Liten bildbomb@







HAHAHAHa!!!<33 det har var roligt jonte och axel klädde ut sig till mig och jojo<3!
skriv en komentar av vem som liknade vem?

pychyy<3


MYs♥

Tjena har precis ätit middag och har jätte ont i magen "/ men det kanske går över med lite godis, man vet ju aldrig?

pychyy♥


RSF!(äger) And the love to!!

hejsan!! sitter hemma och är jätte glad idag var det sista dagen på fotbollsskolan:(det var dåligt men på ett sätt var det bra= jag blev kär i en person<3och jag vann hela fotbollsturneringen!!!!men jag tog inga bilder för varje dag glömde jag mobilen*(dumma mig)! men nu har jag ätit middag och ska snart titta på idol och äta lite godis och ha det mysigt♥och imorrn ska jag och saga,jojo och nog några flergå bus eller godis!! men måste gå! pusschyy!!♥

pusschyy!!♥



gammal bild på mig från sommaren!!


Shoppingrunda!!<3

Tjena!♥ Som ni kankse vet så var jag och johanna i södertälje för vi skulle shoppa och köpa present till Jimmy! jaa, ni kankse är lite fundersamma över vad jag köpte??




1. tjock tröja från=bikbok!
2.linne från=H&M!
3.legings från=Lindex!

puss!


Stressad!!!

som ni kan se på rubriken så är jag riktigt stressad!,, kom precis hem från södertälje med jojo<3vi shoppade loss!♥ men nu ska jag byta om till stall kläder det finns en häst som ska ridas!!!

pyssilys!!!♥

p.s. från en stressad wilma!!


Tomorrow!

♥Tjena sötnosar! tänkte lägga ut ett snabbt inlägg innan jag missar allt av idol*? men ville bara säga att jojo och jag ska och shoppa lite imorgon och köpa present till Jimmy för han fyller år på söndag, och då ska han ha en liten fest så,,?och efter det ska jag iväg till stallet och ska rida!! men måste gå nu ♥

pysssss♥


!

tjena tjena! hur mår ni? jag mår toppen! själv kom jag nyss från stallet och jag hoppade på ridskolan vi hoppade 50/60 cm. jag hoppade Shy!! hon var toppen (skit bra!) men nu måste jag gå för jag ska äta middag

tjingeling♥


Shy

hon är bara för söt!

puss






Janet Jackson! Feedback♥


LILL WILMA ♥

 HUR mår ni idag då jag mår toppen!♥ jag tror inte ni har sett mig som liten så jag ville visa mig när jag var mindre satt ni kan lära känna mig lite bättre än förr!

kisses!


1.



lill wilma!

2.



stor wilma!

kisses♥


I`m back!

Tjene Tjena<3 hur mår ni?:Djag mår bara bra! nu har jag kommit hem från maria(kusin) vi har haft en toppen helg tillsammans!vi har ridit ätit(godis,middag,lunch) så nu undrade jag hur eran helg har varit?

p.s. vad gillar ni om mitt nya lokiga hår???

KISSES!!<33





så såg jag ut när jag och maria skulle ut och handla!!


:(

Just nu sitter jag här och har precis packat väskan till min kusin maria!<3 hon kommer ungefär om 45 min så jag är klar nu ska bara fixa mig lite till så är jag perfekt!:D men ni förstår nog vad jag menar,,att jag inte kommer att kunna blogga på hela helgen kanske lite på söndagen men inte säkert?.

puss puss!!!!!<3





varma och goa höstkramar Wilma<3:D






Idol♥

♥tjingeling sitter just nu med darton och bloggar, och tittar även på bloggar.! känner inte för att gå ut ikväll jag känner mig rätt så hängig :( men jag måste krya på mig till imorrn för då ska jag och min kusin maria ut och rida! sen ska vi hitta på nåt kul hon kanske ska sätta på mig mina lös naglar. så ska vi göra middag så ska jag övernatta där i hennes nya lägenhet eftersom hennes pojkvän är borta den kvällen!!:D men nu ska jag titta vidare så måste dra!!♥
och visst är Anders bagge för skön!!'
skriv vem ni hejar! på:D

jag hejsar på tove och erik!!!

puss♥


ses senare!!


New bilder!

hejsan:D! igår så tog jag lite ego bilder och jag visste inte om jag ville radera dom elr inte så jag tyckte att jag skulle lägga ut dom på bloggen snabbt och se vad ni tycker,, snälla komentera!

pussilusar av mig!<3

1.







2.







3.






utom den sista förstårs!
<3










Händer ikväll?♥

♥tjenamors jag bara undrade vad som händer för er ikväll? :) idag har jag varit i stallet jag hade ett (teori prov)!
det var väl sådär kul.MEn jag klarade det!!:D

ha det så bra!(L)

tjingeling!<3



p.s. förstår ni bilden?
<3




Klart!

nu har jag varit och spelat fotboll det var sjukt kallt men jag trodde att det skulle vara bättre väder så jag frös som bara den!ja men jag kom ju inte derekt hem just nu för då skulle jag vara helt som en isbit!jag om ungefär hem vid halv två. så nu har jag tittat på två filmer :) och snart ska vi äta ha det så bra alla underbara ni!♥

pussilus!!



Fotboll♥

haloj! idag är det fotbollsturnering för mig ska bli kul mne jag är också nervös. det blev ett tidigt inlägg eftersom jag ska göra mig iordning! nu måste jag kila!!

ha det så bra så syns vi på stan♥

pussilus!



Handling

hejsan!nu har jag vart och handlat det var väl kul:) men som jag sa på min blogg så kan ajg inte skriva så mkt för att min andra snabba dator är sönder! så jag kan inte skriva!!men snart ska vi få gäster av min faster! så nu måste jag gå!<3

TJINGELING!


Längtar!♥

hejsan längtar inte ni oxå efter den andra filmen NEW MOON? Jag göra som bara den och visst passar edward & bella ihop i filmen!!och han är så snygg oxå!!

puss från wilma




jag bara älskar det!♥




Miss you!

♥hejsan har inte sett dom här söta  personerna på länge nu ville bara säga jag saknar er!♥













puss på er!!
kisses♥♥


Kanske stan?

hejsan vaknade alldelesnyss drömde en hemsk mardröm !!!:( så jag gick in på darton och tittat på bloggar nu och tänkte skriva ett inlägg ja som jag sa jag kanske skulle till stan idag med min mamma!? ska köpa massa saker hoppas jag igår blev det en hel tokig kväll. philippa och wilma (familj) kom hit och åt middag. och sen så dansade wilma och jag några danser för alla! så jag gick o la mig vis halv 2! men nu ska jag gå och äta några mackor!

pussilipuss!!!!!♥
















ska nog köpa dom här jeans tightsen!
dom var rätt så snygga!!

kisses!


Torr:(

hejssn nu har hösten kommit och jag känner mig jätte torr om min läppar:(. så nu har jag munsalva på mina läppar!! men ni får ha det så bra ändå!!!

kisses♥


så nu kommer jag att ha sån här på läpparna! men jag hoppas att dom "hjälper"!!

puss


Känn dig som hemma♥

♥hejsan nu har jaqg kommit hem från min mormor vi har haft en toppen helg en nu är det ju lördag och vi ska få gäster så nu har jag gjort mig iordning för , Wilma & Philippa ska komma hit :D. så nu har vi köpt myspys och godis (L) (mums). jag kanske lägger ut en outfit om jag hinner men då kommer jag tyvärr inte skriva nåt inlägg för det är lite brådis!!

men nu måste jag gå ska gå och piffa till mig lite nu

kisses!♥


Morden in midsomer!

heejj♥idag så vaknade jag vid 10, och jag har ätit frukost och sen tittade jag och min mormor idag på Morden in midsomer!!
den var sjukt läskig jag satt typ under hela filmen under en filt för det var massa läskiga händelser där...men den handlade om att det var en människa som hade bott i ett ruskigt hus som hette Winyard?och det var massa som  ville bo där ,,men när dom kom och hälsade på i huset så blev dom dödade av personen med pianosträngar. nu kanske ni förstår vrf jag satt under en filt under nästan hela filmen,,men jag kan inte ladda upp några bilder för att jag har ingen slad till mobilen satt jag kan ladda upp bilder. men när jag kommer hem blir det massa med bilder, för jag tänkte att det kankse inte blir så kul om ja tar samma bild från bloggen!! men nu måste jag gå mormor och jag ska göra pannkakor nu

PUSSILIPUSS!


I know, i know!

hejsan alla fina,söta bloggare som ni vet har jag inte skrivit på länge för det har varit hästar , fotboll kompisar och vi har varit mkt ute så jag har inte hunnit skriva men nu ska jag försöka att skriva varje dag om jag nu hinner :D och förstårs fiXA NY HEADER med jojo (expert). (bilder)!!!!. och igår så hade vi matteprov, och idag fick vi veta resultaten man kunde få 29 ,det var det högsta , men jag fick 23/29 inte så bra men jag är nöjd!!!! har precis kommit från bussen och är nu hos min söta, rara mormor!!!! vi ska snart göra tacos!!. men nu måste jag gå TJINGELING!!!!!


PUSS WILMA♥


RSS 2.0