FOTBOLLSTRÄNING! :]

Tjana! nu har jag precis kommit hem från Fotbollen Och ska snart hoppa in i duchen. Fotbollsträningen var som vanligt rolig. Vad har ni hittat på idag da? Onödigt inlägg men aja måste hopps in i duchen nu känner mig så ofräch okej det jag väll alla när om har kämpat på fotbollen

Ciao// Jojo

Höhöh måste ju bjuda lite för bilden är skit ful!


NO VIDEO!

Hejsan kära bloggläsare!
Nu har jag coh jojo "försökt" göra en seriös video men det går inte så tyvär blir det ingen video idag:(
För dom är bara för pinsama att visa! Men iaf nu har vi:
ätit bulle.
chattat med rasmus "rasse"
wilma har ritat.
Vart ute och sparkat på bollar!.
kört grisen ärlitgt hur mogna är vi?:O
Och såklart skrattat!

Ciao!

Ps:
vad ska jag göra för video?:)


REMEMBER!

alexandra om EN SOCKER BAGARE!:

Det är absolut inget fel på dig, och inte på din blogg heller, men kan inte du lägga ut ett videoinlägg

Puss!

Sv: Joo ett videoinlägg kommer vad tycker ni om ett videoinlägg? Tack för kommentaren Alexandra!<3

PS: glöm inte att kommentera om jag skulle lägga ner bloggen eller inte!
  på inlägget en sockerbagare!

Ciao!


Gårdagens shopping

HELLO SWEETIE!

jag vet att det här blir ett tidigt inlägg, men jag har ingenting att göra, så jag får berätta om skärholmen!
jaa..jag, jojo, julia var i skärholmen för att jag skulle leta efter två par byxor! och skor men det hittade jag inte, jojo och jag gick bara runt i höga klackskor i sko affärerna, VI HITTADE VERKLIGEN INGA SKOR! så jojo och jag gav upp vi givk och letade eftre byxor istället...och jag kan säga att det gick mkt bättre! men medans jag julia och jojo var i skärholmen, så var min mamma och pappa på Kvantum och handlade....vet ni vem dom såg!?

ANNA ANKA!!

Hon sålde sin nya bok "workout för Gravida" och våran granne ska få en liten bebis snart så mamma köpte den till henne!

men allafall, tillslut hitatde jag och jojo två par byxor och jag blev super nöjd med dom!
vad tycker ni om mina byxor!?

1.

byxor från Cubus!

2.

läder byxor från Monkey!

vilka var snyggast!


TIGER SHIRT!♥

HEJSAN! Detta blir det sista inlägget inför kvällen, för idag var jag fruktansvärt trött (ovanligt) men jag kan inte ro för det*! men jag hade min bästa mormor här ikväll med hennes Sambo;) och hon har varit i Thailand i två veckor! lyllo henne! hon slapp den här jobbiga kylan och snön! men hon kom med en sån cool tröja från Thailand! I LOVE IT! här kommer en bild på tröjan!

ses imorrn DARLINGS!♥


SÅ HIMLA COOL!
TACK MORMOR!<3


SSSSportlov!!!

Äntligen, Äntligen! nu är det sssssssspppppppppooooooorrtLooov!!! kan inte fatta det! men visst är det skönt!?;) men just nu sitter jag och har precis tittat klart på Solsidan..visst är det bra! jag tycker det är jätte bra;) men vad hittar ni på vid denna tid...
Ute, Familjen, Kompisar? skriv då gärna en komentar! men jag och JOJO hade det toppen idag...!<3 Imorrn skulle Jojo och jag höras för vi skulle ha en dag i stan med mammorna! hoppas det blir av! men nu ska det bli en bild..
puss!<3


Älskar verkligen denna bild, man blir så glad av att se på den!
om det ändå kunde vara sommar!


EN SOCKER BAGARE!

Tjenis....! Efter som jag inte får några kommentarer så vill jag veta varför så snälla säg vad det är för fel med min blogg! Om jag inte får 20 kommentarer i detta inlägg lägger jag ner bloggen.. Iaf Nu har jag  bakat med Jojo och kolla vilka fin konstverk det blev. !


PS: KOMMENTERAAAA


JOJO'S PLACE!

Hejsanhoppsan! Haha ganska långt hehe. Sitter hemma hos jojo och provade precis hennes skidglasögon ;) Passar facktist ganska bra. Iaf saker som hänt idag:

vaknat
Ätit fulle.
Klätt på mig coh smikat mig.
Fick skjus (stavning)  till skolan.
Hade lektion-.-
Rast.
Lektion-.-
Lunch typ nått med köttfärsås.
Rast.
Sedan sissta lektionen inna sportlov! :D♥

Så himla skönt med sprotlovet *smilie*
  Vad ska ni små gullungar hitta på, på sportlovet? da? :)

Ha det
ciao!


Puss på dig Sofie!♥

Hello, Darlings!<3

just nu har jag ätit en apelsin*mums* men dagen har varit toppen, förutom Teorin i staleet..men annars har det varit bra....vi hade ju jumpa idag på morgonen, eller vi åkte skridskor men jag åkte inte så länge sen så fick man vara i omklädningsrummen.så jag och Sofie gick dit..så vi tog två foton och tänkte lägga ut dom på bloggen ..så HERE THEY COME!


LET´S DANCE!♥!

HOLA!

hru mår ni, vad gör ni? skrev bara så för jag ville ha lite komentarer! men ni behöver inte om ni vill, men jag har precis ätit och varit i stallet med JOJO och SOFIE! vi hade det super duper kul! men snart ska jag åka iväg till min dans, men nu måste jag kila!

puss<3


Peace For Haiti♥


Gud vad fint! man kan ju nästa börja bölla!<3


The last photo!♥

TJENAMORS!

just nu så sitter jag och har precis ätit lite bananasplit..det var super gott! jag tror jag ska göra det imorrn..(hoppas jag) men ville bara skriva ett litet inlägg med en nytagen bild! hoppas det blir bra? men just nu är jag inne på "Facebook" och är inne på "farmville" men även kollar andras foton! jag har varit hemma hos Wilma.N och Philippa.N vi hade det jätte kul ute i den djupa kalla snön.... SHIT kan inte snön bara smälta till sommar! eller vad tycker ni?♥ jag tycker det kan sluta det kommer ju vara snö till Mars-April (men hoppa sinte det!!!!!) men på morgonen idag så åkte vi skridskor! vem vill göra det kl, 8! INTE JAG! men jag åkte allafall typ i en kvart (CONGRATULATIONS!) men nu ska jag nu gå!

chio!




Wilma, Wilma!♥

Hejsan!

dagen har varit toppen! efter skolan gick jag och johanna, wilma och jag hem till mig och åt lite mellis....efter det så gick johanna hem för att hon skulle liksom vakta huset? men nu ska jag upp till Wilma och vi ska typ ut i snön, GUD vad jag längtar till sommaren, gör inte ni?`men nu ska jag gå!

CHIO!<3


GOOD NIGHT!♥


hej då nu ska jag gå och lägga mig!


VET INTE RUBRIKEN?♥

hejsan!

det kommer inte bli världens längsta inlägg nu men , det får duga jag ska ju titta på 90210 som börjar om 3 MIN! så måste skynda mig!  men det blir en bild! 
okej, CHIO!


PUUS<3


HERREGUD! :O ! :O!

HEJSAN!

just nu sitter jag hemma och ska snrat äta lite middag men först tänkte jag skriva lite och kanske lägga ut en bild , men jag tror att det kommer bli en ny bild eller en gammal bild, det är så kul...men DAGEN! HERREGUD! den är ju -24 grader , jaa det var det allafall imorse när jag steg upp ur min varma skäna säng..men det gick bra ändå jag dog inte utan jag var med Wilma♥ vi hade det super duper roligt! först väntade hon på mig efer sjöjden sen gick vi i långsam fart hem, eller vi skulle ut med Chili (hund) vi var ute i ungefär 35 min tror jag? jag tog inte direkt tidtagaru men nånting sång var det...efter det så gick vi hem till mig och satte på oss mys kläder, eller det var bara jag som tog på mig nya kläder då ra medans Wilma hade sina gulliga långkalsonger...men vi hade det så mysigt och efter det så åt vi lite mellis och tittade på film! men nu har hon gått hem för att hon skulle äta men , sen så kommer Wilma och jag synas mer ikväll för vi ska titta på 90210 tillsammans, det är nämrligen vårt favorit program! så vi kommer väl att höras! men nu ska jag gå!

TJINGELING♥

Det blev en gammal bild, men det går väl bra!


MAN GAGA ! :O


LADY MAN GAGA ! :O LOL!


Ska vara med...♥!

hejsan!

har varit inne på facebook och ska göra mig iordnign för jag ska gå ner till Felicia<23 vi kommer nog har de super kul! men jag ville bara prata lite om gårdagen alltså musikalen "grease" den var jätte bra jag tycker ni sk agå och se den! men nu kan jag inte prata mer

puss^^!


TIDIGT, TIDIGT, TIDIGT

hejsan sötnosar! idag kommer det att bli en toppen dag! vet ni vad jag ska göra.....? jag ska gå på musikalen "Grease" med min moster och min kära storasyster julia, tilda(kusin) och sen mamma det kommer nog bli super duper kul, men den börjar fyra så jag ska åka in till stan.....ungefär halv ett tror jag..?;) men det kommer bli tidigt, tidigt..! men nu ska jag göra mig iordning!

CHIO!


PIZZA OCH FRIENDS!

Tjena mosch! Sitter hemme hos Jojo och har facktist inte så mkt för oss. Dagen blev perfeckt. Efter skolan sprang jag, felicia, hanna,fudde och jojo hem till jojo där vi hämtade pengar sedan tog vi bussen ner till C där vi gick ner till Felino och åt gott :) efter drog allihop hem till Jojo (igen) där vi åt godis och snacka lite skit ;) Så nu är jag as mätt-.-. Fredagen ska spenderas med syrran coh resten av failjen *smilie*
LIte bilder från dagen!




ha det bra, Ciao


VET INTE RUBRIKEN?♥

hejsan! hur mår ni? kom inte på rubriken, så det blev denna lilla rubrik..men jag hoppas det går bra? men nu har jag ätit middag och varit i stallet och ska skynda mig så att jag inte missar all "Glee" men dagen har varit toppen pluggade mest matte i skolan och sen stallet red den här sötnosen idag!♥
Sean
puus!


Come on please!

Tjabba. Ville bara säga att ni måste bli bättre att kommentera! För lilla wilmas skull.  
För att ni ska kommentera så ska vi starta en liten tävling!
Den går ut på att man ska kommentera min blogg så mkt som det går!
Den som vinner får bestämma vad jag ska skriva i ett helt inlägg när ni fått reda på vem som vinner så den som vinnre får kommentera vad jag ska skriva och om  jag ska skriav eller göra ett videoinlägg!:D
Alla måste kommentera i just detta inlägg!

Chio!<3


Får jag inga komentarer?

jag undrar verkligen varför jag får så få komentarer jag har 0 komentarer på 2 inlägg nu!*skandal* men jag vet inte hur jag ska bättra det så jag frå fler komentarer!? kan ni säga några tips? det skulle vara jätte snällt....det är nästan så att jag känner att bloggen är ingen betydelsfull för mig eller er? så jag vet inte men ni har sista chansen....snälla gör mig överasskad! det skulle verkligen betyda något för mig! PLEASE! jag hoppas ni gör det!? men nu vet jag inte vad jag ska skriva mera..? jag har väl slut på ord? men just nu sitter jag och kollar på "halv åtta hos mig" men vad gör ni? jag hoppas ni lyssnar på mig?



JUST NU ÄR JAG MED ...♥

just nu är jag med Felicia<3 vi har det bara för roligt! vi skrattar och sms....;) vi kanske ska baka men vi är lite osäkra?

Idag så har vi haft norden prov, jah hoppas det gick bra! men nu haer vi inte så mkt att skriva om vi lägger in en bild istället!


Tänkte berätta om ...♥

jaa, jag tänkte berätta om torsdagen och helgen<3 den har verkligen varit toppen! i torsdags så hade kjag hemkunskap i skolan på morgonen, men gissa vad vi gjorde.....FISK! hade du tänkt att jag ska äta fisk klockan nio på morgonen,så sa jag till min H&K lärare och hon bara....jaaaa! HERREGUD JAG KOMMER SPY TÄNKTE JAG!
Men jag fick i mig lite....:P och helgen vad super kul! jag tillbringade den med Philippa och julia! vi gjorde Tacos och tittade på Melodifestivalen, och sen lite film... :D vi hade det så mysigt... hoppas vi kan göra om det?
men nu kommer det lite bilder från det jag har berättat om.


1. outfiten längst ner till vänster!
2. sötnosarna från hemkunskapen längst ner till höger!
3. Philippa högst upp till vänster!
4. godiset längst upp till höger!


HAPPY VALENTINE´S DAY!


vile bara säga GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

ÄLSKAR ER<3


WILMA VS JOJO (:

Tjoho! Var så himla uttråkad (stavning) så smsade Wilma och frågade om jag fick gästblogga, såklart jag fick ;) Igår slaggade Fiffi här vet inte när vi somnade men ganska sent, tror jag och vaknade vid åtta -.- Men då orkade inte vi gå upp ur sängen så vi såg på 2 fimer bridge to terabitia typ och sen fullt hus. Vid halv 12 gick Fiffi hem coh Emma kom hit så mesta av dagen har spenderats med Emma. Inga planer för lördags kvällen ska ha hemma kväll med lillebrosan '*mysigt* ;). Hur ska ni spendera lördags kvällen? Men måste kila har ett prov på tisdag så måste plugga -.-

Ciao /Jojo


Old pictures<3


SEE YOU LATER!♥♥

HOLA!

Ville bara säga att jag drar till staööet om en halvtimme satt ni vet...men hur har eran morgon varit min var nästan fruktansvärd, jag skulle jobba om danmark men nu är det slut på Danmark och lite stall kommer göra mig susen!
se senare ikväll hemma hos Philippa jag tror att jag hinner skriva ett till inlägg då!
puzz!


yes jag ska till STALLET!


Äntligen FREDAG!!

HEJSAN SÖTNORAR!

dagen har varit helt okej jag har varit i skolan och det var lika "kul" som vanligt..men vi gjorde inget särskilt vi hade lite SO och matte OSV.
men ååå vad jag har längtat till denna fredag och jag ska tillbringa den med familjen! *GLAD* och imorrn så ska jag kanske vara med Kickan♥ jag bara älskar henne......jag skrev en text om henne på engelska i skolan så jag kanske kan skriva av den någon gång om ni vill? men som jag sa jag kanske skulle vara med Kickan och sen på kvällen så ska jag vara med Philippa.N och min Stora syster...det kommer bli Toppen! men nu ska jag kila!

CHIO!


WHAT DO YOU THINK!

HEJSAN!
kom nyss hem från dansen, det var AS kul! fattar inte att jag kan göra alla dansteg!
men Julia och Philippa har ju börjat på min dans och dom kan den också jätte bra och dom började för typ 3 veckor sen, jätte bra jobbat! Tjejer!
jaa,
men min fråga till er är vad ni tycker om headern?
puss


Vad skulle ni välja?

hejsan!
hur mår ni?
jag sitter här och övar på geografi provet, vi ska veta typ allt om Norge, Danmark, Finland och Island hur jobbigt är inte det?
nu vill jag hellre åka och rida, istället för att sitta här och rutna om Geografi?


åå jag längtar!




DET BÄSTA 90210!

hejsan!
detta blir en kort uppdatering, för Wilma och jag ka snart gå upp och titta på 90210! så jag får sknda mig!
oj det blev inget*!
chio!


Vet faktiskt inte?

Heej!
under helgen har jag varit hos mina kusiner under helgen jag och min syster var barnvakt åt världens snällaste kusiner, men det var allafall jätte kul och det var typ jag som var bossen i huset *stolt*
nej jag bara skoja men det var hur kul som helst, jag kanske har sagt det nu massa med gånger att jag är glad och nöjd! oj! där sa jag det igen, nej jag tror snart att jag får sätta tejp på min mun snart?;)
Men över till uppdateringen.... hur mår ni alla snygga kära bloggläsare!
jag mår toppen lite mätt från middagen, det blev en väldigt tidig middag idagannars brukar det bli senare men,men;)
jojo gjorde ju en ny design, vad tycker du? men dagen har gått fort ock jag är hel nöjd med dagen, vi hade bild,  vi gjorde
Mumintroll det var väl sådär?
men nu ska jag sluta för det är Elin kling på TV!
pyss<3
en fråga till er tycker ni att jag skriver för korta texter det tycker nämrligen jag, men jag vill också
veta vad ni tycker?;)




DESIGN BY JOJO

Tjooho! En ny design by Jojo! Tycks?


JOJO'S PLACE!

Hejsan! Sitter nu och kollar igenom lite bilder från 2005 på mig och Jojo;) Och titta vad vi hittade!



Iaf, kom precis till Jojo från Sofie Gjorde nte så mycket mest vid datan och nu sitter jag här med Jojo vid datan -.-

Ciao!


Woho One Winner :]

Tjooho! Äntligen en vinnare och det är Jossan



























Ciao!




Final mellan två.

Tjaao! det blev lika mellan Olivia óch Jossan så kom igen vem ska vinna? :O



Facebook And Jojo

Tjena! Sitter här med min "Storasyster" och e inne på Facebook och lyssnar på musik . Dagen gick as fort idag sista lektoinen hade vi musik coh fick sjunga jätte dåliga låtar . Efter skolan drog jag hem till Jojo och u sitter vi här coh sks snart ladda upp en video;)

Ciao!

My Bonnie lies over the ocean, 
my Bonnie lies over the sea.
My Bonnie lies over the ocean.
Oh bring back my Bonnie to me.

My Bonnie lies over the ocean,
my Bonnie lies over the sea.

Yeah bring back my Bonnie to me.

Yeah bring back, ah bring back,
oh bring back my Bonnie to me to me.
Oh bring back, oh bring back,
oh bring back my Bonnie to me.

Well my Bonnie lies over the ocean,
my Bonnie lies over the sea.
Yeah my Bonnie lies over the ocean.
Oh I said bring back my Bonnie to me.

Yeah bring back, ah bring back,
oh bring back my Bonnie to me to me.
Oh bring back, ah bring back,
oh bring back my Bonnie to me.

TÄNKTE...

Jaha, du var denna dag slut, men det kommer en lika bra dag imorrn! eller hur!
men ville säga bara att jag nu ska göra mig iordning inför kvällen, hinner ointe skriva mer, ska packa väskan för imorrn har jag gymnastik på morgonen*!
puss


RSS 2.0