VAMPYRER SUGER


Ååååh, vad jag e glad! Idag ska jag Julia och Elin se Vampyrer suger :) Ska bli As kul!! <3


NU: TV!

Heej hure läget?
Just nu sitter jag och kollar på Bröllopsfotografen, den är väl sådär :) Men den har ju precis börjat, så den kanske blir bra? Men ni får ha det gott om vi inte ses? ;) Puss!


VI E BÄST!

Har precis kommit hem från berga. Vi vann med 10-0 mot Enskde! Vi var bäst, och jag gjorde faktiskt 1 MÅL! Schiiiiiiiit Vi e verkligen bäst!


......

Saknar er Johanna Louise Felicia Hanna Fudde!

Vill bara Att ni ska veta det! <3


Match Idag!!!


Hejsan och Godmorgon alla solstrålar! Nu sitter jag i stora hörlurar och lyssnar på Eminem och Rihanna" Love the way you lie"! Shiiiiiiit! vad jag ÄLSKAR DEN! Men idag kl. 12 e det match! Woooho!<3 Men hinner nt blogga så mkt mer, för nu ska jag sjunga till "love the way you lie"!!! Haha!


Världens Häftigaste HUND!

Hejsan hoppsan! Asså, I torsdags så var jag jojo och hanna och kollade på världens häftigaste hund hemma hos Jonte. Bastian hette hunden! Ah alla var typ skit rädda för den, men inte JAG alla satt kanske 2 m ifrån Bastian utom jag, Bastian och jag satt oh myste^^<3 Haha så nu e Bastian och jag bästa vänner! haha! ah tro det eller ej! Här kommer Bilderna!<333

Stor va*!

Världens sötaste! <3


Kreta 2010!♥

Tja! Bilderna blev lite Försenade än vad jag trodde från Kreta. Men HERE THEY COME!


Julia.

Jag vid frukosten.

Sisters.

Jag på stranden.

Haha, en rolig bild. Jag fixade den på mammas iphone, poch då blev jag som en neger...haha♥

Julia vid Elafonissi.

Poolen.



Havet♥

Mysigt.






Ful bild på mig.

Trappan upp till Sviten♥







Stranden på Elafonissi.

Puss!


RSF vann MOJEN Cupén IDAG!!

Guuuuuuuuuuuud vad vi är bra! Vi vann hela Mojen Cupén idag! E jätte glad iallafall, Hela mitt lag e HELT fantastiskt! Ni e underbara. Men alla blev ju JÄTTE stettiga och SJUKT varma! Men nu har jag Duchat iskallt och luktar inte svett! <3  haha! Men nu ska jag kolla på medaljen som laget fick idah!
Kyss Från mig!


RSS 2.0