NU:90210!

Nu börjar 90210! wooohoo! Det programet e så himla bra, tycker inte ni? (ni som nu följer det?)? Jag älskar det, eller inte älskar men det är jätte, jätte bra! hinner inte skriva mer för om 5 min börjar det! CHIO!<33


En bild på Annie, Neomi och silver!


Dagen...

Tjjjo! nu sitter jag här i sommar rosa shorts och äter små röda jorgubbar....Mhmm<3 Dagen har gått jätte fort, först hade vi Matte, ganska kul. Rast, sen NO (städade), Bild, Lunch. Rast, Slöjd. sen var jag med Hanna, jonas och jonte. vi hade det jätte kul! men nu så ska jag fixa fika till tv:n för om 10 min börjar 90210!
SES!<333


Godnatt^^

Godnatt mina läsare^^
känner mig jätte trött efter denna dagen, vet inte varför?XD men nu ska jag göra mig iordning inför kvällen,(sova) men vi ses imorrn<33 ILY!


SÅ BRRRRRRRRRRRRA!


Den hära låten är så himla bra! Tycker inte ni? jag hörde den på Talangjakten, och det var två personer som sjöng denna låt och har, tycker att den är jätte bra! skriv en komentar vad ni tycker!? XD


1½ km!!!!!!!

Herregud!!!!!! Ni skulle vart med mig igår när jag var i stallet! jag red ju ut med kickan för att det blev lite solsken...så jag tänkte att jag rider ut med henne :) sen när jag hade ridit i kanske 25 min, så sa Maria (kusin) ser du åkern där? du ska galoppera hela åkern och sen vänder du om och skrittar eller travar tillbax, OK?
Så jag började i trav kanske 3 m sen full galopp hela åkern och det var så HÄRLIGT! ni skulle vart med och sett jag galopperade i full fart med världens kraftigaste, energifulligaste häst på 1½ km åker tänk er!!!!!!!!! Maria sa efter typ tio sekunder så såg man oss inte! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅh vilken härlig känsla asså!

Världens sötaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


VÄRLDENS BÄSTA VÄN!!!


Hanna.

ni ska bara veta hur snäll denna kompis e. Hon är världens bästa vän i hela världen, hon har alltid ställt upp för mig och vi har gjort så roliga saker tillsammans. Jag vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns! Jag vet inte vad jag skulle göra om du dog??? Shit hanna jag älskar dig, du är världens bästa man kan ha, du kommer alltid att vara min för alltid!<3 Fatta det! allt du har gjort för mig, det går inte att beskriva! Asså när vi träffades, din första dag i skolan på skolgården, min fröken Anna höll dig i handen och sa...Wilma visa Hanna vägen till ditt klassrum hon ska gå där. du kom där med ditt lockiga stors tjocka fina mörka hår, och en vit lång klänning. asså vi har ju bara varit vänner i 4 år men vi var bästisar när vi träffades, jag hade bestämt det kommer jag ihåg! vill nu bara hålla om dig och krama dig, sakanr dig bästevän!


Godmorgon

Godmorgon sömntutor ;)
Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men jag har varit förkyld och haft fullt upp med matcher och träningar. Men idag ska jag till min lilla älskling, Kickan! Jaah jag ska till stallet och jobba, men jag kommer inte åka nu, utan lite senare :) jaah och min lilla älskling har inte träffats på jätte länge, så jag längtar tills jag får bara pussa henne på Mulen...Men jag vaknade jätte tidigt idag, för att jag drömde en mardröm! USSSCH! vad jag hatar myggbett! gör inte ni?


sötnosar vi e.


DAGEN IGÅR

Hejsan alla läsare!♥♥
jag har inte skrivit på två dagar men jag ska gottgöra er med en kändis som jag träffade i måndags! Elin Kling!!!!! Ni vet Mode tjejen, tjejen från Let´s dance och Förkväll! 
Det var så att vi var i Gamla stan med klassen och jojo kom fram till mig. Wilma, wilma! Elin kling står där borta...jag frågade om hon var Elin kling , och det var hon! gå fram och fråga om vi får ta, ett foto med henne jag kan fota!
Så jag stod ungefär 2 meter bakom henne och höll på att börja skrika!! men jag frågade lungt och trevligt :)

- Du e Elin kling va?

- Jaja menssan, gumman!

- Jag läser din blogg, den e jätte bra och fin!

- Tack!

- Men nu e det så att min kompis johanna undrar om vi kan ta ett foto tillsammans med dig?

- Ja! det går så bra så :P


Jag vet ser lite mobbad ut!

Jätte söt!
 
Men nu ska jag gå!
CHIO!♥♥


KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG!♥

Kommer, kommer, kommer, kommer alltid att älska dig Bästevän!♥ Du har alltid ställt upp för mig! och jag för dig! vi kommer alltid att vara bästavänner älskling!


Bjuder!

Älskling!

BFF!♥

ÄLSKAR!



Vi BJUDER VERKLIGEN!!

PUSS

du betyder allt för mig, gumman snälla förstå det.....♥♥ Älskar dig älskling!


Match idag!!!!!!!!!!!

Nu e jag jätte taggad för idag, för jag ska spela match! ^^ E glad som ***! Men det tråkiga e att jag har jätte ont i halsen och e ganska förkyld..Men jag ska säga det till tränarna att jag får gå ut och in lite, ni fattar! :) Men jag har ju nte skrivit på jätte länge men jag har inte orkat, och sen så har jag bråk med vänner och så..men jag vill inte ta upp det..men vi ses snart igen! seeya!

Heja RSF!


INFÖR HELA SKOLAN!!!

Jag kan inte fatta det!! Jag dansade Streetdans inför hela skolan! Asså ni skulle ha sett mina ben när jag gick upp på scenen, dom darade som mjuka sphagettin. Det var Lukas i min klass som typ filmade mig och sa: jag ska lägga upp den här videon på Youtube!
Sure..han vet typ inte vad ens youtube e! A men iallafall, jag var ju inte ensam på dansgolvet, utan det var Wilma.N (wimlai.blogg.se) Philippa (phows.blogg.se) Julis (storasyster) Camille (Millhs.blogg.se) Emilie. Men jag stod ju på första raden! men jag dog inte eller svimmade, så det var ju tur ;)
Men nu sk ajag gå och packa, tills imorrn.
seeya!<3


En bild av "stepp up" typ nästan min favorit film!^^


ÖLAND IMORRN!^^

Imorrn åker jag! jag åker till öland med Jojo. På Fredangen ska Jojos mamma och min mamma och jag, rida Islandshästar! Wihi! Jojo och jag är jätte spända, men jag vet inte om jag kan bloggar i helgen, vill nog ta det lungt, när man nu får göra det. Men det kommer bilder efter resan och till resan. Jojo och jag kommer att ta massor med bilder! Det kommer att bli så tråkigt utan era komentarer..men vi kanske, kanske skulle ta med datorn jag har inte riktigt bestämt mig än..ta det lungt elller skriva massa inlägg och uppdatera om dagen! nu får ni komentera vad ni tycker..ni har på er tills imorrn kl 10!
Here we com ÖLAND!^^


90210 SNART!

OYEAH, OYEAH! Snart börjar 90210 om 10 min. Är typ jätte spänd, för det nya avsnittet! e inte ni (ni som nu har följt programet) Men jag vet allafall en till som e det..Wilma ( Wimlai.blogg.se) Vi typ ÄLSKAR det programet!
Men ska gå nu, ska fixa lite mys till programet börjar!

I♥Mina bloggläsare!

Hejsan mina finaste! just nu sitter jag och tittar på alla snälla och många komentarer ni har gett mig!^^ ni e så snälla och jag vill att ni fortsätter att komentera mina inlägg så mkt ni kan^^♥ men har skit ont i min mage ska nog gå och vila och titta på Wipeout och skratta lite!♥♥♥♥♥♥


NYA KLÄDER..mm!

HejSAN! nu sitter jag här med mitt nya plattiga hår och med ny skit fin Mascara och nya söta små rosa shorts!

Rosa Shorts : H&M

Plattång : Clas olsson

Mascara : H&M


Lunchen med Hannis!


Tjena! idag har jag varit med Hanna och Felicia, fast inte på samma gång. men när jag kom till hanna vid ungefär 11, så sa hon att hon var jätte hungrig, så då föreslog jag att vi skulle gå ner till Pizzerian, och käka något smaskigt. Så när vi kom ner till Pizzerian så var vi jätte sugna på hamburgare så vi tog varsinn^^ och som ni kan se på bilden så är det värsta Hamburgaren på varsinn tallrik. Herre min skapare, ni skulle sett hur stora dom va! Men vi åt upp dom iallafall! Sen när vi skulle gå hem, gick vi som speghettin som inte kunde stå upp rakt Haha!!
Det var min lunch! visst e dom storA!


RSF förlorade!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! RSF vann inte denna match mot tumba, men vet ni vad, det var 97 som spelade som var verkligen DUKTIGA på , RSF förlorade med 5-0, men det var en match.. vi vinner nästa, hoppas jag, vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men att ni har varit duktiga på att komentera!^^^fortsätt så!

All kärlek till er, girls!


Match idag!!!!!!!!!!!

Yess YEss YEss! idag ska RSF vinna! eller hur?! ^^ men idag ska jag spela match mot IFK Tumba FK. Dom slår vi! ;) men så snart ska jag gå ner till Felicia där jojo kommer och hämtar upp oss. sen blir det borta match. så vi ses sen efter matchen så skriver jag hur det gick! see ya!^^

Tiger...^^


Den 14 maj kommer jag sitta på en islandshäst!!!

Godmorgon! just nu sitter jag i myskläder i mina morgontofflor och har precis ätit frukost. Men det kommer att bli så himla kul, den 14 maj, för då kommer jag och jojo och våra mammor att istta på varsin islandhäst! Haha! men det e sant :) så om en vecka kommer jag att vara på öland och på en islandshästrygg! men det kommer allafall att bli jätte skoj :)^^ fast jojo och jag e ganska pirriga för det. men nu ska jag fixa mig iordning lite elr titta på en film, vad tycker ni?


Tänk er mig och jojo på varsinn såna där hästar


Fredags mys!


Hej igen! nu sitter jag och tittar på Talang, eller det är reklam men saksamma. ville bara visa mitt lilla fredagsmys,som jag ska snart äta efter middagen och Titta på Avatar. MYSIGT! hur ska ni mysa till eran fredag skriv en komentar.
Puss!


Äntligen FREDAG!!

Hej! Just nu har jag tittat på Mamma mia. Den var sådär, men jag tänkte att det var så himla länge sen jag såg den, så jag ville se den igen :) Men dagen har varit ganska bra..men vi fick en jätte god lunch i skolan, det var typ, Kyckling med nån sås och rigaste pasta! I allafall det var jätte gott, sen så gick jag hem, men det var kalt som in i NORDEN! men jag överlevde ;) men ville bara önska er en trevlig sjukt bra fredag som jag komemr att ha det här hemma..jag köpte ju den dära Avatar filmen till pappa, och han ville se den efter middagen så det e vad jag ska göra men för hoppningsvis så kanske jag skriver. Puss!


Saknar dig Jojo...minnen från öland(en gammal bild som jag hittade på mig och jojo tillsammans hand i hand livet)<3333333333333333333333


Diggar musik!

!Hej!
just nu har pappa öppnat mitt paket som jag hade köpt till honom..jag köpte Avatar! han verkligen älskade den filmen när vi gick och såg den på bio, så jag köpte den till honom. mwn som ni ser på rubriken så står det ju " Diggar musik" jaa, jag sitter faktiskt här och diggar musik på mammas Iphone! men nu ska jag äta jordgubbar med annanas och varm dopad chocklad! gott va!? :)


Hoppning med Maya!

GGGGGGGGnnnäg!!
haha! hej!<3333 just nu sitter jag här i en liten söt fin klänning för idag e det min pappas födelsedag!!*gratta honom*! men idag så var jag i stallet, vi hoppade min grupp och jag hade Maya!!!!! gissa hur glad jag blev när jag såg att jag skulle ha henne :) men det var sån himla glad känsla, vi fick hoppa utomhus, en liten bana...och jag red i linne, gud vilken sommar känsla!
men nu ska jag piffa till mig det sista!
bye!

Härligt va?♥ älskar dig Maya!


HOPPNING IDAG!

Godmorgn!
just nu har jag ätit Mannagrynsgröt*mummmss* Men ååh vad jag längtar tills i eftermiddag jag ska till stallet!!! vi ska ha hoppning! jippi! och sen dagen kommer jag att få tillbringa tid med mina kompisar i skolan och min lilla Louise i stallet!!!! jag hoppas att jag får denna häst idag...♥

Gratzia   Casper
vilken häst tycker ni?


RSF förlorade med 3-2


Fy F*N! idag så har Maja♥och jag varit nere på berga för att titta på RSF när dom spelade..♥ men det gick inge vidare för dom idag..asså ni skulle sett vad RSF kämpade! dom var så himla duktiga.! Felicia hade gråtit så för att göra henne lite gladare fick hon min klubba, då blev hon lite gladare iallafall! Men vet ni idag kommer min "Farsa" hem! Gud vad jag har saknat honom! bye!♥
Foto där uppe(jag har fotat!)


HUR E JAG?

Komigen nu! nu får ni skriva komentarer om vad ni tycker om mig..asså hur jag är som person OSV! chio! <3333


RSS 2.0