GÄSP...

Hjälp vad jag är TRÖTT. Vet inte varför? men jag kanske har gjort mkt saker idag som hålt mig igång och nu är jag skit TRÖTT! aja ska göra mig iordning för kvällen och sen blir det sängen! Mamma har köpt en Fläkt, ni vet en son som snurrar som man kan änvända när det är jätte varmt om nätterna, tillexempel som det är nu, så jag ska använda den ikväll.^^ men nu ska jag borta tänderna!
Godnatt!

Kyss från MIG!


SPA IMORRN!!!!!!!!!!! SÅÅÅÅÅÅÅÅ... SKÖNT!!!^^

ÅÅÅÅÅh! Vad jag är glad! Mamma ringde just en massör, och frågade om jag och Julia kunde få en tid till att bli masserade! Och gissa vad....JAG SKA PÅ SPA!!!!!!!!!!!!! hur bra får det inte bli på ett sommarlov! ÅÅÅÅÅÅÅh har nästan inga ord för detta, me det första mamma frågade mig var: Men Wilma kan du ta det lungt då på ett spa?
jag: Självklart kan jag det, jag är ju den lungnaste på hela jorden? (NOT) men som sofie brukar säga: Wilma du är nog den vimsigaste, spraligaste pinsamaste person jag har träffat, men jag ÄLSKAR dig ändå!!!! ÄLSKAR dig med Sofieee!<3333333333 Men jag och Julia ska vara på spa´t Kl. 9!!! Jätte tidigt, men det kanske är skönt med tidig morgon massage? Men det får jag testa imorrn!
ciao!

Tänk mig få massage! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!


DAGEN (BAD)!!!! ;) ^^

Tjenixen! Nu sitter jag här JÄTTE trött och h¨åller på att skriva ett inlägg som du just läser^^ Men idag så vaknade jag vid nio...ganska tidigt men jag drömde en mardröm att jag skulle hoppa fallskärm och sen svimmade jag i planet och föll ner och.............sen vaknade jag?? Vet inte vad som hände men jag DOG väl?????? Aja, sen åt jag frukost och min kära syster och jag åkte och badade :) jätte skoj! Vi badade JÄTTE mkt.....^^(jag är seriös) sen så fikade vi nere på bryggan sen badad vi igen sen solade sen badade vi....sen åkte vi hem! ;) mysig dag va? men nu kommer bilderna från dagen.....<3




Julia.

Jag.

Julia.


Lite bilder från idag! Ciao!


VILL HA!!!!!!!!!!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! Måste verkligen ha en sån här jacka!
Kvällens fråga* vilken är snyggast tycker ni?  Mer inlägg på kvällen! KYSS<3


TAFFSNÄS ÄR ORDET

Heej! Jag gick nyss in på bloggen och såg att sofie<3 hade skrivit en komentar att hon ville att jag skulle lägga upp taffsnäs bilderna..Så nu kommer dom!^^


Rummet jag sov i.

Ser ni dom dära gula prickarna....det var hästarna!

MIN ÄLSKLING!

HELIX FORTFARANDE MIN BEBIS!



Så här såg rummet ut när det var som renast!

Här var sjön vi badade i!

Här var vi på väg att bada med hästarna!

Söta oss!

Lydia som inte ville bli fotad<3

Söta klara!

PÅ voltichen(stavning)?????????????????















Jahh....inte så bra bild men det var ganska svårt...fast där skulle jag runt på hästen och höll på att ramla men vad jag kommer ihåg ramlade jag inte ner*^^<33


Det fanns en hingst i vårt stall och den hette Mrs Darcy.



NU var det lördag och vicktoria skulle gifta sig då hade alla fått lappar på sängen där det stod var man skulle vara för kändis på bröloppet. För vi på ridlägret skulle klä ut oss till olika kändisar............................Och gissa vem jag skulle vara?? DROTTNING SILVIA! Och våra ledare skulle vara daniel westling, vicktoria och Madeleine. Så här kommer det bilder från bröloppet vi hade på vårat stall!


Kungen.

Amy dimond.

Kissie.

Anna Anka

Carola.

Måns zelmelöw.

Magnus uggla.

Maria Montazami.

Prästen kajsa( ledare )

Kunga Familjen.

Kändisligan.

När dom gifte sig.

Sen så var det inte så mycket mer...<3 hoppas bilderna var bra ;)^^





FÖDELSEDAGS BARNET IS IN THE HOUSE!

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY vad jag är glad! Är så J***a glad! Jag har fått jätte fina presenter på morgonen som kommer lite längre ner på inlägget! skriv gärna en komentar om ni vill gratta mig..skulle vara JÄTTE kul! men nu får ni se på bilderna! kissies from ME!

Present från Syrran från Bikbok..SKIT FIN!

En jätte bra film som jag måste nästan se nu! ;) ^^

TYP ett pennskrin eller nåt, ganska coolt!^^<33

Klänning från NK jätte söt!

En massage tid med syrran!^^ vi ska fit på onsdag! kommer lägga upp bilde om det då!<33^^

Jätte fina skålar

en sparbössa? ganska cool man lägger mynten där bak^^?

Ridbyxer ridstrumper en ridtröja med ett jätte känt ridmärke på och handskar!<33

Och ett par skit snygga brillor!
PUSSAR FRÅN MIG!


MISS ME??

Hejsan igen, mina älsklingar!!! Har ni saknat mig? jag har saknat er och bloggan Skit mkt! hoppas att Johanna inte har stört er med sitt skrivande, det känns nästan som om det skulle kunna vara hennes blogg ;) Ta inte illa upp jojo ;) men nu är jag hemma och jag lovar att jag ska blogga så mkt jag bara kan! I PROMISE! men nu ska jag sminka mig lite!
puss!


Her We Come!

Drar in till skärholmen med Bella och Felicia, orkar nt blogga för måste göra mej iordning! Bloggar nä jah kommer hem (;


Om ni inte förstår?

Tjenaah Wilmas fina bloggläsare! Har förstått att många av er stör er på när jag skriver på ett annat sätt en Wilma så ska väl försöka skriva så ni förstår ;] har precis käkar lite mat med mammsen.. Juste så har ni ju facktist börat kommentera L I T E , så förtsätt så här finaste ungar hah! ._.
Har egentligen inte nått att skriva -.-


In Felicia's Place!

shäenah..
 Nue sitter jah här hemma hos Felicia och vi drogar oss själva med en låt hah ;}
 Vet nt vrf jah skriver men jah hade lust för Felicia sitter ohv plattar sitt hår som vanligt!
Ska snart tagga iväh hem och sätta meh vid datan, vad ska man annrs göra i det här vädret? :S
Imorrn kanske det blir skäris funfun, fick juh mina efterlängtade pressenter igår. så nue ha jah 1200 kr att köpa för whiihi!
Men nue ska jag facktist vara lite med Felicia för hon har ju plattat klart hah :P



Har bild brist så slänger in en på min Felleh! ;)


E Vi Inte Grymma?!

Kom hem från Örebro för ungefär 1 timme sen. Snacka om att jah haft det bäst! Ungefär såhär såg matcherna ut för oss:

Vi - Storvreta        0-0

Vi - Korsnäs          1-1

Vi - IFK Täby         1-0

Vi - Sundbybergs IK    0-2

Vi - Örebro Sk     2-0

B- slutspelet :

Vi - Lillån FK   4-0

Vi - KIFF Örebro DFF   1-0

Vi - IF Eker Örebro   0-3


E facktist riktigt nöjd! Vi hade bara lite otur i slutet.. ;(



Orm . . .

Caah! Sitter och lyssnar på musik med frugan. Aso det var så äckligt, Felicia skulle ut och sätta sig på altanen när hon hör nått prassla i häcken ;) så log tiep en skit lång huggorm med en padda i munnen så jävla snuskigt! .. "/ så nue ha vi ätit köttbullar och potatis haha (a' Men måste snart packa det sista innan vi drar till Örebro ;) Nicce det kommer bli! 

/ Johanna

Gammal bild på mig och frugan! Iga mitt sår på kinden! ;)


Imorgon!

Hejs! Som ni vet åkte Wilma på ridläger igår kommer sakna dej ! :* Igår vah jah med min sötaste tvilling ( Emma) Haha ;) Guh vad kul vi hade Gmn!<3 Pratade just med Fru ( Felicia) i Telefonen. Så snart kommer Felicia hit FunFun ! :) Imorgon blir det Ö R B R O Med tjejerna ´Fifan vad kul det kommer bli! Juste på torsdag e ddet min födelsdag haha glad jah e aso. Att fylla årr i Örebro kan facktist nt bli bättre... Men måste göra mig iårdning För frugan kommer juh! ;)


Ceyaa/ Johanna ;]


KOMMER NT BLOGGA........ RIDLÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej gummor och gubbar!^^ nu har jag packat till Ridlägret, och är så taggad till imorrn!^^ det ska bli så kul, men också lite tråkigt att inte blogga åt er :( men som tur har jag ju stjärnan jojo som kommer underhålla er med skoj i en dag, inte så länge men jojo och tjejerna i laget ska till Örebro! GO GIRLS jag hoppas det går jätte bar för dom, i örebro cupen!! Länge leve RSF!♥ Men nu är min resväska alldeles fullpropad att jag inte kan stänga den, ska nog plocka ut lite grejer till en annan väska. Jag har packat mkt för jag ska ju vara på lägret  10 DAGAR! Men nu ska jag gå, måste sova till dagen i morgon! KOMMER SAKNA ER OTROLIGT MKT! <3 ! <3 !


Jojo Gätsbloggar, Wilma nt hemma :(



Bild på mooi och Wilma, från Öland ♥



Sitter här vi datan och Messar och chattar lite med folk :) A idah har jah vart med Felicia. Först drog jah hem till henne och sen drog vi tbx hit haha :P Juste som ni ser rubriken :( Wilma kommer nt vah hemma hon ska iväg på ridläger så ni får tyvär stå ut med lilla mih Hihi... (A) Men måste packa nue, på Onsdag bilr det Örebro med Tjejerna Grymt!




Packning Till Taffsnäs!

ÅÅh vad jag är glad! nu är jag så pirrig att jag nästan sprängs! jag ska åka till taffsnäs i övermorrn! ska bli så kul! ska snat börja packa, men först ska jag fika lite med PH och Julia. Det var så kul förra året, fast det jobbigaste var att byta kläder hela tiden. Man skulle byta kläder säkert 7 gånger om dagen, snacka om jobbigt, så nu när jag ska packa ska jag se till att jag har tillräckligt med kläder till lägret ;) Men nu ska jag fika skriver innan jag somnar!
puus!

Vilje från förra året! HERE I COME ÄLSKLING!


E hos Soffieee!

Hejsan sötnosar!
Har vart i stallet idag än stund. Mötte soffie där hon hade kollat på hästtävlingar och annat kul,m men därimot har hon tagit massa bilder när dom hoppar så, om ni vill kolla på hästtävlingsbilderna får ni gå in på Sofielagergren.webblogg.se men vi kanske lägger ut bilder mer sen på dagen!
seeya!


Frågestund!

Jahh ni ser på rubriken! Fråga på! ♥


Match mot : Huddinge

Hejsan sötnosar! nu sittar jag här oc har ätit en ordentlig frukost, och är redo för att spela match! det ska bli så kul! Jag hoppas verkligen att vi vinner! jag spelade ju förra heljgen, och då gjorde jag ett mål! jippi! men det var då, nu ska jag göra mål idag, hoppas jag ;) men har inte så mkt mer att säga ska göra mig iordning, och så!
puss på dig!

Hittade en gammal bild på mig och sofiiie!<3


BLÄÄÄÄIGT VÄDER!

BLLÄ! Asså sånt här väder ska det ju inte vara på sommarn och verkligen inte vi sommarlovet! eller vad tycker ni? nu har jag suttit framför tv:n i snart 4 timmar!!! tv:nörd! nej men vad ska man göra då?  nu är det alldeles blääigt väder så nu villman absolut inte gå ut! men ikväll ska jag på fest hos Jeppe! ska bli skit kul..men har inte funderat ut vad jag ska ha på mig (skandal)!!! men ska nu fixa lite! bye bye!


SOMMARLOV!!!!!!

Nu är det äntligen sommarlov! gud vad jag har väntatpå den hära dagen! har inte ni? jag e allafall skit glad! men dagen ska spenderas med sommarvädret och sofie och Ebba! sen på kvällen ska jag och Wilma.N ha lite film och mys kväll! jippi! men ska dra ner till Berga...puss!

Sommarlov Bitches!


Matchen igår

Hejsan hoppsan! Nu sitter jah här och gör ingenting, såå jag tänkte skriva om matchen igår mot Enskede. Första halvleken spelade jag höger mittfält, och sen typ efter 10 min gjorde dom ett mål. Men kanske 10 sek efter gjorde Ebba ett nickmål!!! så Snyggt! Så då stod det 1-1. Sen Efter typ 5 min gjorde JAG mål! All kom typ fram och kramade mig..ganska skön känsla faktiskt..^^ hihi! 2-1 stod det till oss då, Sen var första halvleken slut, vi tog massor med vatten och sprang ut sen igen på plan. V började med bollen..Fast dom sköt ett bra skott in i mål och då stod det 2-2. Men då gjorde vi mål igen! wooho Heja RSF! men dom gjorde också mål igen så det stod 3-3..sen när det var bara 5 min kvar gjorde dom mål och vi förlorade!! :( lite synd för vi hade bättre passningsspel och bättra lag spel än vad dom hade, det var en tjej som spemplade Felicia ( målvakten ) och sen var det en annan tjej som typ knuffade Jojo så hon flög typ 3 m upp i luften och sen när på marken med typ huvudet före! Men det värsta var typ att det var en tjej som slog Emma så Emma skrek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJE!!!!!!!!!!!!!! Skit högt! Stackars Emma :( men vi dog iallafall inte ;) nu ska jag äta frukost ska kanske in och shoppa idag eller åka med Lollo till någon hundutställning?
Seeya!


Johanna och jag vet iallafall att RSF ÄGER!!!!


Bodaborg

Hej! skönt att vara hemma! Jag har varit på bodaborg med klassen, det var ASKUL! Ni borde prova att åka dit någongång ;) Men det fanns massor med rum som det var uppgifter i och dom skulle man klara för att få en stämpel, kanske låter lite knasigt men det var ungefär så! Men det var ett rum jag har fastnat på..Spökrumet!!! Det var så himla läskigt*! ni skulle vart med. Det var så här...Första rummet (rum 1) då var det såhär knep, man skulle leta efter låtsas spindlar och sen när man hade hittat spindlarna skulle man hålla i kedjor som hängde på väggarna så skulle man bilda en kedja till sammans med händerna. Efter det lös en grön knap, och det betydde att man hade klarat, uppgiften. Och det var ju ganska svårt för det var nästan bäck mörkt. Men sen när vi hade klarat första rummet, skulle vi ju till det andra rummet och då hade man 30 sek på sig att alla skulle krypa igenom en ganska lång tunnel, det var ganska lätt, men sen så var det ju bäck mörkt i andra rummet också förstårs. Sen satt man som på en lucka ovanför golvet och brevid sig hade man en vägg, och bakom den väggen låg en skrikande, läskig mumié bebis...!! Man fick inte prata för så skulle bebisen bara skriva mer! sen under den dära luckan skulle man hoppa ner på golvet försiktigt och gömma sig under luckan alla tillsammans i 20 sek ungefär...tills en liten vaggvisa började sjunga. Sen hade man klarat den uppgiften, efter den saken skulle man till rum 3! man skulle krypa igenom en tunnel..till ett vardagsrum, såg det ut som..där man skulle läsa någon kod men 3 knappar, men det var ju lite svårt för det var ju mörkt...men det var allafall jätte LÄSKIGT!!!
men nu ska jag sova GODNATT!

BODABORG IMORRN!!

HEJ!! Är jätte glad, för klassen och jag ska åka till Bodaborg! ÅÅh det kommer bli så kul! Det var typ..Äventyr och massa saker man skulle klara för att få gå till nästa rum...! lVi skulle också få ta med oss badkläder, för vi skulle typ bada? ;) åter kul!! men hinner inte skriva så mkt mer, för ska packa och göra mig i ordning för kvällen känner mig skit trött ;) puss!

lite suddig bild , men det var den jag hade.. ;)<3


SOMMARLOV OM..6 DAGAR!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH! Nu är det bara 5 dagar kvar till skolavslutningen! iallafall till min!!♥ Älskar verkligen sommarn! Gör inte ni? Men åååh vad jag längtar, håller på att spricka! Men på sommarlovet ska jag tillbringa lovet med att vara med kompisar och sola, bada ridläger!♥ det kommer bli så himla kul! men nu måste jag nästan sluta skriva om sommarn håller på att spricka nu!!
CHIO!


RSS 2.0