MMMMMMMMMMMMMMMMAJA IS HERE!

YEEEEEEES!
vad jag är glad! det ska bli så himla kul denna helg för Maja är!! I CAN NOT BELIEVE IT! eller iförsig jag kan det men det kommer att bli så himla kul! imorrn ska vi åka och shoppa och på söndag ska vi på fotbollsmatch och kolla på Felicia!♥ låter det inte som en toppen helg! jag tycker det..vad ska ni hitta på i helgen? det kommer såklart mer inlägg till kvällen!
seeya!


HA EN JJJJJJJJJJJJJJJÄTTE BRA FREDAG!!!!!

Hola amigos!♥

Just nu sitter jag och diggar hög musik i rummet och hålle på att skriva ett inlägg till er. Men dagen har varit såhär:

* Först Film med mycket skratt!
*Sen rast!
*Efter rasten hade vi SO..det gick väl bra men vi skulle typ skriva om "heliga birgitta" Weird!
*Sen fortsättningen på Filmen.
* Spanska.
*Sen efter spanskan hade vi Lunch. THAIMAT!
* Rast med roliga saker killarna satte typ fast fudde vid flagstången vid skolan det tog typ 10 min, sen kom hon låss..det var typ 40 rep omkring henne haha!
*Sen äntligen skulle vi se slutet av Filmen!
Slut med skoldagen!
sen var jag Felicia Fudde Och Jojo! vi hade det sjukt kul hemma hos Felicia! Men nu sitter jag här hemma i fredags myset med hög musik och allt!


BILDER FRÅN TODAY WITH PH! AND MY SELF!

Tjah.
just nu har Philippa gott hem, hon skulle väl äta men vi ska ändå synas på dansen TO NIGHT! *smile*.
men idag tog vi verkligen coola bilder på mig och PH. som ni kommer att få se lite längre ner.. men har väl inte så mkt att säga utan att jag lägger in fler bilder sen (inlägg)
Hej då.






The party can start (haha)







Snälla kommentera! <3


PHOWS.BLOGG.SE

Tjah alla Wilmas sötnötar!
Philippa här, och jag tänkte gästblogga lite.
Har egentligen inte så mycket att säga men, jag, Wilma och Julia har nyss tagit massa bilder och Wilma kommer säkerligen att publicera dom lite senare, jippie!

Nämen, nu ska jag och mina homies göra massa annat.
Ses kanske någon mer gång får vi hoppas! Ciao.


Vårbilder!♥




Tänk nu har äntligen våren kommit! gud vad härligt! tänk..när det var alldeles fullt med snö överallt! visst var det ganska fina bilder*kommentera gärna* jag vill så gärna att sommaren också ska komma..elr iför sig..den kanske redan har kommit! I Dont now? men ska bestämma kläder till dansen nu!

see ya!<3<3


DAGENS OUTFIT

HEJ!
just nu sitter jag här i min dagliga outfit elr vad man ska säga ;) Men idag tänkte jag att ni skulle få se min outfit..jag tänkte att lägga ut den på morgonen men det blev så stressigt :P men idag har klassen och jag varit på "Tekniska museét" *stavning* och vi har varit där hela dagen! så mina fötter är helt svulna nu! men här kommer dagens outfit!


Tröja-H&M
Byxor-Bikbok!

 

 


Vi förlorade med 3-1 :(

Satan!!!
jag fattade inte varför vi förlorade?!?!? men något skäl måste det ju att finnas! men jag blir på så himlans dåligt humör när jag förlorar! eller vi? men jag får väl bara vänja mig vid det, eftersom vi kanske kommer att förlora mera gånger...jag vet inte?
Men ikväll ska Wilma, Malin och Philippa komma hit vi ska fika och kolla på 90210 tillsammans *så mysigt*
men nu ska jag gå?
seeya!


MATCH NU!

Hejsan!
jag e lite stressad för jag ska ner till berga när som helst vi ska spela match! men inlägg efter matchen!
see ya!


HEMMA MATCH MOT NORSBORG!

Godmorgon godmorgon!
just nu har jag tittat klart på twilight filmen 1:an! jag var så himla sugen på att se den för att jag läser trejde boken i skolan! den är S*kit bra! jag har precis börjat men jag har allafall läst 50 sidor men jag lovar jag kommer tat läsa ut boken..även om jag inte är värsta bokslukaren men jag kan läsa twilight bökerna eftersom jag tycker Edward är så himla snygg!
men om vi går över till rubriken så ska jag spela match mot Norsborg imorrn :) det ska bli jätte spännande! det är så himla kul att spela matcher förra helgen spelade vi tre halvlekar! man ville bara ut och spela hela tiden! men imorrn sk ajag upp kl 8! vem orkar! men ändå ska vi till gäster idag så jag får inte lbi trött imorrn, för annars kanske jag somanr på planen!!! men nu ska jag hitta på något...
seeya!

hoppas vi vinner imorrn! <3


NYA HALLON-JORDGUBS RÖDA CONVERSE!

Snygga va?!




jag älskar dom!


MELLIS

HEJ!
jag vet att jag inte har skrivit på typ en VECKA! det känns S*kit långt! och statestiken har sjuknkigt... men jag ska fortsätta som om ingenting har hänt! men nu har jag kommit hem från ovädret jag gick hem med ett papaply mitt papaply gick nästen söner..så hårt blåste det! men nu ska jag äta mellis!


4-0 TILL OSS!

JEEEAAH!
Vad jag e glad idag! vi spelade ju match mot södertälje idag och det gick suvärent (stavning) vi vann med 4-0! wooohhoo! Bra kämpat laget! vi hade en jätte bra hejarklacksgäng som alla skrek och hejade på alla och senhade vi massa ute på plan som spelade suvärent! det gick väl bra för mig...men det var en ganska kraftig tjej som typ hoppade in i mig så jag tappade andan :( har fortfarande lite kramp i magen men det är väl över tills imorrn ;)
men nu ska jag äta middag!
seeya!


TRÄNINGSMATCH IMORRN MOT SÖDERTÄLJE!

HejHej!
just ni är jag väldigt taggad för jag ska spal träningsmatch mot södertälje imorrn! Men det ska väl gå bra...hoppas jag ;) men just nu e jag hemma hos min mormor! vi ska snart titta på en #Morden i midsommer" film!
men nu kan jag inte skriva så mkt för nu ska vi titta på en så!
see ya!


VECKANS BLOGG VINNARE ÄR...HTTP://YOERA.BLOGG.SE


Http://yoera.blogg.se
Grattis Madeleine!


Träning...MED JOJO OCH FELICIA

Hej!
just nu sitter jag här med jojo och felicia! vi ska ner på träningen snart...! men dagen har varit lite jobbig men vi såg fortsättingen på Arn idag men den tog inte slut så vi skaa se slutet på torsadag<3 har inte så mkt mer att skriva utan....GÅ UT I SOLEN DET ÄR JU JÄTTE FINT VÄDER UTE IDAG!!!!
CHIO!


HIMLA HUVUDVÄRK, KAN DET ALDRIG GÅ ÖVER!

AJJJ!!
idag har jag haft sån himla huvudvärk! det gick verkligen inte över på hela dagen, och det har det inte gjort nu heller! Så idag på SO lektionen skulle vi börja att jobba med medeltiden...så då tyckte vår Lärare att vi skulle börja kolla lite på Arn.... och när jag satt där på lektionen kändes det som om jag skulle spy! jag hade sån himla huvudvärk! När dom höll på att hogga halsen av en människa i början var det nära... UUCH! men annars är det väl OK. Imorgon är det sista dagen att rösta på inlägget " dom som e med i veckans blogg " så Komigen!
Men ni ska få veta en hemsk nyhet som Lärarna berättade för oss innan vi skulle äta... att sofie SKA SLUTA I VÅRAN KLASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fattar inte hur kan hon vilja byta skola..en i våran lilla kärleksfulla klass!!! Så det var vissa som började att gråta.... så på Fredag när hon slutar på kvällen kommer jag lägga ut bilder på henne på min blogg och alla minnen som vi har sparat och gjort! ♥♥ SO BE READY!
Det kommer att kännas så tomt utan henne vid hennes plats i klassrumet OSV shit jag kommr ju börja böla jag också snart.... :'( Alla år vi har varit vänner hela tiden och sen ska kommer du bara inte att vara där jag e hela tiden...fattar inte riktigt att du ska byta skola men jag kommer väl att förstå det på Fredag..jag lovar dig sofie det här kommer att bli din bästa vecka i hela ditt liv! men denna bild e till dig Gumman!♥

jag lovar dig sofie att ja alltid kommer att älska dig!

 


Dom som e med i veckans blogg!

Http://Wimlai.blogg.se

Http://Phows.blogg.se

Http://Yohhanna.blogg.se

Http://Moaochjohanna.blogg.se

Http://Lifeofbellas.blogg.se

Http://Yoera.blogg.se

Http://Emminygren.blogg.se

Http://Alexandrs.bloggagratis.se

Http://eeevv.webblogg.se

Alla ni som har anmält er e med!!!
GRATTIS<3


HANNA OCH JAG!

Hejsan hoppsan!
just nu har jag och min Syster Julia spelat lite wii som vanligt blev vi jätte flamsiga och började att skratta så att vi knappt kunde andas!! och jag tror att jag har stukat handen för jag ramlade ner från soffan och slog i handen och huvudet =) men jag klarar mig väl! ;)men idag hade Hanna och jag sjukt kul vi tog foton som kommer lite längre ner och sen gick vi ner till bamses och berga men det var inge kul...och nu sitter jag här och ska ladda upp våra små " bild undervärk " som hanna och jag säger<3




Hanna ville att jag skulle lägga ut den! <3



Vi älskar denna bild<33


Ego bild..Hehe





Summer



Sweety!

Hon ville att jag skulle lägga ut denna bild!<33





vänner 4-ever!


Snart är påsklovet SLUT!!!

Hello Sweety!
just nu sitter jag har jätte ont i ryggen för jag har gått hela dagen så jag måste verkligen gå och lägga mig en stund! men dagen har varit PERFECT! och jag som älskar att shoppa! men tänk var fort påsklovet har gått och snart är det slut! det kan inte vara sant! men såklart man saknar ju alla lite från klassen nu... :P allafall jag...men bara lite! det är en helg kvar sen går man över till det vanliga... går upp halv 7. Planerar i en kvart vad man ska sätta på sig! springer ner för trappan och stressar i sig frukosten! OSV! men man får vänta på sommarlovet istället och det kommer att bli det bästa 2010 sommar lovet i hela världen allafall mitt!
men nu ska jag borsta tänderna :P
love yaa!

SHOPPING DAG IDAG!

HejHej!
just nu har jag tittat på solsidan! det var bra som vanligt :) men idag var Julia och jag och shoppade! vi var värsta shoppaholick ( stavning )tjejerna men här kommer allt!


Hårspennen från H&M


Keps från stadium!


Skor som man kan ha inne i skolan! från " skohornet "!


Linne från H&M!


Jeans tights från H&M!


Allting på!!


VECKANS BLOGG!!!!


VECKANS BLOGG!
SNÄLLA ANMÄL ER! DÅ BLIR JAG SUPER GLAD! MEN NU SKA JAG BORSTA TÄNDERNA OCH GÖRA MIG IORDNING INFÖR KVÄLLEN!
MEN SOV SÅ SÖTT MINA RULLTÅRTOR!♥♥^^
KISS AND HUGS FROM WILMA!^^♥♥


Är hemma och väntar på kusinen!

Tjena gullungar!
har kommit hem från Wilma nu! vi hade det jätte kul! först var vi hemma hos mig sen spelade vi "Mario kart" sen skrattade vi mkt! och sen åt vi mumsiga pannkakor som vi gjorde Mmmm..... ( eller jag kanske gjorde det mesta men,,,dom blev super duper puper kuper goda) okej det lät lite konstigt men... sen åkte vi sparkcykel. efter det gick vi hem till henne och hoppade på hennes studsmatta! gud vad man flög! jag var typ utanför mattan när vi lekte "vem tar min stuts nu!!!" jag fick den typ hela tiden! sen kom Julia och philippa hem från södertälje då fikade vi och tittade på disney channel! sen gick alla 4 ut hand i hand NEEJ!!! kjag skoja jag bara skrev det! men sen gick alla vi 4 ut och hoppade stuts matta! Och ni kan väl gissa att jag flög som bara den då JAG VAR UTANFÖR STUTS MATTAN I LUFTEN SUPER DUPER RÄDD men jag klarade mig! efter det skulle wilam äta och sen på träningen så julia och jag gick hem och nu sitter jag här och väntar på att min kusin ska komma! vi kommer att ha det så kul!
CHIO!

                                                                                      

Wilma is coming!

HEJ BLOGGEN!
nu sitter jag här och väntar på att wilma ska komma ner hit! vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer att skriva inlägg på bloggarna iallafall!
P.S gå gärna in på Http://wimlai.blogg.se

men nu ska jag göra mig iordning!
goodbye!


Good morning sunshine

nu har jag ätit frukost och ska snart höra av mig till wilma kanske? vi sa att vi kanske skulle höras av igår men vi får väl se;)
nu sitter jag och tittar på TV (svampbob) och äter lite påskgodis*mums* men idag är det den sjätte dagen på påsklovet och jag vill inte börja skolan på Måndag! det är så skönt med påsklov! Men nu ska jag lägga in en bild på mig i morgon frisyr!

skratta inte åt mig!;)


Dagen med Wilma♥

Hola Amigos!
just nu har jag och wilma spelat in en video! den blev AS BRA!♥
så det här blir mitt andra videoinlägg som jag har gjort på min blogg!
OK men här kommer den!♥♥

p.s vi lekte talang!♥



hihi en liten video

FEMTE DAGEN PÅ PÅSKLOVET!

Hej bloggen!
sitter här och gör faktiskt ingenting^^ Men jag ville göra ne liten fråga till er så här kommer den!

vilken bild tycker du är finast?

1.


2.


3.
 


WILMA&JOJO

Nu har jag ätit god frukost!;) Men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag?^^
Men igår var jag med Jojo vi hade det super kul! vi tog foton solade hoppade stutsmatta byggde en låt bil! (den blev inte så bra men man kunde allafall åka på den) OSV...
men här kommer bilderna som vi tog igår!^^
I HOPE YOU LIKE IT!♥











P&K ER WILMA


DUMMA SAK!

Helllleeoo! Asså nu är jag så j*vla arg för det funkar inte att få headern att smälta in i bakgrunden snälla nån HJÄLP mig jag har provat på alla sätt som går göra den mindre större allt snälla nån hjälp!


DUMMA BBBBLLLÄ VÄDER!!

Jag fattade inte idag när jag vaknade..var det Jul? det snöar som bara den när det är April!!!!!!!!!! Hur dumt får vädret bli det ska ju vara vår! Det kommer säkert inte att bli någon sommar?? BBBBBBBLLLLLLLÄ för snön! Det ska ju vara vår och snart efter det ska det vara sommar! :S :(
Men nu ska jag äta frukost!♥


SORRY SORRY READERS!

Hejsan asså förlåt att designen ser ut som den gör men jojo ska få gäster så hon hinner inte fixa den nu men hon ska fixa den ikväll så imorn när ni vaknar har jag en snygg och fresch design ;) 

Ciao!


HINNER INTE!

Hejsan hinner egentilgen inte blogga nu men jag lovade ju att jag skulle blogga lite, så nu får ni ett litet inlägg! Har flummat med sötan fiffi hela tiden men asså gud jag hinner verkigen inte att blogga för jag måste ju vara lote social och vara med min älskade fiffi nu!

//Jojo


09:39

Nu har jag sminkat och klätt på mig lite kläder. Dagen ska spenderas med sönowsen Felicia "Fiffi" har verkligen saknat henne även fast det bara var 3/2 dagar jag såg henne, haha ;) Jag aknske bloggar ett till inlägg senare för Wilma verkar inte ha tid lilla gmn!<3 men iaf igår var jag nere i C med Sofie vi tog skit fina bilder!




E vi inte grymma!?

Ciao// Jojo


GODMORGON!

just nu hinner jag verkligen inte skriva men jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge men här komme ett litet kort inlägg!
ska nu äta frukost sen göra mig iordning sen dra iväg till stalllet!♥ mne nu är jag verkligen JÄTTE trött men det ordnar väl sig sen i bilden på väg dit jag får väl ta med mig någon liten smörgås!

men nu ska jag äta lite smått och gått innan jag åker men det kommer ett inlägg när jag kommer hem från stallet kanske lite bilder därifrån eller kvällens outfit! Men ikväll ska jag till min mormor Julia ska få mer paket!

see yaa!


RSS 2.0