@Johanna

Lilla Wilma bad mig att blogga så varför inte ? Hej iallafall, kom typ hem för tio minuter sen från skolan. Haha, eftersom jag typ aldrig har bloggat så får ni ursäkta om det är sjukt tråååkigt att läsa när jag skriver. Aja, orkar inte skriva mer lat.se är as hungrig eftersom skolan typ aldrig bjuder på nån god mat så ska väl gå ner och ta nått att äta. :)

Puss.



MITT FIN FINA SKAL! :D

Visst är det Fint!!! ;D
Jag fick det av Felicia när hon var i Thailand, JÄTTE snällt av dig gumman♥

JUST SHAKE THAT

HEJ på er hörni!
Just nu har jag dansat så att sventen rann ur mig... faktiskt ;)
Det var jätte skönt, ibland när jag känner mig stressad (vilket jag gjorde nu då) brukar jag lugna ner mig genom att dansa, faktiskt.
Men snart blir det "mamma byter bo" så det ska bli kul :)
Men vi höres! Puss

HEMMA!

Myser i världens mysigaste mysdress? :) ONE PIECE!!!!!!!
Är j*vligt glad att vara hemma och bara vara :P
Idag händer det typ ingenting faktiskt, ska göra matteläxan :( sen bara chilla ! :D
Puss

5 saker ni inte visste om mig

1. Jag hatar katter (förutom Mingla då förstås♥)
2. Jag har jätte lågt temperament
3. Om jag ser en kan jag se om den direkt efter den är slut, flera gånger för att jag tycker den är så bra (men då
måste den vara bra för att jag ska kunna se om den flera gånger) :) Haha
4. Att jag vill ha en Fransk bul ldog
5. Jag älskar att mysa :) ♥

Yesterday♥

Hej allihopa!
Tänkte berätta om gårdagens dag ?:)
Iallafall igår var jag med Hanna & Felicia dom sötnosarna :P Vi... ja vad gjorde vi? Vi garvade AS mycket (har typ kramp i magen idag) Sen kollade vi på alla Felicias 500 bilder från Thailäänd ;) Sen var Hanna tyvärr tvungen att gå :( Men Felicia och jag vi hade det kul ändå, vi myste massor med Mingla, hoppade studs-matta och åt llite smått och gott :) Mmm :)
Men slänger in in nån bild från igår :) "Som ni kanske gillar"? :)
Världens sötaste katt, helt seriöst !
Hade Galet kul med dig igår ! Puss :)

Guud, vad jag är Duktig !!!

Hej på er alla fina männidkor i världen? :D
Just nu känner jag mig så himla duktig för vet ni vad... Jag har städat HELA MITT RUM! Ordentligt till och med :)
Men ja, så det känns skönt, men har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag??? kanske ringa Hanna eller någon ? Men just nu ska jag bara slappa och ha det Göött! ;D Puss !
JAG är BÄST !

Expert på att rodna....


SAKNAR.....

GUUD, vad jag saknar stranden och havet från Kreta !
Puss!

VILKEN PLUTT MAN VA

Wilma Löfqvist
Kommer ihåg just den här bilden för precis efter dom tog bilden ramlade jag och fick världens största blåmärke på rumpan.... haha, lite fail :)
Men gud vad jag saknar att vara sådär liten, man vill bara spola tillbax tiden till när man inte behövde gå utan fick sitta i barnvagn, och när man inte behövde klä på sig själv utan då gjorde någon annan det :)
Guud, vad jag älskade att ha en massa uppmärksamhet på mig :)
Guuuud, vad jag saknar♥

HOLA AMIGOS !

Hej gulungar !
Måste bara säga att mitt nya jag *att jag bloggar mkt bättre* känns så himlans bra ! :) haha , men kände att ja behövde uppdatera lite idag om vad jag gör och så...
Just nu sitter jag och pluggar Spanska :( Glosor , tills på tisdag, men det är ja snart klar med sen ska jag nog gå ut och sätta mig i solen och mysa ♥ Men nu ska ja öva mer på spanskan , Puss!
ADIOS!

Gomorron Sunshines !

Hej på er snyggos ! :D
Idag vaknade ja fööör tidigt , typ onormalt tidigt som man kan vakna på en Lördags morron ;) kvart i 8 !kan ni tänka er ! ;) Men idag skaj ainte göra något speciellt , men sen ikväll ska ja träffa hela släkten på en jätte fin resturang , för min kära farmor fyller år idag så vi ska fira henne ikväll ! ;D Men ja ska väl kanske vara med någon kompis elr nått tills ikväll då da ? :) Men bloggar mer sen ! Puss

Text till Wilma :$

Wilma, tiderna med dej som liten kommer jag aldrig glömma. Ibland har jag lust att bara spola tillbaka tiden och få uppleva alla fina minnen med dej igen :) Jag vet att vi glidit isär från varandra det sista året, men vad hände egentligen? Jag saknar verkligen dom tiderna, alla visste att de var du och jag mot världen. Du var min bästevän i över 4 år och jag kommer fortfarande ihåg nästan alla minnen med dej. Vi var verkligen bästavänner vid stod alltid vid varandras sida och hade hemligheter för varandra som jag aldrig skulle kunna berätta för nån annan. Även om vi inte är lika tajta längre så är du fortfarande min älskade lillasyster och våran vänskap tar inte slut bara för att vi inte är bästavänner, för våran vänskap är för fin för att dö ut.
Jag älskar dej bardomsvän !


Vilken Dag =)

Min dag har sätt ut preciiiis såhär :)
*Först vaknade 20 min över 6
*Sen plattade jag håret
*Sminkade mig
*Åt frukost med halllon ♥ Mums
*Åkte till Skolan
*Hade Svenska, tråkigt :)
*Rast, flummade runt md Hanna ^^
*Ännu mer lektioner
*Fler mer lektioner
*Mer lektioner
*Lunch: Kebabgryta
*Ännu mer lektioner
*Idrott: Nån konstig dans som vi fick göra :P haha
*HEEEEEEM !!!!!!

Vilken underbar dag ja har haft ;) Puss
Jag i skolan :)

Kom igen.

Hej nu är de Johanna som skriver om nån undrar? Aja, idag har jag varit med Emma och Helga (y' Ni måste serriöst börja kommentera lite och sånt, för min Wilmas skull ! :) Haha ja vet att jag suger på att blogga och sånt.. Men måste plugga, blääh ! Puss.

Johanna , DU ÄR BÄST!

Heej gullungar ;D
Är så himla stolt över min lilla Johanna idag för hon har gjort en JÄTTE fin header till mig! Wiihooo! Visst blev den bra?? :D Puss på dig JOJO ♥

Johannas place! :D

Tjenis, sittter hemma hos Johanna, nice ! (y' Sorry om jag inte bloggat på ett tag men pallarnte "/ Men lovar att blogga mera :) Johanna ska börja blogga på min blogg också för att ni sötnosar inte ska behöva vänta så länge (a)
Aja, puss !



RSS 2.0