GOTT NYTT ÅR!! (SNART) ;)

Hejsan svejsan sockertoppar!!
ikväll firar ja nyår med Jojo+hennes-familj+massa andra vänner! Jätte mysigt!!!! men vad gör ni små gullungar en sådan trevlig, gosig fantastisk kväll!! men vi kanske ses 2011, thaha!! Gott nytt år (gånger tusen kramar&pussar!)
Älskar Dej // Jojo

Ja har en iPhone, ja har en iPhone, det har inte duuuu! Thahaha XD

Den här läcker-biten fick ja i julklapp av världens bästa mamma&pappa!! hihi! "skryt lagom liksom ;)" Men ja är iallafall AS glaD XD Aja... :)
"jag och min älskling iPhone 4"

NU DRAR JA'

VILLE bara berätta att nu sticker ja och shoppar med mamma, mormor&syrran till Nacka! :) det ska bli JÄTTE kul!
Slänger in en liten bild! :D
Pusss!

NU ÄR DET JULIGEN!

"FIN VA?" haha :)
Nu har ja pyntat färdigt i HELA huset, men det mysigaste och bästa var att pynta granen som ni ser ovanför texten.
visst blev den fin, ja har faktiskt köpt den själv med Felicia :) Tack gumman♥ Kanske inte världens finaste men den funkar iallafall här hemma hos mig :) Men nu ska ja snart krypa till sängen... "ååh, vad sköönt" men vi kanske syns imorgon sötnosar... ?
Puss o kram hela natten :P hihi♥

GOD FÖRMIDDA!!

TJENA SNYGGINGAR
Har just sett klart sista "ung&bortskämd" avsnittet, det var As bra :) Men idag tänker ja nog ta det lite "chille-prilli" för ja är AS trött sen igår :P
Kan ni gissa vad ja gjorde ... Shoppade Julklappar! Hihi♥ Det var Jätte mysigt ;) men nu är Klapparna snart klara med inslaget och sånt ;)
Men ja köpte en JÄTTE snygg munk-tröja igår som är super "HOT" liksom! nej, kanske inte det, men den är jätte mysig, nästan lika mysig som DEJ♥

FELICIA GÄST-BLOGGAR♥

Hej, somsagt ni ser rubriken och här sitter jag Felicia och gästbloggar lite.
Idag var Jag, Wilma & Hanna på filino och åt lite lunch, är jävligt trött på filinos mat, men men.. ;)
När vi var påväg hem skjusade Wilma mig och Hanna på snowracern, pallade inte gå!
Fyyy, det är ju as kallt ute oxå, kinderna fryser ju ihjäl när man är ute förtiden.
När vi äntligen va framme hos mig gick vi och kollade på en film, filmen hette "Bröderna Karlsson". Den va as bra, fast man blev ganska nervös av den.
Iallafall om du inte sett den filmen så rekomenderar jag den! :D
Och innan Hanna gick hem skrämde jag upp dom båda med lite spökgrejer ifrån mitt hus, dom blev ganska rädda.. stackars ungar :D Fast det är ju sant, det märkte som ju själva!
Aja, det va allt jag tänkte skriva.. slänger upp en bild.

I LOVE IT!

Det här är no gvärldens bästa film ja någonsin sätt (om man inte jämför da med Twilight och dom andra) men ja älskar filmen "Dagboken"..
Den är så himla bra så att ja skulle kunna se om den om och om igen! (vilket ja skulle göra) men , men :) Ja tipsar er läsare att se denna underbara, romantiska film!!! :)
Och det var Elsa som tipsade mig :) Tack Elsa :)

J*VLIGT SKÖÖNT MED JULLOOOOV!!!!!!!!!

Härligt, sköönt ÄNTLIGEN!!! SHIIT vad glad ja är! XD kom hem för ungefär 20 minuter sedan, och ska smaska i mig muffins nu mums!!! men ni får ha ett bar jullov, ja hör ju av mig på bloggen så .... puss!!!

Ätit mig proppmätt!!!!!

Nejmen Tja! bloggade inte igår för ja hade gäster ville blogga men kunde inte :( aja, ja bloggar ju nu, såå det gör ju inget .. ♥ Har varit på Julbord idag med Mammas jobbarkompisar och deras familjer. Det var väl helt okej :) Ja satt brevid en tjej som hette Lina 9 år, Jätte söt ;) vi pratade om så roliga saker så att vi skrattade på oss! haha (om det nu finns det uttrycket?) sen åt vi oss "feta" på små, små chocklad bollar! Puss på dig Lina! Ha, ;) J ska inte äta någon middag idag för att ja  är så himla proppmätt fortfarande .. ♥ Men nu ska ja leta upp musik på spotify, Pussen!

Sköööönt!!

Tjoo! hemma nu, AS sköönt! tänk nu är det äntligen Fredag! <3 ;) GILLA, GILLA, GILLA!!  Men nu ska ja kolla på Bert! <3
puss

"ja vet, joucie (om det stavas så) i ett mjölkglas, haha"

Skolan med Felcia och Hanna!!!

Nämen tjena snorungar ;) (skämt)! <3
Inget just nu är i skolan med mina fina tjejer! Hah, men inte så mycket mer att säga, än att Felcia och Hanna ni är kärlek för mig!!!!!!!!!

I´M GOING TO BED

Oj, oj, oj. Shit, vad ja är tröött asså? :)
Dagen har varit rätt så OK förutom maten i skolan? Den var SJUKT äcklig!!!!! Hårt kall korv med pulver mos? (dagismat eller)!!! Asså hur kan man ge ut mat sådär??? fattar inte....
Men annars har dagen varit helt OK :) varit i stallet också, vi longherade? (om man nu stavar det så)? aja Lollo longherade medans ja satt på, det var ju inte bara ja utan alla andra i min grupp, det var skoj :) Shit vad ja tränade magen alltså! hahaha ;) När Evelina gjorde konster på hästen AS garvade ja, för hon gjorde massa med olka stön och ljud som lät as roliga! <3 haha puss på dig Evelina! men nu ska ja lägga mig! pussen!!!!!!!!

Bild på mig och wilma!

Sommarlängtan♥

"Värsta sommar låten"

RSS 2.0