska jag sova så jag är pigg till imorn. Okej kommer ändå vara svintrött och inte ett dugg smartare. Men man kan alltid hoppas. Godnatt!


RSS 2.0