Vilken SKIT unge!<333

Hello Snyggingar! Var inne på gamla datorn och hittade massor med gamla bilder på mig, när jag var jätte liten! Aja inte så mkt mer att säga men vi kanske ses senare??<33




Shhit vad jag ser ut!

Jag ser ut som ett troll!

Bjuder verkligen på dessa! Aja nu får ni inte se mer!<33

Pussar Wilma!


Nytt!^^;))

Hejsan Alla Coolingar!;) Var i Skärholmen igår och köpte det här..........................<33333;))^^*








Kyss/Wilma<33


Sitter här Med Haannis!!!!!!

Tjenixen! Nu sitte jag här med hanna och lyssnar på världens bästa låååt:)  Skolan har varit helt OK, orkar inte berätta men när Hann aoch jag kom hem så har vi inte gjort så mkt bara vart hemma och ätit och kollat på TV och e nu inne på datorn! men nu ska vi kila!<333333  Puss!




Vill dela hela mitt liv med diiig!<3333333333


Skolan idag!

Skolan idag har varit ganska bra. Först så var jag HEL tröött, nästan så att jag hade påsar under ögonen, haha! Neej men sen så fick vi jätte god mat Chicken Tikka masala? Aja, det var iallafall jätte gott! men efter vi hade slutat så gick jag hem i ösregnet, mådde inte så bra, fråga inte varför :( aja puss!



TREVLIGT, TREVLIGT...

Hejsan pussgurkor! Jag och min syrra var hemma och Wilma(Wimlai.blogg.se) och Philippa(phows.blogg.se) igår. Vi hade det jätte kul:) Vi pratade åt och skrattade så vi nästan tappade andan? haha. sen kollade vi på "Den bästa sommaren" Philippa var jätte tveksam för hon tyckte att den lät JÄTTE tråkig, men till slut kollade vi på den och Philippa blev helt kär filmen... ^^
Puusar!


Igår....!<3

Godmorgon gullungar!
Igår var det as kul! Jag var på bio med favorit tjejorna! ;) Vi såg I rymden finns det inga känslor. den var jätte bra! jag tycker ni ska gå och se den nu på momangen, men komentera FÖST!


RSS 2.0